Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.08.2014г. петък в 14:05
мнение от
отношение -- няма данни --

сАМО ОТКАЧЕН МОЖЕ ДА СТОИ И ДА РАБОТИ БЕЗ ПАРИ.ОСТАВЕТЕ КОЛИТЕ ДА ГИ КАРАТ КРАДЦИТЕ.РОСЕН ДИМИТРОВ,ДРАГАНОВА И КОМПАНИЯ.ТЕ ВСИЧКИ СА ОТ 1 ДОЛ ДРЕНКИ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ БОГАТИ ДА РАБОТИТЕ БЕЗ ПАРИ?

написано 28.08.2014г. петък в 13:22
мнение от
отношение бивш служител
в град София

КРАДАТ,КРАДАТ,КРАДАТ! БЕЗСРАМНИЦИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ РЕДОВНО.СЪД И НА БЕСИЛОТО! ОТ 6 МЕСЕЦА И АЗ СЪМ В НОВА ФИРМА И СЪМ ЩАСТЛИВ.ПОЛУЧАВАМ 2000 ЕВРО,КОИТО МИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ 2 ПЪТИ В МЕСЕЦА.СПОКОЕН СЪМ И НИКОЙ НЕ МЕ КАРА ДА ПЛАЩАМ ИЗМИСЛЕНА НАФТА,НИТО МЕ ПРИНУЖДАВАТ ДА ПРАВЯ НАРУШЕНИЯ ЗА ДА ЛАПАТ ПРЕМИИ.ДАЛ СЪМ ГИ НА СЪД И ЩЕ ГИ ДАМ И В СТРАСБУРГ.ТОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ ЗАСЛУЖАВА БЕСИЛО.БЕЗСРАМНИ КРАДЦИ!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.08.2014г. вторник в 11:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град Каспичан

Знам, че в този сайт хората от които се оплакваме въобще не влизат но реших да споделя и моето мнение. Шофьорите работещи във СОМАТ не са си получили възнагражденията за месец януари т.г. та до сега, но информацията която имам и тя е от извора, че служителите от администрацията в тази фирма редовно си получават заплатите и им са изплатени до последния месец, това ако не е наглост, кажете....Съпруга ми работи 8 месеца из Европа, не бяхме му виждали очите, той си знае какво му е било, да не говорим ние в къщи....студентка, осмокласничка, но на кого му пука за тия дето им изкарват заплатите...и като си дойде да излиза в отпуск не му изплатиха командировките , превеждат по 1/2 заплата това са в нашия случай 268, лв и някви стотинки, и как се живее така г-н Димитров, що не вземете да пробвате и вие ДА АМА НЕ карате си новата кола ходите по командирофки и да го духат бедните в случая шофьорите ви. това е висша форма на наглост ОТ ВАША СТРАНА.направете нещо , че ми иде да се полея с туба бензин пред горубленския гараж дано тогава нещо се промени...

написано 23.02.2014г. в 17:53
мнение от
отношение настоящ служител

Наглостта на тази прословута администрация няма измерения!!!!!!!!!! От последните 100лв.декември месец нама пукнат лев превод от бълг.заплата.Да не говорим изплащане на отчет.След тримесеца работа няма никакви пари а да те повикат за работа чакаш още 3 месеца и когато му се обадиха за работа му платиха само 600 евро.Нямам думи.Как не ги е срам - 6мес.без пари.С какво си мислят че живеят тези семейства.Сина ми е инвалид 100% и не мога да му купя нито лекарства нито апарат нито батерии.Думата "ЧОВЕЧНОСТ" знаете ли какво означава.Имайте доблестта да си кажете че тая фирма потъва поне дайте на хората изработените пари които далеч от децата си се трепят и вадят и вашите заплати а отсреща получават само пренебрежение подигравки и надменност.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.02.2014г. петък в 10:06
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей, ама айде пускайте тези заплати бе.Не стига,че ще са за август,ами съвсем се оляхте в безхаберието си.Ами и нас ни притискат банки,енерго и т.н. Или според вас,ние си имаме.Осъзнайте се,време е вече!!!

написано 31.01.2014г. събота в 09:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей,...ама много сте нагли Вие,управляващите СОМАТ..срам нямате!!! Преведохте някакви си 200 лв. около 9.01.2014г. А оттогава насетне не ви е еня за хората.Ма то бива наглост и безочие,ама вашето вече на нищо не прилича.Кой ви дава правото да обричате хората на лишения..КОЙ? Вие ли така сте решили да се подигравате с живота на работниците си.Когато утре ни спрат тока а и нямаме пари да готвим за децата си ще ви ги доведем в София и ще ви ги оставим вие да се грижите за тях!!! Как не ви е срам!? Ха сега да видя онези,които защитаваха управата на тази "чудесна" фирма как се оправят.

написано 31.01.2014г. събота в 06:34
мнение от
отношение -- няма данни --

Браво бе "шефове"направо си решихте проблемите като преведохте по 1/2 заплата,замазахте ни очите.Как не ви е срам кой от вас може да се оправи с 200лв.Защо продължавате и докога ще се подигравате с тези които изкарват вашите собствени заплати.Това е наглост,ама наглист излизаща от вякакви граници вече.

написано 26.01.2014г. в 10:52
мнение от
отношение -- няма данни --

Да живееш живот наполовина-ето на това ни принуждават управляващите на СОМАТ или както и да са се преименували вече.Наглоста на тези хора е безгранична и несравнима с нищо друго.Тяхното безхаберие граничи с онази лудост,която обхваща хората,които разполагат с пари....ама с доста.А ние,нормално мислещите искаме само едно-да изплатите парите на шофьорите.Може би трябва да закупя на детето си зимно яке ама с къс ръкав...щото за цяло не стигат финансите.Господа ръководещи фирмата,Вие как бихте обяснили на детето си,че няма подарък за Коледа??? А как да му обясните,че трябва да стои на студено,понеже не е платен тока? Вие сте срам за тази иначе наистина добра фирма.Но за жалост я съсипахте тотално.С некадърното си управление.И това е факт.От фирма в която бе престиж да работиш я доведохте до там,че да се срамуваме да кажем,къде работят мъжете ни.Но Вас това не Ви интересува,знаем.Важното е,че имате парички и за лимузините си,и за спа почивки.Но много моля,постарайте се да бъдете поне малко коректни с онези,които реално ви осигуряват парите за тези Ваши удоволствия.Ама аз май нещо се размечтах-думата коректност всъщност за Вас е напълно непозната.А от тази Ваша безотговорност страдаме ние,семействата на Вашите шофьори.Жалко,много жалко.Но не за нас толкова,колкото за Вас.Защо ли? Отговора е съвсем прозрачен-Вие,ще бъдете запомнени като неадекватния мениджърски състав,който разруши иначе прекрасната фирма.Благодарим Ви!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.01.2014г. петък в 07:07
мнение от
отношение -- няма данни --

Няма ли да се преведът заплати най-накрая,имате ли мозък изобщо,сметки трябва да се плащат а вече заплатите са с пет и половина месеца назад.Не ме интересува каква фирма сте и как ви е новото име имате дългове към шофиорите и си го платете.Толкова сте безсрамни,че с думи неможе да се изрази.То бива наглост,бива безочие,но вашето няма сравнение.Накрая ще си смъкнете дебелите задници от меките си столове и сами ще си карате камионите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 235 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84414 мнения за 7359 фирми!