Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.07.2014г. петък в 14:22
отношение настоящ служител
към обект/отдел пенсии
в град Пловдив

Благодаря на г-жа Гърдева за компетентно обслужване и отзивчивост!С пожелание да има по-вече служители като нея.

написано 10.07.2014г. петък в 12:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Отдел пенсии
в град Пловдив

Бих искал да изкажа дълбокото си разочарование от отдел пенсии към град Пловдив! В продължение на 2 часа се опитвах да се свържа с тях по телефона,но никой разбира се не ми вдигна (пробвах и на 4 оставени номера в интернет). На работа всеки делничен ден и не бих могъл да отсъствам , за да отида и да задам един единствен въпрос! Когато реших да се обадя на информация ми казаха, цитирам : Вие какво очаквате и 3 часа да звъните никой няма да ви вдигне, колегите си имат работа! Като толкова искате елате на място. ( когато й казах, че нямам възможност, заради работата и че ми трябва отговор само на един въпрос , тя ми отвърна : Ами това не е мой проблем! - И ми затвори!


Вие как мислите, това коректно ли е, при положение, че именно благодарение на работещите, те съществуват и защо не е направен телефонен център?! А всички останали хиляди хора, които са на работа от 8 до 17 часа, как изобщо биха могли да се свържат с " кралиците? "

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.03.2014г. сряда в 19:21
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел без значение
в град Казанлък

Здравейте! Дъщеря ми е  завършила центъра по юридически науки - специалност "Публична администрация " в БСУ. Вдовица е с 4 деца.  Търси си работа.  Питаме за свободни работни места при вас в Казанлък или Стара Загора

написано 07.03.2014г. събота в 15:54
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел нои
в град Пловдив

Споделям личен опит от НОИ Пловдив, разочарование от отношения, конкурси и шуробаджанащина, как става така без конкурс с телефонен разговор се назначава бременно момиче без трудов опит с неясно образование на познати с ясната идея за това, ок ама конкурса и каква е логиката за няколко месеца се хаби ресурс за обучение съвсем съзнателно - факт вероятно и в други институции е така. Директорката Улето ей така с една биография и хайде готово Венета Драганова Димитрова е на държавна работа, само че защо останалите истински вишисти със същото желание за работа да се правят на маймуни и викат на конкурс, кой дава това право на ръководството на нап пловдив?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.02.2012г. вторник в 14:25
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,искам да попитам как се постъпва на работа в НОИ,ПРОВЕРИХ страницата им в нета,но няма обявени работни места,аз съм със средно икономическо образование-дали съм подходяща.Моля някой настоящ служител да ми обясни.Благодаря предварително....

написано 10.11.2011г. петък в 11:46
мнение от
отношение клиент
в град Сливен

Имам въпрос към служителите на НОИ Сливен.Получавам обезщетение за безработица и реших да се възползвам от услугата , която предоставяте за проверка по интернет изплащане на обезщетението за месеца.Взех си ПИК въведох го но се оказа ,че за моята особа ЛИПСВАТ ДАННИ.Въпроса ми е защо е така и кой не си е свършил работата ?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.02.2010г. вторник в 19:45
отношение клиент
в град Сливен

здравй те,искам даси напрвя здравна осигуровка но все ми казват различни пари който трябва да внеса.Дълго време ме е нямало я БГ. казаха ми че рябва да отида до МВР.в гр.Сливен зада ми издадат писмо с което да удостоверя,че наистина съм бил извън страната.Обяснете ми какво точно трябва да направя.Благодаря би много.

написано 18.06.2009г. петък в 00:06
отношение настоящ служител
към обект/отдел IT
в град София
Нека започна отрицателното си мнение за тази институция, като поздравя своите колеги - професионалисти, заедно с които носим на гръб останалите. Ако сте жена с деца или сте над 45 години - това е вашата работа. Необходимо е само да имате някакъв документ за образование, покриващ критериите на "Човешки ресурси", и една препоръка от човек , работещ в института, и сте вътре. Препоръката е по-важна. Знания, умения, опит - тези неща могат само да ви попречат и да ви създадат неприятности и неприятели. На всеки служител се падат по няколко началника и директора, които трябва да се питат за всичко. Тези господа ръководители са здраво подкрепяни от "добрите" служители, които те са си обучили да ги слушкат и да си траят. Началника никога не е виновен. Трябва да се прави само това, което каже началника. Какво се случва, когато поставят задача на някого? Първо - срокове няма. Не, има, обаче се казват в последния момент, когато нещо трябва да е готово, а се е мълчало с месеци, понеже на никого не му пука. Служителя от тип по-слабо подготвени не успява да се справи. Последствия? Никакви, този служител не се търси повече за работа, задачата се дава на следващия. А заплатката си тече - еднаква и за този, който работи и има резултати, и за този, който си дреме по цял ден, ходи до пушалните, пие си кафенцата и чака да стане 5 часа, за да излети като самолет към къщи. Повечето знаещи и умеещи колеги вече са бивши - не е лесно да гледаш как някой до теб дреме цял ден докато ти вършиш работа, за която в някоя добра частна фирма може да се вземе тройна заплата. Това е от мен, ако някой е закъсал за работа, нека опита сам.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.05.2009г. петък в 15:22
мнение от
отношение клиент
в град Сливен
Бих искала да разбера какви са тези хора, който работят в НОИ, за да отговорят на един въпрос - "Защо все още е такава мудна системата при изплащане на болнични листи било то за гледане на дете или при майчинство? Как може в цялата страна да се поставя една и съща програма за всички болнични и да става такова забавяне при изплащаането от около месец и половина - два?
Показани мнения 1 - 10 от общо 14 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88401 мнения за 7771 фирми!