Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.10.2013г. четвъртък в 17:42
мнение от
отношение клиент
в град София

Незнам какво им плащат и как се отнасят с персонала,но виноги когато съм посещавала магазините на ДМ съм оставала изумена относно това-как една служителка тича из магазина-ту на касата,ту приема някаква стока или пък тича с някаква количка из магазина.Явно е ,че момичетата работят по-сами и трябва да огреят навсякъде.Затова няма кой да попитам за консултация.Как няма да е прашен магазина или да са сгрешени цените като те трябва да вършат всичко сами.Когато отида на касата момичетата идват от някъде запъхтяни и бързат винаги.Това не е нормално в толкова голям магазин да работи само по един човек.А и не вярвам условиятя на труд да са им толкова добри-побългарен ДМ Маркет.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.10.2013г. събота в 14:10
мнение от
отношение клиент
в град София

Клиент съм на ДМ София на пл. Славейков. Искам да споделя с вас относно служителка там. Казва се Мартина. Изключително любезно и компетентно момиче.Всеки път когато посещавам магазина я търся нея защото винаги ми показва най-подходящия продукт за мен, показва ми изгодните промоии и винаги когато попитам за съвет ми дава пълна информация, от която се нуждая.Винаги усмихнато, лъчезарно, учтиво и добре иглеждащо момиче.Съветът, който мога да дам е, да се постараете всички служителки във фирмата да са като нея, понеже съм попадала на доста нервни момичета от персонала.

написано 07.10.2013г. вторник в 20:44
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел DM
в град София

Незнам да ли някой тук пише Въобще за Дм БЪЛГАРИЯ ЕООД .Защо  видях само лажи Фирмата е много точна и коректна.Държи много на клиентите,както и на персонала .Плаща на време дава боноси плаща извъредния труд за празниците .Хубава за плата обочавате на нови неща и ако си умен може и да се развиеш.Мога само да се  радвам и да благодаря че съм част от екипа на ДМ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.09.2013г. събота в 22:45
мнение от
отношение клиент
в град Плевен

Здравейте, бих искала да споделя с вас една ситуация в която бях неволен свидетел. В магазин дм гр.Плевен, бременна жена помоли да ползва тоалетна и великата управителка отказа категорично. Питам: Това според вас нормално отношение ли е към жена във видимо нопреднала бременост?

написано 04.02.2013г. вторник в 20:09
мнение от
отношение -- няма данни --

до Венета Моллова:Венета ти сисигурна ли си че си още настоящ служител на дм? Май винаги режеш клона на който седиш. Порадвай се тука на твоите 5 минути слава и после напоши поредното СВ, което интервюиращия ще премести в папка кошче. След като знам за какво става въпрос, не ми е ясно как имаш наглостта да пишеш такива глупости.

написано 18.12.2012г. сряда в 17:32
отношение бивш служител
към обект/отдел Охрана в магазин на ДМ пл.Славейков
в град София

Бих искал да изкажа мнение относно работата в тая така прословута верига ДМ ! Бях охрана в магазина на площад Славейков чрез фирма CSM секюрити за не много време ! Те може би си мислят ,че се намират в Германия ! Е да ,ама не !!  Просто си е типична немска експлоатация на евтин труд ! Момичетата работят като пожарни ,направо да ти стане жал ,не ги видях да почиват поне за определено време ,да речем 15-20 мин !  Явно имат страх да не ги изгонят ,че в тая криза ще умрат от глад !На това се казва съвременно робовладелство ! Но не мога да кажа ,че не са работливи ,даже напротив но самото отношение към тях не е на съвременно ниво ! Искам да подравя едно момиче което работи -Юлето ,да е жива и здрава ,и все така готина и мила:)))))-ето това е типичното добро  българско работливо момиче ,което мачкат днешните така наречени западни робовладелци !

написано 06.08.2012г. вторник в 00:18
мнение от
отношение клиент
в град Стара Загора

искам да споделя че от както е почнала тая промоция с 10-то продукта,кочто тече в момента всеки ден посещавам магазина да си купя конкретно един продукт и нито веднаж го не го открих в магазина в стара загора. И всеки ден питам на касата и ми отговарят,че не сам улучвала момента.И др.което ми прави впечатление,е 4е има само едно моми4е което работи там и една охрана и няма кои да попиташ ако тарсиш нещо. Др.,което искам да отбележа е 4е в магазина е пален хаос,всички продукти са разместини и никои не отговарч на цената си.в началото магазина трагна добре ама сега сам вазмотена с тяхните промоции.всичко е измама маи


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.06.2012г. сряда в 22:46
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Стара Загора

До скоро имах добри впечатления от "ДМ",но вече не е така.Кандидатствах за работа и ми насрочиха интервю,на което отидох на време естествено.Казаха ми да изчакам 15 мин. ,тъй като регионалната им мениджърка не била пристигнала.Добре!Това не е болка за умиране.Разходих се малко и след 15 мин.се озовах в компанията на още 2 момичета,които  чакат  от 2 часа преди мен.След 2 часа и нещо чакане ,след часът ми за интервю ,най-после успях все пак да вляза,за да установя,че всъщност става въпрос за временна работа,което не беше уточнено изобщо.Определено не желая да работя вече в тази верига.Изискват сериозно и коректно отношение,а не предлагат такова.Много,много жалко ...

написано 23.04.2012г. вторник в 19:14
мнение от
отношение клиент
в град Русе

Преди в Русе това ми беше едно от любимите места, от известно време продавачките са ужасни и е доста мръсничко. Питаш ги нещо а те все едно ще ми го подаряват а не продават. Съжалявам че вместо да се развие магазина го побългариха с лошо обслужване. Забелязвам и различни хора там, щом има текучество явно нещата не са много наред.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 22 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88324 мнения за 7764 фирми!