Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.07.2014г. вторник в 01:00
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел град Варна Централен склад
в град Варна

Здравейте,работя в фирмата от 2002г. септември месец.Гордея се с фирмата и с това,че успяваме да я правим силна и голяма!!!Ще се радвам ако отворим склад и в Лондон.Обичм си работата и колегите поздрави  https://www.youtube.com/watch?v=0qaTFSqcdx0

написано 25.07.2014г. събота в 21:21
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Русе Липник
в град Русе

Здравейте,


работя в Евро 07 Русе от година и половина. Трябва да ви кажа, че фирмата сигурно не е лоша, но специално в този офис цари пълен хаос. Колите се карат от няколко човека и са стари и мръсни. Има само няколко човека, които наистина си вършат работата. Единственият от шефовете, който знае защо е там е отговорник склада Десислав Тодоров. Всички останали са ебати идиотите. Настоящият шеф на магазина Христо си върти игричките и касата постоюнно е с липси, които се изплащат от всички работници, а човека нехае, защото така му е угодно. Мирослав Енчев - шефа на транспорта е абсолютен мухльо-ако може да работим 20 часа без да почиваме и да му вършим работата за по-малко пари ще е най-добре. Удържат се пари на ръка за изчезнали части, за да няма документация и да не изстинат местата на Христо Христов - у-тел магазин и Красимир Василев - регионален. Ако Софиянците разберат какви ги вършат много бързо ще им изхвърчат чипиците - ама докато всички си мълчат и всеки месец дават от себе си по 30-40 или 50 лева, за да им покриват кражбите за тях ще е чудесно. Когато шефовете от София са при нас всички от горепосочените имена са като работни пчелички и касата е винаги ок, след като заминат елате вижте какво става... все някакви скъпи части са безследно изчезнали. Ако можете да си изберете друго място за работа - ще Ви е най-добре...

написано 24.07.2014г. петък в 12:22
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел магазин
в град Монтана

Имам много голямо желание да започна работа при вас, рабирам от авточасти и с лекота и удоволствие ще я върша таз работа но какво да направя за да започна работа при вас пуснах отново сиви в джобса но сигурно отново няма да има резултат от него и преди време пусках !!!!


Казвам се Ивелин Тодоров от град Монтана съм. ако някой от фирмата гледа тези мнения ще съм му благодарен ако ми разгледат сивито и звъннат !!!!

написано 01.07.2014г. сряда в 21:19
отношение клиент
към обект/отдел Русе
в град Русе

Здравейте! Някой може ли да ми каже,как в такава голяма и уважаваща себе си фирма,не се иска препоръка от бивш работодател? Още повече, ако става въпрос за заемане на длъжност свързана с материална отговорност! Недоумявам как може някой да заема поста управител на обект,при положение че е злоупотребявал със служебното си положение на предишните три местоработи? И за да не бъда голословен-ще посоча веригите в които е работил-Кауфланд,Билла,Лидъл!


П.П. Г-н Христо Христов,как бихте обяснили факта, че откакто заемате висок пост в Русенския офис,касата постоянно излиза на минус, и липсите от склада са все за скъпи части? Давате ли стока без документ на юнашко доверие?

написано 10.06.2014г. сряда в 20:18
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Долни измекяари ти им правиш оборот , те искат да ти забият нож в гърба. Точно така работете, скоро ще си останете само с мазните майсорти пред блока и циганите като клиенти на дребно. АутоКели идват, Интеркарса са тука, тече минавате в 3та глуха. НАГЛЕЦИ!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:55
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )


 

написано 23.05.2014г. събота в 17:02
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Шумен
в град Шумен

Здравейте, от скоро работя във фирмата.


Засега съмм доволен, да работата е множко, но съм работил на места, където работата е повече, а заплащането е по-малко.


Управителя е много точен, регионалния също.


Екипа ни е добър.


Като "-" мога да кажа само, много стока а нямаме складов....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.05.2014г. неделя в 13:08
отношение настоящ служител
към обект/отдел Маркетинг
в град Асеновград

В Бургас всичко върви по план


Осигурихме ,още един готов добър на търговец на конкуренцията


/да не се мъчат колегите да обучават/


ред е на другите двама да ги насоча и тях


За район Бакаджика вече съм осигурил


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.05.2014г. неделя в 09:44
отношение бивш служител
към обект/отдел Варненчик - закритият...
в град Варна

Ама тука има яка цензура ! Вече си обяснявам ткъде идват парите за поддържане на сайта... 


А, до колегата който се интересува от условията зая Търговски представител...надали има някой който ще го сподели тук, и надали мнението му ще оцелее. Аз вече имам няколко псота, които за заличени след броени дни. А, бях точно на този пост. Но, ако наистина се интересуваш от позицията, можеш да ме намериш лесно и ще ти разкажа с няколко изречения.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 331 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84393 мнения за 7356 фирми!