Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.08.2014г. вторник в 08:54
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

работя в пощенска станция в която средна възраст е 50 години а и не очаквам друго при това заплащане .Водим се 1 категория поща тоест по големи заплати .Получаваме от 410 най малката до 480 най голямата.Еми не е нормално при средна заплата за страната 750 лева според информацията .Затова и повечето въобще не се стараят да се раздават и гледат ден да мине друг да дойде.Напомня ми  като едно време аз ги лъжа че работя те ме лъжат че ми плащат а това води до разруха . ЗА СРАВНЕНИЕ ПРЕЗ ЮЛИ 2008 ГОД ПОЛУЧИХ ЧИСТА ЗАПЛАТА 442,00 ЛЕВА А СЕГА 6 ГОДИНИ ПО КЪСНО 468,00 ЛЕВА ДА ПОДЧЕРТАЯ НЯМАМ НИКАКВИ ЗАЕМИ КРЕДИТИ И ТЕМ ПОДОБНИ  ДА МИ СЕ УДЪРЖАТ.АЗ СЪМ КАТО МИНИМАЛЕН ПЕНСИОНЕР СРЕДНО ПО 4 ЛЕВА НА ГОДИНА УВЕЛИЧЕНИЕ .БЛАГОДАРЯ ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СТАРАЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:22
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

написано 05.12.2013г. петък в 17:44
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Balgarski po6ti
в град Враца

Има ли свободни работни места в някое село на общ.Роман обл .Враца

написано 14.11.2013г. петък в 08:06
мнение от
отношение настоящ служител
в град Аврен

Смята ли някой, че 20 лв. ще подобрят по някакъв начин битието му - щото толкова по-вече ще получа през следващия месец от увеличената си заплата?!Ще речете-"ами хич"!!!Ноооо...... българина и на това е доволен-в случая и аз.А ако не съм-прав ми път-за моето място чакат много.

написано 27.09.2013г. събота в 22:34
мнение от
отношение -- няма данни --

В Български пощи се държат възрастни дами над 61 години  на ръководни позиции и няма никакво развитие ,стара техника ,неграмотни касиери и лоши връзки.

написано 26.09.2013г. петък в 21:01
отношение -- няма данни --
към обект/отдел Второ Главно
в град Пловдив

Във Филибето Майна положението е същото, да не е и по-лошо.... !


Работещите по гишетата носят на гърба си един вагон с никому ненужни и пречещи си помежду началници, контрольори и друга подобна синекурна пасмина ! Това всичкото лапка не малки заплати от бюджета, бонусчета по договори с тоя и оня.


Добре, че поразчистиха малко глутницата от ГЕРБери, която налази администрацията през последните три-четири години.


Но все още си има и забравени от време оно партикоси-послушковци но столетницата БКП/БСП и това в една опоскана държавна фирма в страна от ЕС.....


Та затова и протестират изнемогващите служители на БП.

написано 30.07.2013г. сряда в 21:25
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Да ни е честит новия ГИД Пламен Павлов. От днес той е новия изпълнителен директор на БП.

написано 23.03.2013г. неделя в 17:51
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел пощенска станция 1680
в град София

Винаги има какво още да се иска например - по-добри базисни усл и донякъде сме успешниовия,по-добро заплащане, по- по- най-, но по пътя за Европа се стараем да бъдем конкурентноспособни и донякъде сме успешни.С пожелания да ни устроят както изисква новото време.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.12.2012г. неделя в 13:54
отношение клиент
към обект/отдел София
в град София

В централната поща ми дадоха една много интересна синя листовка,Някой да я е чел-Да се повиши ефективността на човешките ресурсивБП чрез внедряване на иновативни методи за тяхното обучение и професионално развитие и чрез създаване на по -добри условия за ОТДИХ НА РАБОТНОТО МЯСТО,Не коментирам тези хора защо ходят на работа- да почиват ли но забележете  цитирам брошурата _настоящият документ е изготвен с финансовата помощ  на Европейският социален фонд, Та значи излиза че еврофонда дава пари на пощенци да почиват през работно време а другите работещи да работим за да връщаме тези пари ,в Европа драги няма безплатен обяд, 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 2100 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88321 мнения за 7764 фирми!