Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 05.09.2014г. събота в 11:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Само малоумен може да пита как се започва работа в СОМАТ.Ако искате да плащате нафта,с която не сте злоупотребили,ако искате да ви крадат,ако искате да получавате заплата веднъж на 10 месеца-МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ ! 

написано 05.09.2014г. събота в 11:41
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Вие,които сте в Европа спрете камионите.Ние,които сме тук също и заедно със семействата си да се вдигнем на бунт.Само тогава нещата ще се оправят.Разни крадци Росен Димитровци,Вальо Христовци,Драгановци да си скачат на камионите.Без стачка няма да се оправят тия хора.Вън крадливата пасмина от СОМАТ.

написано 05.09.2014г. събота в 08:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Абе Сомат има ли ви,няма ли ви,съществувате ли още изобщо,знаете ли коя дата е,а имате ли представа как се оцелява с 200лв.незнайно докога.Безсрамници,изплатете заплатите и отчетите на шофиорите и ако искате след това се заврете в дън земя,то май и ще е по-добре за да спрете да триете хората.Като сте некъдърни или крадливи се махайте да дойде най-накрая един свестен управител който най-накрая да разбере,че за да се работи качествено трябва да се плаща качествено и в срок,иначе тлъсти безсрамници ще дойде време/даже наближава/когато вие ще си карате камионите и ще си покривате линиите.Хайде спрете вече да ни скачате по нервите и да изпитвате търпението ни и преведете НАШИТЕ ПАРИ А НЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГИ КРАДЕТЕ. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.09.2014г. вторник в 19:21
мнение от
отношение бивш служител
в град Банско

СОМАТ-МАФИЯ! 

написано 28.08.2014г. петък в 14:05
мнение от
отношение -- няма данни --

сАМО ОТКАЧЕН МОЖЕ ДА СТОИ И ДА РАБОТИ БЕЗ ПАРИ.ОСТАВЕТЕ КОЛИТЕ ДА ГИ КАРАТ КРАДЦИТЕ.РОСЕН ДИМИТРОВ,ДРАГАНОВА И КОМПАНИЯ.ТЕ ВСИЧКИ СА ОТ 1 ДОЛ ДРЕНКИ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ БОГАТИ ДА РАБОТИТЕ БЕЗ ПАРИ?

написано 28.08.2014г. петък в 13:22
мнение от
отношение бивш служител
в град София

КРАДАТ,КРАДАТ,КРАДАТ! БЕЗСРАМНИЦИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ РЕДОВНО.СЪД И НА БЕСИЛОТО! ОТ 6 МЕСЕЦА И АЗ СЪМ В НОВА ФИРМА И СЪМ ЩАСТЛИВ.ПОЛУЧАВАМ 2000 ЕВРО,КОИТО МИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ 2 ПЪТИ В МЕСЕЦА.СПОКОЕН СЪМ И НИКОЙ НЕ МЕ КАРА ДА ПЛАЩАМ ИЗМИСЛЕНА НАФТА,НИТО МЕ ПРИНУЖДАВАТ ДА ПРАВЯ НАРУШЕНИЯ ЗА ДА ЛАПАТ ПРЕМИИ.ДАЛ СЪМ ГИ НА СЪД И ЩЕ ГИ ДАМ И В СТРАСБУРГ.ТОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ ЗАСЛУЖАВА БЕСИЛО.БЕЗСРАМНИ КРАДЦИ!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.08.2014г. вторник в 11:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град Каспичан

Знам, че в този сайт хората от които се оплакваме въобще не влизат но реших да споделя и моето мнение. Шофьорите работещи във СОМАТ не са си получили възнагражденията за месец януари т.г. та до сега, но информацията която имам и тя е от извора, че служителите от администрацията в тази фирма редовно си получават заплатите и им са изплатени до последния месец, това ако не е наглост, кажете....Съпруга ми работи 8 месеца из Европа, не бяхме му виждали очите, той си знае какво му е било, да не говорим ние в къщи....студентка, осмокласничка, но на кого му пука за тия дето им изкарват заплатите...и като си дойде да излиза в отпуск не му изплатиха командировките , превеждат по 1/2 заплата това са в нашия случай 268, лв и някви стотинки, и как се живее така г-н Димитров, що не вземете да пробвате и вие ДА АМА НЕ карате си новата кола ходите по командирофки и да го духат бедните в случая шофьорите ви. това е висша форма на наглост ОТ ВАША СТРАНА.направете нещо , че ми иде да се полея с туба бензин пред горубленския гараж дано тогава нещо се промени...

написано 23.02.2014г. в 17:53
мнение от
отношение настоящ служител

Наглостта на тази прословута администрация няма измерения!!!!!!!!!! От последните 100лв.декември месец нама пукнат лев превод от бълг.заплата.Да не говорим изплащане на отчет.След тримесеца работа няма никакви пари а да те повикат за работа чакаш още 3 месеца и когато му се обадиха за работа му платиха само 600 евро.Нямам думи.Как не ги е срам - 6мес.без пари.С какво си мислят че живеят тези семейства.Сина ми е инвалид 100% и не мога да му купя нито лекарства нито апарат нито батерии.Думата "ЧОВЕЧНОСТ" знаете ли какво означава.Имайте доблестта да си кажете че тая фирма потъва поне дайте на хората изработените пари които далеч от децата си се трепят и вадят и вашите заплати а отсреща получават само пренебрежение подигравки и надменност.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.02.2014г. петък в 10:06
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей, ама айде пускайте тези заплати бе.Не стига,че ще са за август,ами съвсем се оляхте в безхаберието си.Ами и нас ни притискат банки,енерго и т.н. Или според вас,ние си имаме.Осъзнайте се,време е вече!!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 239 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87405 мнения за 7665 фирми!