Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.12.2013г. петък в 19:39
отношение бивш служител
към обект/отдел мотокарист
в град Пловдив

Здравейте и аз като бившия си колега Кристиан който е писал малко по отдолу искам да изкажа възмутението си от тази мошеническа фирма. Съвсем приателски съвет ви давам не започвайте работа в тази фирма. Можете да започнете ако сте хора на които едно парче салам на ден му е достатъчно, защото ще работите за толкова пари на ден. Значи със учите си видях как хора със 5 , 6 години стаж напускат работа. Предварително имаха събрание с една мършава там нея знам ква се води, но не стигнаха до разбирателство, в очите им заяви че няма да им плати заработените от тях пари, а труда е много вярвайте ми, много е за парите които се надяваха да вземат, а за парите които всъщност взеха е направо смешно. Започва се работа на следния принцип- подписвате договор за 320 лв., но всъщност сте на заработка от която можете да изкарате и над 1000 лв. на обещания, а всъщност ще ги видите през крив макарон тия пари. Ще ви пратят в командировка някъде и вие етествено ще вземете пари назаем за да имате за преживяване, ще се надявате че ще си върнете парите , но няма да можете, защото няма да ви се изплати първа заплата - фирмена политика да се задържа първа заплата което е изключително незаконно. За втория месец пак ще вземете заем , щото кво ще ядете като не ви дадът заплата първия месец, и идва края на втория месец - РАДОСТ - ама НЕ няма да вземете кой знае какво, дали ще ви стигнат да си върнете и заемите. Изключително тежка работа за малко пари. Ще ви смахват с новата си секретарка, ще ви казват че когато напуснете ще ви изплатят задържаната заплата, но няма такъв филм. Аз лично си изработих 30 дена предизвестие за напускане и нищо не ми изплатиха, колкото и да сте лоялни към тях не очаквайте същото и все пак докато не видиш с очите си за какво става дума не можеш да разбереш, понеже аз четох отзивите преди да започна работа при тях и сега съжалявам. Късмет пожелавам на тези които решат да се пробват а тези които, се вслушат в съвета ми и на Кристиан който е писал по отдолу няма да съжалявате, ще си спестите големи главоболия.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.03.2013г. петък в 19:25
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София магистрала Хемус

аз изключително съм разочарован от тая фирма 1 ден работих само и това ми стигаше да разбера за какво става въпрос парите са не повече от 550 лева през лятото се работи от 6 сутрента до 10 вечерта няма командировки не осигоряват дъждобрани ,ръкавици и т.н. техника ми вика да си си донесъл работят 10 другите 3-ма(водят се някакви бригадири или техници) крият се в колите и само ти мрънкат. Значи повече пари взимат тези който бригадира прецени и то все тяхни хора (една голяма шуро - баджанацина) излиза, че труда ти отива на вятъра няма вятър, няма дъжд, кал до шия и проблемите не спират до тук. Спахме като говеда в една стара къща на 50 години поне мизерия вътре имаше килим в нашата стая не е пран поне 7-8 години напукани стени пълна мизерия и смрад. Разбрах, че дрехите и обувките който дава фирмата си ги удържат от работника или това са 130-150 лева който трябва да си искараш, а навсякаде са безплатни. Някой нямяха какво да ядът смятайте за какво става въпрос там където бях аз са минали поне 30 човека за няма и месец. И един съвет от мен АКО СТЕ РЕШИЛИ ДА ПОЧВАТЕ РАБОТА ТАМ НЕДЕЙТЕ ще бъдете ужасно разочаровани аз в моментасъм бесен

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.12.2012г. вторник в 15:44
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Фирмата си е коректна! Щом си бивш служител и са те уволнили е нормално да плуеш!пък че не ти плащат като те уволнят, :D закакво се притесняваш затова? защо си мислиш за уволнение преди да си почнал работа? защо си стигнал до уволнение? Коко, чувал съм от много служители, стари работници, че са се връщали, защото всеки месец на числото си получават заплатите! а ти вместо бивш пиши УВОЛНЕН служител! 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.10.2012г. вторник в 21:25
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

Лъжат, лъжат и не плащат !!! Текучеството във фирмата е много голямо, уволняват за щяло и нещяло. Заплащането е малко.Не те осигуряват на реалната заплата, карат те да работиш след работно време и Събота без да ти го плащат, не ти дават отпуска и на всичкото отгоре те заплашват с уволнение ако не оставаш след работа. Това са Юпитер Холдинг, Юпитер Метал, Юпитер 05. Нищо хубаво не ви чака.Добре че има такива сайтове за да могат хорат да ги разбират още преди да са започнали работа!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.09.2012г. петък в 01:13
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

Незная дали ще съм полезна с информацията, но не започвайте работа в Юпитер Холдинг гр. Пловдив. Има голямо текучество, осигуряват те на минимална заплата(но ти дават повече), след напускане този остатък не го получаваш, карат те да работиш допълнително, но не ти го заплащат, работи се по 6 дни в седмицата, ако вземеш отпуск, като се върнеш може вече и да не си на работа, режат от заплатата(тази, която не е декларирана)и няма как да го докажеш в унспекцията по труда.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.05.2012г. в 17:08
мнение от
отношение кандидат за работа

Като следя обявите на тази фирма по интернет,всякакви телефони и  вестници колкото по далеч от нея  толкоз по добре.Гладни но достойни.Здраве и късмет.

написано 06.04.2012г. събота в 13:39
мнение от
отношение кандидат за работа

В момента как са нещата във фирмата? Постоянно търсят хора за различни позиции,а някои се повтарят и явно условията са същите от коментарите от 2009 година.В момента има ли промяна или същото и затова има такова текущество?

написано 19.11.2009г. петък в 11:26
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Моля, някой би ли казал защо за пореден път откакто е открит хотела, търсят сътрудник маркетинг? Не се сработват с шефа, с прекият ръководител хората или фирмата не е коректна в отношенията си, защо?

написано 02.11.2009г. вторник в 11:24
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел счетоводство
в град Пловдив

Аз съм бивш служител - бях назначена към хотел Персенк. Търсих си дългосрочна работа. И така  - предложиха ми работата и започнах с голямо желание. Когато бях на почивка през лятото изведнъж разбрах случайно, че са пуснали обява за моето място, без разбира се аз да знам, поне за да се подготвя психически. Една приятелка ми се обади, че търсели счетоводител, тя кандидатствала, аз разбира се много се зарадвах, че евентуално ще бъдем колежки, без да знам че става въпрос за моето работно място. После изведнъж са се отказали да ме уволняват. Но няма да ви казвам под какъв стрес се намирах в момента. Това определено повлия и на работата ми. Без никакво предупреждение, разбира се, ме съкратиха месец по-късно. Както и по принцип правят в тази фирма - от днес за утре ти казват, че си без равота.


На този, който беше питал за ръководната служба в хотела, ще му пожелая да се задържи по-дълго на работа. За сведение от началото на хотела - тоест от април - смениха 4 ръководители на отдел хранене. Може бройката и да е нарастнала.


На желаещите да започват работа - мога да пожелая успех. А за мен мога да кажа, че се радвам че стана така. Не си представям да работя по този начин


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 15 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88272 мнения за 7759 фирми!