Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.02.2014г. петък в 10:06
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей, ама айде пускайте тези заплати бе.Не стига,че ще са за август,ами съвсем се оляхте в безхаберието си.Ами и нас ни притискат банки,енерго и т.н. Или според вас,ние си имаме.Осъзнайте се,време е вече!!!

написано 31.01.2014г. събота в 09:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей,...ама много сте нагли Вие,управляващите СОМАТ..срам нямате!!! Преведохте някакви си 200 лв. около 9.01.2014г. А оттогава насетне не ви е еня за хората.Ма то бива наглост и безочие,ама вашето вече на нищо не прилича.Кой ви дава правото да обричате хората на лишения..КОЙ? Вие ли така сте решили да се подигравате с живота на работниците си.Когато утре ни спрат тока а и нямаме пари да готвим за децата си ще ви ги доведем в София и ще ви ги оставим вие да се грижите за тях!!! Как не ви е срам!? Ха сега да видя онези,които защитаваха управата на тази "чудесна" фирма как се оправят.

написано 31.01.2014г. събота в 06:34
мнение от
отношение -- няма данни --

Браво бе "шефове"направо си решихте проблемите като преведохте по 1/2 заплата,замазахте ни очите.Как не ви е срам кой от вас може да се оправи с 200лв.Защо продължавате и докога ще се подигравате с тези които изкарват вашите собствени заплати.Това е наглост,ама наглист излизаща от вякакви граници вече.

написано 26.01.2014г. в 10:52
мнение от
отношение -- няма данни --

Да живееш живот наполовина-ето на това ни принуждават управляващите на СОМАТ или както и да са се преименували вече.Наглоста на тези хора е безгранична и несравнима с нищо друго.Тяхното безхаберие граничи с онази лудост,която обхваща хората,които разполагат с пари....ама с доста.А ние,нормално мислещите искаме само едно-да изплатите парите на шофьорите.Може би трябва да закупя на детето си зимно яке ама с къс ръкав...щото за цяло не стигат финансите.Господа ръководещи фирмата,Вие как бихте обяснили на детето си,че няма подарък за Коледа??? А как да му обясните,че трябва да стои на студено,понеже не е платен тока? Вие сте срам за тази иначе наистина добра фирма.Но за жалост я съсипахте тотално.С некадърното си управление.И това е факт.От фирма в която бе престиж да работиш я доведохте до там,че да се срамуваме да кажем,къде работят мъжете ни.Но Вас това не Ви интересува,знаем.Важното е,че имате парички и за лимузините си,и за спа почивки.Но много моля,постарайте се да бъдете поне малко коректни с онези,които реално ви осигуряват парите за тези Ваши удоволствия.Ама аз май нещо се размечтах-думата коректност всъщност за Вас е напълно непозната.А от тази Ваша безотговорност страдаме ние,семействата на Вашите шофьори.Жалко,много жалко.Но не за нас толкова,колкото за Вас.Защо ли? Отговора е съвсем прозрачен-Вие,ще бъдете запомнени като неадекватния мениджърски състав,който разруши иначе прекрасната фирма.Благодарим Ви!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.01.2014г. петък в 07:07
мнение от
отношение -- няма данни --

Няма ли да се преведът заплати най-накрая,имате ли мозък изобщо,сметки трябва да се плащат а вече заплатите са с пет и половина месеца назад.Не ме интересува каква фирма сте и как ви е новото име имате дългове към шофиорите и си го платете.Толкова сте безсрамни,че с думи неможе да се изрази.То бива наглост,бива безочие,но вашето няма сравнение.Накрая ще си смъкнете дебелите задници от меките си столове и сами ще си карате камионите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.12.2013г. неделя в 12:23
мнение от
отношение настоящ служител
в град Казанлък

Знам, че тези мнения не се четат от шефовете на СОМАТ, но виждам, че съпругите на шофьори публикуват тук. За това искам да ги приканя да се съберем да вземем децата си и да им се тръснем на тези наглеци, да им напомним, че шофьорите им имат семейства идват празници и децата ни ни гледат в очите какво, ще им донесе "Дядо Коледа",че трябва да сложим на масата освен хляб и сол и нещичко друго, а пък ако не преведат и другата седмица някви пари, "вечерята на свещи ще ни е гарантирана"

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.11.2013г. четвъртък в 16:10
мнение от
отношение -- няма данни --

Подайте оплакванията си в Инспекцията по Труда и ще видите как може да си вземете парите до месец.Аз така направих.Няма да съжалявате,ако ме послушате.Търсете правата си и няма да има толкова надменни шефове.

написано 19.11.2013г. сряда в 20:18
мнение от
отношение бивш служител

Много си прав колега,едвали някой от ръководството чете написаното тук,само с молби и писане по форумите не става.Аз напуснах преди 6 месеца и все едно свалих товар от гърба си,има и други фирми където може да се работи.Който не вярва нека да стои и да чака някой да се смили и да му плати.

написано 19.11.2013г. сряда в 13:17
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

никой от ръководството на СОМАТ НЕ ЧЕТЕ НАПИСАНОТО ТУК


щом Ви се играе да пишете, пишете


умният напуска, а не си проси заработените пари


ръководството на СОМАТ си вярва твърде много , за да се стресне от каквото и да било.


И така ще бъде докато не останат сами и не си подкарат директорите трошките

Показани мнения 1 - 10 от общо 231 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83946 мнения за 7325 фирми!