Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.01.2015г. събота в 16:24
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел бул. Илиянци 94
в град София

Ръководството и заплащането отговарят на лидерското положение на фирмата за българския пазар.


Заплащането и осигуровките са подобаващи за заеманата длъжност и като цяло на много добро ниво(сериозно и коректно отношение). Дават се ваучери за храна, на разположение е фирмена маршрутка, преференциални услофия в Райфайзен банк, раздава се сезонно фирмено облекло (аз още не съм получил зимното си, а лятното го получих в краят на Август)


Работният ден е почти отлично разграфен, но винаги преобладава недоволство сред колектива. Мрънкачи винаги има. Има разбираемост от страна на началниците когато искаш да промениш в извстна степен месечния график спрямо личният си график.


Работните условията в склада са срамно лоши за фирма от този калибър, особено през зимата.  Много нови колеги се отказват бързо от работата или работят без желание и мотивираност, което е предпоставка да ги изгонят защото влошава качеството на работния процес и оценката на слада, и респективно заплатите на всички падат - в склада се търси перфекционизъм! "Старите кучета" също не са доволни от редицата лоши неща в работният процес. Работата не е тежко натоварваща, но прекалено разнообразните смени изтощават организма. Поради това, често се наблюдава психическа и  физическа отпадналост, което повишава  риска от здравословни проблеми. Студените течения, импровизираността в някои отношения, лошото (или занемареното) оборудване понякога идват в повече за нервите. 
Като цяло смятам, че си заслужава работата във фирмата, но не за дълъг период. Фирмата се е постарала да бъде на ниво. Има място за упреквания, но да не бъдем глезльовци и мрънкачи, все пак говориме за склададжийска работа. Който изка повече, да изкара висше образование!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.12.2014г. петък в 21:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Бургас склад
в град Бургас

Да ви кажа и аз какво мисля за тази фирма:


1.Работих там 9г. и съм наясно със системата мама татко и аз.


2.Корабът потъва не се залъгвайте.


3.Тези доволните колеги,които ми пишат из този форум са или много на високо,или твърде надалеко.


4.Незнам докъде стигна ТУРНЕТО на Краси Стоянов,но където и да сте той рано или късно ще дойде и при вас :))))) и ще ви "ОПРАВИ" така че си пригответе възелин да не ви боли много.


5.Ако сте недоволни НАПУСНЕТЕ не се жалвайте из форумите има и други фирми,при това със същите,че и по-добри условия.


6.Съжалявам,единствено за добрият колектив изграден от предното ръководство,който беше пръснат из конкурентните фирми с лека ръка.


 


П.С Весели празници на всички

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.12.2014г. вторник в 23:26
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

заплатите винаги се дават в рамнките на договора(за 11.г не са забавяни нито веднъж)


има бонуси към основните заплати


дават се вау4ери за храна


всяка година се дава противогрипна ваксина


основно напускат некадърници и хора които са недоволни от това 4е са се родили на тоя свят


фирмата е лидер в продажбата на авто 4асти и масла на БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ


пове4ето служители са  пове4е от 5 г във фирмата


много поздрави на вси4ки предатели и подлоги които са напуснали или са ги уволнили


на тези които искат работа на 5 дневна работна седмица,сигурност,работа в млад екип и  профисионално развитие-не се 4удете а заповядайте при нас.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.11.2014г. петък в 21:21
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Пловдив
в град Пловдив

 Докога Малкия Буда ( с големите и остри обувки)  ще се чуства безнаказан. Питам докога, много кадърни хора си тръгнаха от тази фирма.Остава ми само да чакам моя ред.

написано 21.11.2014г. събота в 11:02
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Пишурка

И  нека  бунтовете  започнат  сега!  Днес   21.11.2014  обявяваме  гладна  стачка  от  15:00  до  15:10.  Ако  в  рамките  на деня заплатите   не са  двойни...жална  ви  майка...прекратяваме  постите  и започваме  самоубийствени  атентати  с  червено  вино  и  вратни  пържоли!  И  моля  ако  някой  колега  от  Ц.маца  чете  това  нека  каже на  баба  Рада да  ушие  знамето...ама  ако  може  да  е  с  цветовете  на  дъгата...


p.s.  Пунктоация,  правопис,  ко  туй?


 


:*


 


 

написано 20.11.2014г. петък в 00:04
отношение настоящ служител
към обект/отдел централен офис
в град София

Важно съобщение!


До всички настоящи служители на фирмата:


Уважаеми колеги, моля не се самозалъгвайте за светлото бъдеще на фирмата. Тя се е нагълтала с повече кредити, отколкото може да преглътне. Ситуацията е повече от кризисна, а съобщението за Новия Централен Автоматизиран склад е само кьорфишек. Ето голата истина за него:


1. Европейски партньор няма. Това е инсинуация, която е призвана да уплаши конкуренцията в такава степен, че да си затвори обектите и да напусне страната. Дали е странно, че това още не се е случило?


2. Що се отнася до самия проект - към момента само е закупена една нива от около 80 дка в Софийското равно поле. Всички знаем нейната цена - забавени заплати в два поредни месеца, сериозно намален личен състав по отделните обекти и подстрижка на възнагражденията на много от колегите по ниските етажи. А трудното в проекта тепърва предстои - строителство, доставка и монтаж на оборудване за милиони евро. Свободни пари фирмата няма, така че е излишно да ви казвам, че единственият възможен източник на финансиране сте вие, мили мои. Занапред от вас ще се очаква да сте два пъти по-малко, да работите два пъти повече и то при по-малко възнаграждение. А отношението ще е все така унизително и снизходително. Нормално ли е в България фирма с 8 млн. лева месечен оборот да се подиграва непрекъснато с лоялните си работници и служители?


3. А каква е крайната цел на проекта? Ами, много просто - фирмата да има нужда от много по-малко складови работници. Така че нека всички, които се изживяват из форума като герои-покровители на фирмата, да преосмислят гордите си слова. Защото накрая, ако чрез някаква извънземна намеса проекта бъде реализиран, може да се окаже, че същите тези работливи хора са се трудили здраво само и само за да станат безработни. Каква ирония на съдбата...


В заключение искам да призова всички свободомислещи хора във фирмата да се опълчат на ширещата се Гестаповщина, защото ако ви няма вас обикновените хора, няма да ги има и милионерите, за които работите и които ви угнетяват.


Запомнете фразата: Ако не си чук да млатиш, ще станеш подлога да те налагат!


Бъдете здрави, горди и достойни трудещи се хора!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.11.2014г. четвъртък в 23:35
отношение настоящ служител
към обект/отдел централен офис
в град София

Важно съобщение!


До всички кандидати за работа във фирмата:


Моля не постъпвайте на работа в ЕВРО 07 АД. Има голяма опасност да бъдете жестоко експлоатирани, а идеите ви подло употребени без подобаващото за това възнаграждение. А когато накрая безпринципно ви освободят, ще го направят с коментара, че без вас ще е по-добре. Това се случва с всички, които не следват модела Малкия Буда, а именно - лъжи, мажи и най-вече подъл бъди!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.10.2014г. петък в 00:28
мнение от
отношение бивш служител
в град Плевен

много ама много грешна политика на фирмата ....не зачита добрите работници а само ...... сами си отговорете наздраве за "еврото" хахахахахах

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.09.2014г. сряда в 21:31
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел булевард Илиенци 94
в град София

Тия началници на пробуда са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ

Показани мнения 1 - 10 от общо 350 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!