Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 25.07.2012г. четвъртък в 10:35
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

То май са останали една шепа хора в офис сградата. Незнам до кога ще е така? Май се отива на фалит. Докато Марио Захариев се доверява на хора, които нагло го крадат ще е така.

написано 23.02.2012г. петък в 12:23
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Днес говорих с бивши колеги и разбрах че фирмата вече има ново име -/Мръсна игра ад/оставили са хората без заплати и дори не са им казали кога ще им платят изработеното от тях, ще питате какво става ли еми всички са настръхна ли и изнервени затънали в заеми и сметки а шефовете с техните заплати и 2 месеца ще изкарат и нейм пука за персонала.Като гледам как се подиграват с хората се радвам че се махнах навреме.Но каквото и да става управляващата шайка остава.

написано 25.03.2011г. събота в 17:46
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте,пиша тук за да предпазя бъдещи кандидати за работа,преди време фирмата горе долу отговаряше на името си но от известно време всичко върви на долу,заплати най ниски във бранша за София,ръководни кадри летящи из облаците и невиждащи сериозните проблеми със мотивацията на хората,ръководителите вече навсякъде са станали за смях и подигравки и стоят много далече от проблемите на хората,персонала във постоянен стрес от мизерните заплати и некадърно управление.Със две думи няма вече честна игра................!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.05.2010г. събота в 12:59
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел х-л Арена ди Сердика
в град София

Пиша тук защото живея във чужбина и не зная как да се свържа със ръководството на фирмата,а този сайт се чете от много хора.През месец май,посетих този хотел и заведох там гости от Австрия,и бях ужасен от сценката на която присъствах,пиколото,злобно човече намусено, псуваше някъв гост който не бе му дал бакшиш,когато от рецепцията му направиха забележка чух неговото име Жоро,тои се развика и на тях и изчезна!явно никой не може да се справи със него а защо ли?много се очудих как такъв човек работи във този 5 звезден хотел,много жалко.Днес ми дадоха кординатите  на собственика и мисля да се свържа със него.

написано 24.01.2010г. в 10:14
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел obsht rabotnik
в град София

Явно нещата не се променят... Но и как би могло да стане като все  за едни и същи имена си говорим. Марио, Мара, Никола, Ваня, Павел, Григор. Прави впечатление, че се пише отдавна по техен адрес ама те пък са вечни явно в тази фирма. Не знам защо си губим времето да спорим за факти. Те са наистина такива каквито ги описват, но това не е полезна информация за никого. Едно младо момиче или момче дори и да прочете пак ще рискува. Така те винаги ще имат добри хора, с които да се гаврят.

написано 04.01.2010г. вторник в 15:37
мнение от
отношение настоящ служител

Фирмата е много добра но за съжаление в момента е в криза. Марио Захариев е мого етичен човек но който има свое мнение, което не се харесва обикновенно на мързеливите служители. Беше направен много добър тандем за управление между Маню Моравенов и Даниел Събев , но последният за съжаление напусна. Имаше много добра екипност ,която  за съжаление в последно време доста се разпада. Жалко ,че Марио Захариев не даде възможност да се направят много неща от горе споменатият тандем.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.01.2010г. събота в 20:23
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Ivan Rilski
в град Банско

Не ходете да работите там аз лично имам да получавам 800 лв но така и няма да си ги получа , не са коректни изобщо !!!!!!!!!!

написано 12.10.2009г. вторник в 10:47
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел front office
в град Банско

Просто нямам думи,с които да определя простотията,която цареше в хотела,в който работех!Абсолютна липса на координация между отделите и мениджмънт под всякаква критика!Там персонала просто се употребява и...изхвърляНай-способните се обявяват за некадърни и биват уволнявани!Да не говорим пък как се краде от самите мениджъри!Лицето "Марио" е само мним "собственик"!!!Това малко хора го знаят!FPI е на обръча от фирми на Доган...в Созопол дори и малките деца знаят,че Санта Марина е на Емел Етем!С две думи FPI SUCKS!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.08.2009г. сряда в 11:25
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел obsht rabotnik
в град София
Когато имаме на лице кръвосмешаване рано или късно то води до изродяване. Моят съвет към Кралицата е да се огледа колко още рода има за назначаване. Не е лошо в това проучване да се включат и неродените още деца, внуци и правнуци. Дано да има какво да наследят. Хазната не е бездънна и ако само я изпразвате без да я пълните скоро няма да има какво да им завещаете. Уважаеми придворни, пожелавам Ви един ден да се отърсите от харизмата на Повелителката на съдбите и да намерите в себе си сили да се превърнете отново в нормални хора. Вече сме 2010 може да намерите и добър психотерапевт. Учените от Магаданският институт по Феноменално Прости Идиотщини са направили следното откритие: Ако Ви облъчват с простотия или Ви заливат с помия, то Вие работите във Феър Плей Интернешънъл.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 36 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88337 мнения за 7764 фирми!