Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.06.2013г. четвъртък в 23:41
мнение от
отношение настоящ служител

За сега имам много добри впечатления за тази фирма. Заплатата е добра също.Само да имаш желание за работа!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.03.2013г. събота в 13:43
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Стара Загора

Здравейте!


Някой може ли да даде актуална информация за фирмата - как се отнасят с персонала, заплащането добро ли е, търсят ли се хора в администрация и търговски отдел?

написано 21.09.2010г. сряда в 16:45
отношение бивш служител
в град Аврен

Работех за кратко във фирмата но останах със лошо впечатление,трябва да си на някой човек иначе си  хокан и навикан.Отношението към работника(българин)е под всяка критика , трябва да си ром или турчин-уважението към тях е безупречно.Има хора(роми)не правят разлика  между сантиметър и мелиметър,със основно образование а някои и това нямат.Половината от квартал ЛОЗЕНЕЦ работят във фирмата,чуваш циганска и турска реч,до къде стигнахме турци и цигани да ни командват.Българи вземете се в ръце,потърсете си по спокойна и доходна работа..........оставете умните да работят.........и работливите......

написано 12.04.2010г. вторник в 16:06
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Стара Загора

Здравейте,


Може ли някой да даде актуална информация, какво е състоянието на фирмата в момента? Какво е заплащането (ако може в цифри) и отношението към персонала? Редовни ли са заплатите? Имат интересни обяви, които ме интересуват, но заслужава ли си човек да се премести да работи там?


 

написано 03.03.2009г. сряда в 09:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Производство на Забавления
в град Стара Загора
Здравейте Хора,
УВОД:
Като гледам не страдате от липса на сън. Някой от мненията които прочетох лъхат на свежест. Поздравления за това не вярвах че все още работят хора в стандарта. Мога да ви пожелая само много успехи в това " иначе хубаво " предприятие и естествено работа за десетилетия напред, та дано ви избие глупоста от главите да си мислите че някой от вас ще се пенсионира там.
ИЗЛОЖЕНИЕ:
За разлика от вас моята кариера може да се опише като "кратка и шеметна". Това изразено в цифри значи 3м11д-работен стаж, 11-работни места на 9-напълно покрити норматива в продължение на 22 смени, 2-предупреждения за изгонване от ОКАН-чо, 1- скандал с ЕРОЛ, 14-смени прекарани в свободно облекло (анцуг и фанелка) , 6-почивки на смяна освен регламентираните, 3-банкета, 2-любовни афери, 30- слалома с транспалетна количка, 200часа-слушане на музка, 2-ма изгонени от работното ми място "гостуващи" турчета, Мноого емоция и много приятели.
Поздрави на всички които помнят за какво говоря и специално на настоящи и бивши колеги : Ваня /дивото/ , Васко /кеца/, Мариян, Даниела /резачката/, Петя Г. , Пепи Казакова, Петя , Стела , Светла, Иван Танев, Стойчо /бацето/ , /бачо/ Милен, Ленко, Николай, НИНО /змеят/, и много други за които в момента не се сещам. Честит 3-ти март и успехи за напред където и да сте.

П.С. Много неща лъхат на "свежест", за пример - 00 -.
П.П.С. Думата Хора по принцип се използва за homo sapiens. Един въпрос как един папагал би се обърнал към други папагал? - Може би с хора.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Има и хубави страни в това да те изгонят от мястото на което работиш, и една от тях е че можеш да погледнеш всичко през което си преминал без да съжаляваш за нищо. Всички които пишат коментари за завода им препоръчвам -почивка и силна храна. Все пак това е само месторабота а не начин на живот.
Айде до скоро може би до 13 на банкета. . .
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.02.2009г. събота в 20:19
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел ОТДЕЛ ПРОИЗВОДСТВО
в град Стара Загора
ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ .4ух 4с сме сп4елили нов проект .По надплюване и лкюки . Тои сега е наи вървежен . Ве4е има свръх ,продукция.Лошо няма . Менаджерите само това 4АКАТ да по4нем да се караме по между си . Сега трябва да се обединим и да не позволяваме да на6ефовете да ни маниполират . кои откъде дошъл кои от кога е туке без зна4ение . важното е да си отстояваме исканята си , и правата си . ТРЯБВА ДА намерим наи правилния и законен път затова трябва така направим 4е да впрегнем дори враговете си да работят в наша полза. Това нестава с клюки интриги и оплюване -това става ссплотяване УСПЕХ
написано 10.02.2009г. сряда в 01:34
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел До всички
в град Стара Загора
Нека ви предложа едно нещо. Да спрем да се оплюваме, да спрем да си търсим кусурите един на друг и да се захванем ЗДРАВО да бачкаме. Да всеки може да сгреши , НО ВЯРВАМ че също така всеки може и да ПОПРАВИ грешките си.
Ако направим това НИЕ, не АЗ, не ТИ, не ТОЙ, а НИЕ всички заедно можем да изкараме Стандарта от тази криза.
Аз съм ОПТИМИСТ и ВЯРВАМ че все още можем да бъдем ЕДИННИ .
С уважение
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.02.2009г. в 00:53
отношение настоящ служител
към обект/отдел Производство
в град Стара Загора
Работя в Стандарт профил от две години,много хора дойдоха и си отидоха,преди три дни пак си отидоха 20 човека.Световна криза-ясно.Споделям изказаното мнение на хората преди.На времето трябваше да проведа разговор с г-н Окан Йалмъз и знаете ли бях очарована от познанията му.Теориите относно лидера и мениджъра са ми пределно известни.Лидерството е изкуство да вдъхновяваш другите да се целят по-високо,да работят по-усилено,да постигнат повече за по-малко време и да се наслаждават на това,което вършат.Погледнете кои са работническите представители в нашата фирма?С изключение на единия,другите са абсолютни аутсайдериПоведението на Организаторите на производство е такова ,че те сами позволяват на някои хора да им се качат на главата и търпят тия досадници,които за щяло и нещяло ходят и им пълнят главите с клюки и интриги-"дават им наклон". Нямат държане на мениджъри-допускат много близо подчинените си.А подмазвачите това и чакат,обаче наистина между тях има хора,които произвеждат качествена продукция.Но има и такива ,които вървят все между капките.Мениджъра разпорежда и контролира,взема управленски решения,но като че ли в нашата фирма новите мениджъри не успяха да си създадат авторитет между работниците.Разделят хората- толерират едни,обиждат други.С последното съкращение наистина се поизчистиха доста недисциплинирани и некадърни работници,но има още за изчистване.Аз никога не съм делила колегите на "стари" и "дошли от Алкоа"винаги съм ги приемала еднакво.Измежду старите работници все още се намират нагли и прости и мързеливи хора,които ако се преместят на различно работно място-веднага отказват,защото не могат да се справят,а от тези от "Алкоа" има много дисциплинирани и работливи,които наистина са взаимозаменяеми.И тая пародия с оценките за компетентност, кой какво може да върши ,дали е обучен, дали може да работи самостоятелно,дали може да дава обучение. Там данните са писани ей така между другото.Аз познавам хора които не са се докосвали до преса и до гилотина,а пише че могат да дават обучение.Къде е тука мотивацията?Никога не съм виждала Атестационната си карта.И воъбще имаме ли такива.Какви оценки имаме?За какво ни са тези Човешки ресурси-служителката въобще не е в час.Тя само разнася информация насам-натам.Мисля,че трябва да се съкрати.Също и г-н Запрян,мисля че беше Гинов.,той също трябва да се съкрати.И после тия в склада -един куп народ.Поне да се съкратят общите работници.Мотокаристите да вършат общата работа.Уж ще се правят икономии-сега са малко хората,какво вършат Катя и Ваня-едната да си ходи.Както беше преди само Таня Симеонова.
Трябва нашите директори да помислят много сериозно как се управлява в условията на икономическа криза,поне да се запази по някакъв начин Стандарт Профил България.Не е лошо предприятието.Аз си харесвам работата.Не са еднакви човешките възможности.Винаги има по-добри.На теория щом има конфликти за разрешаване във фирмата,мениджъра трябва да е спокоен,защото ако няма конфликти работата отива на зле.Но сега когато всеки се страхува за работата си работата в екип и под напрежение много изнервя и понякога емоциите така ескалират.Затова работниците да си гледат производството,мениджърите да си гледат управлението-всеки да си знае гьола-а за работниците е добре да дам един съвет-по-далече от началниците,доказвай с дела възможностите си.Та това е,няма смисъл от простотии.Животът е толкова кратък.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!