Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.02.2015г. в 00:02
отношение бивш служител
в град София

Как не съм се махнал по- рано.Чудя се на собствения си мазохизъм... Как съм стоял в тази имагинерна фирма,която се подиграва с личността.Както казваше Стефчо механика на портала,който бе съкратен наи-безкруполно по параграф изгоден на другари,Сомат-живот мой,обич моя,Вили бец-мъко моя,тъга моя.


Страхът диктува робството.Още стойте и робувайте на  пладнешки грабители,безочливи,алчни,без сърце .Любовта и зависимостта към парите е страшна .Това се отнася за всички.Може и по скромно да живее човек ,но не и да се превръща в подлога.Колеги вие достойнство нямате ли ...?Защо стоите там като кораба потъна.Никой не са вързали .Така ,че може да продължавате да си пишете тук с пълна сила и да търпите.Файда йок.Е аз приключих отдавна с търпението.Ваш ред е.Успех в силата да направите крачката всички .И да оставите място за нови попълнения за да може фирмата с новите кадри и още по-нови да "просперира"и да стига там където другите не стигат и НЕ искат да стигат!

написано 25.11.2014г. сряда в 10:59
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Аз ви давам не 12,а 20 цента на километър,защото няма да видим и цент.За обещания пари не се искат.

написано 05.09.2014г. събота в 11:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Само малоумен може да пита как се започва работа в СОМАТ.Ако искате да плащате нафта,с която не сте злоупотребили,ако искате да ви крадат,ако искате да получавате заплата веднъж на 10 месеца-МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ ! 

написано 05.09.2014г. събота в 11:41
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Вие,които сте в Европа спрете камионите.Ние,които сме тук също и заедно със семействата си да се вдигнем на бунт.Само тогава нещата ще се оправят.Разни крадци Росен Димитровци,Вальо Христовци,Драгановци да си скачат на камионите.Без стачка няма да се оправят тия хора.Вън крадливата пасмина от СОМАТ.

написано 05.09.2014г. събота в 08:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Абе Сомат има ли ви,няма ли ви,съществувате ли още изобщо,знаете ли коя дата е,а имате ли представа как се оцелява с 200лв.незнайно докога.Безсрамници,изплатете заплатите и отчетите на шофиорите и ако искате след това се заврете в дън земя,то май и ще е по-добре за да спрете да триете хората.Като сте некъдърни или крадливи се махайте да дойде най-накрая един свестен управител който най-накрая да разбере,че за да се работи качествено трябва да се плаща качествено и в срок,иначе тлъсти безсрамници ще дойде време/даже наближава/когато вие ще си карате камионите и ще си покривате линиите.Хайде спрете вече да ни скачате по нервите и да изпитвате търпението ни и преведете НАШИТЕ ПАРИ А НЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГИ КРАДЕТЕ. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.09.2014г. вторник в 19:21
мнение от
отношение бивш служител
в град Банско

СОМАТ-МАФИЯ! 

написано 28.08.2014г. петък в 14:05
мнение от
отношение -- няма данни --

сАМО ОТКАЧЕН МОЖЕ ДА СТОИ И ДА РАБОТИ БЕЗ ПАРИ.ОСТАВЕТЕ КОЛИТЕ ДА ГИ КАРАТ КРАДЦИТЕ.РОСЕН ДИМИТРОВ,ДРАГАНОВА И КОМПАНИЯ.ТЕ ВСИЧКИ СА ОТ 1 ДОЛ ДРЕНКИ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ БОГАТИ ДА РАБОТИТЕ БЕЗ ПАРИ?

написано 28.08.2014г. петък в 13:22
мнение от
отношение бивш служител
в град София

КРАДАТ,КРАДАТ,КРАДАТ! БЕЗСРАМНИЦИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ РЕДОВНО.СЪД И НА БЕСИЛОТО! ОТ 6 МЕСЕЦА И АЗ СЪМ В НОВА ФИРМА И СЪМ ЩАСТЛИВ.ПОЛУЧАВАМ 2000 ЕВРО,КОИТО МИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ 2 ПЪТИ В МЕСЕЦА.СПОКОЕН СЪМ И НИКОЙ НЕ МЕ КАРА ДА ПЛАЩАМ ИЗМИСЛЕНА НАФТА,НИТО МЕ ПРИНУЖДАВАТ ДА ПРАВЯ НАРУШЕНИЯ ЗА ДА ЛАПАТ ПРЕМИИ.ДАЛ СЪМ ГИ НА СЪД И ЩЕ ГИ ДАМ И В СТРАСБУРГ.ТОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ ЗАСЛУЖАВА БЕСИЛО.БЕЗСРАМНИ КРАДЦИ!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.08.2014г. вторник в 11:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град Каспичан

Знам, че в този сайт хората от които се оплакваме въобще не влизат но реших да споделя и моето мнение. Шофьорите работещи във СОМАТ не са си получили възнагражденията за месец януари т.г. та до сега, но информацията която имам и тя е от извора, че служителите от администрацията в тази фирма редовно си получават заплатите и им са изплатени до последния месец, това ако не е наглост, кажете....Съпруга ми работи 8 месеца из Европа, не бяхме му виждали очите, той си знае какво му е било, да не говорим ние в къщи....студентка, осмокласничка, но на кого му пука за тия дето им изкарват заплатите...и като си дойде да излиза в отпуск не му изплатиха командировките , превеждат по 1/2 заплата това са в нашия случай 268, лв и някви стотинки, и как се живее така г-н Димитров, що не вземете да пробвате и вие ДА АМА НЕ карате си новата кола ходите по командирофки и да го духат бедните в случая шофьорите ви. това е висша форма на наглост ОТ ВАША СТРАНА.направете нещо , че ми иде да се полея с туба бензин пред горубленския гараж дано тогава нещо се промени...

Показани мнения 1 - 10 от общо 241 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88374 мнения за 7767 фирми!