Фирма:
няма въведена
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма dm market?
Какво е отношението на ръководството на dm market към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага dm market?
Каква е атмосферата на работа в dm market и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в dm market?
до Венета Моллова:Венета ти сисигурна ли си че си още настоящ служител на дм? Май винаги режеш клона на който седиш. Порадвай се тука на твоите 5 минути слава и после напоши поредното СВ, което интервюиращия ще премести в папка кошче. След като знам за какво става въпрос, не ми е ясно как имаш наглостта да пишеш такива глупости. написано 18.12.2012г. сряда в 17:32
мнение от Ивайло Минев от гр Сливница
отношение бивш служител
към обект/отдел Охрана в магазин на ДМ пл.Славейков в град София
Бих искал да изкажа мнение относно работата в тая така прословута верига ДМ ! Бях охрана в магазина на площад Славейков чрез фирма CSM секюрити за не много време ! Те може би си мислят ,че се намират в Германия ! Е да ,ама не !! Просто си е типична немска експлоатация на евтин труд ! Момичетата работят като пожарни ,направо да ти стане жал ,не ги видях да почиват поне за определено време ,да речем 15-20 мин ! Явно имат страх да не ги изгонят ,че в тая криза ще умрат от глад !На това се казва съвременно робовладелство ! Но не мога да кажа ,че не са работливи ,даже напротив но самото отношение към тях не е на съвременно ниво ! Искам да подравя едно момиче което работи -Юлето ,да е жива и здрава ,и все така готина и мила:)))))-ето това е типичното добро българско работливо момиче ,което мачкат днешните така наречени западни робовладелци ! искам да споделя че от както е почнала тая промоция с 10-то продукта,кочто тече в момента всеки ден посещавам магазина да си купя конкретно един продукт и нито веднаж го не го открих в магазина в стара загора. И всеки ден питам на касата и ми отговарят,че не сам улучвала момента.И др.което ми прави впечатление,е 4е има само едно моми4е което работи там и една охрана и няма кои да попиташ ако тарсиш нещо. Др.,което искам да отбележа е 4е в магазина е пален хаос,всички продукти са разместини и никои не отговарч на цената си.в началото магазина трагна добре ама сега сам вазмотена с тяхните промоции.всичко е измама маи
![]() Работна среда
![]() До скоро имах добри впечатления от "ДМ",но вече не е така.Кандидатствах за работа и ми насрочиха интервю,на което отидох на време естествено.Казаха ми да изчакам 15 мин. ,тъй като регионалната им мениджърка не била пристигнала.Добре!Това не е болка за умиране.Разходих се малко и след 15 мин.се озовах в компанията на още 2 момичета,които чакат от 2 часа преди мен.След 2 часа и нещо чакане ,след часът ми за интервю ,най-после успях все пак да вляза,за да установя,че всъщност става въпрос за временна работа,което не беше уточнено изобщо.Определено не желая да работя вече в тази верига.Изискват сериозно и коректно отношение,а не предлагат такова.Много,много жалко ... Преди в Русе това ми беше едно от любимите места, от известно време продавачките са ужасни и е доста мръсничко. Питаш ги нещо а те все едно ще ми го подаряват а не продават. Съжалявам че вместо да се развие магазина го побългариха с лошо обслужване. Забелязвам и различни хора там, щом има текучество явно нещата не са много наред. Заплащане
![]() Работна среда
![]() В София условия на работа са поносими. А къкво става при вас в Добрич сега? Като прочетох , бая ви изтормози този Ангелов. написано 05.10.2011г. четвъртък в 10:34
мнение от Стефания Колева
отношение настоящ служител
в град Цар Калоян
Незнам как е в другите филиали,но полвината от написаното по-долу са пълни глупости.Заплатите се изплащат точно на време (както е и по договор),работи се по график и това,че се работи по 12 часа е пълен апсурд.Работа има мноого(ако сте мързеливички определено не е за вас).Заплатите са прилични,въпреки че за толкова малко персонал и толкова работа бива малко да ги вдигнат. За разлика от много фирми празничните се изплащат. По мое мнение обаче,за да се издигнеш нагоре в йерархията трябва поне малко да си работил на филиално ниво,защото незнанието си личи и просто нямаш респект,да не говорим за работещите в централата,който по спешност трябва да ги разпределят на практика из филиалите,че да започнат да вършат работата си както трябва. Хубава работа,ама българска-що се отнася до някой регионални-викане,неуважение,а на практика кой им изкарва хляба питам аз???? Заплащане
![]() Работна среда
![]() а какви са заплатите някой знае ли ?
написано 04.03.2011г. събота в 17:49
мнение от Пенка Щерева
отношение клиент
към обект/отдел магазин в град Добрич
Добре тръгна магазина в началото,подбраха кадри,обучиха ги по София,после работиха без прекъсване и почивка по 14 часа на ден докато стартира.Назначиха някаква управителка без качества ,в което сами се убедиха,после я уволниха. След тази управителка назначиха някакъв бивш служител на Билла Светлин Ангелов,който си няма и понятие от управление на такъв обект! Сега Този същия човечец е създал такъв робовладелчески режим ,че хората ,които работят в магазина са изтощени,имат уморен вид и демотивирани. Само да спомена за работното време в магазина,работи се по 12 часа на ден,като работното време може да е разкъсано за деня така ,че изобщо да не ти остава време и за почивка камо ли за обяд. Започва се в 5.00часа до 8.00 и после втората смяна продължава от 12,45 до 21,45,а който е първа смяна почва в 5.00 и свършва към 16 часа. Ако има хора ,които се чувстват отговорни,може да проверят как сдтоят нещата там. Вече и заплатите им се бавят незнайно до кога. Отношенията са обтегнати ,липсва колективност ,създават се интриги от преките началници,изобщо това е пародия на работен климат в едина уж престижна компания. Лошото,е че бог-високо,цар- далеко ,и еничаритe (преките началници)си правят каквото искат с подчинените,явно така им се нарежда от горе! Бели роби в мащеха България! Няма почтеност ,няма правила,няма закони,нищо няма ,по-добре и нас да ни няма. И както е казал другарят Сталин "Ест чилавек-ест проблем,нет чиловек -нет проблема!"
![]() Работна среда
![]() За толкова време нищо... Странно.