Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.09.2009г. петък в 16:22
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Дика стил
в град София

Здравейте искам да попитам какво е вашето мнение за позицията модел, който пробва дрехите в Дика стил??? Някой ако знае нещо за позицията, работата като цяло и заплащането и отношението наработодателите, абе всичко да пише, моля Ви.........

написано 21.08.2009г. събота в 12:20
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Дика Стил ООД
в град София
Знаете ли какво отношението към административния персонал и заплащането оринтировачно там
написано 06.08.2009г. петък в 18:15
мнение от
отношение бивш служител
в град София
много работа малко пари уви
написано 28.07.2009г. сряда в 17:06
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Довършителен участък/гладач
Много тежка и напрегната работа.До някъде напрежението се създава от бълг.управа ,а не от Димитри и Михаили.Лошото е,че заплащането е едно а осигурителните вноски са върху минималната работна заплата за страната.
написано 30.05.2009г. неделя в 10:05
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел производство
в град София
Наистина работата е много и за съжаление за малко пари преди години заплатите бяха добри за тогавашния стандарт.Но от 2,3год. заплатите са ниски а работата си е същата.Просто заплатите не отговарят на работата която искат от теб.Искарах там 7 год.и напуснах поради тази причина много работа малко пари.Сега съм в търговията и от разговорите с колежките разбирам ,че преди 2,3 год. са взимали много добри заплати от600до800лв.което е много в сравнение с Дика.Там взимахме около 460на месец.А с изванредния труд който включва 6 дневна раб.седмица раб. вр.от 8.00-19.00ч.всеки ден около700лв. И сега си викам и аз си мислех,че сам взимала добри пари ГЛУПОСТИ.Но наистина работата беше идиотски много.На ден се гладеха страшно много дрехи.Аз лично сам давала по -100сака+пант.поли и т.н.
написано 20.05.2009г. четвъртък в 22:38
мнение от
отношение бивш служител
в град София
В ДИКА добре заплатени са работливите,а мързеливите са недоволни! Работила съм 9 год. в ДИКА и знам какво говоря.
написано 13.05.2009г. четвъртък в 19:24
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София
в град София
Здравейте.
Можете ли да ми кажете нещо повече за заплащането в Дика както и за работното време?
написано 10.05.2009г. в 19:10
анонимен">мнение от
отношение бивш служител
в град София
Много работа за малко пари това е супер за шефовете.Всички казват на който не му изнася да си ходи супер така и направиха много хора.Намериха си по добра и лесна работа за добри пари никой не се върна повече там.Фирми колкото искаш само можеш да съжаляваш за времето което си изгубил във идиотски труд там.Никой не признава труда там.Изцеждат те като лимонче и чао.
написано 14.03.2009г. неделя в 16:14
анонимен">мнение от
отношение бивш служител
в град София
гадна и отвратителна фирма с много лошо мнение от страна на служителите.Простотията е връх държанието на високопоставените личности е отвратително.Нямам думи да опиша всичко държат се със хората като със роби.
Показани мнения 1 - 10 от общо 13 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88403 мнения за 7771 фирми!