Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.07.2011г. вторник в 12:57
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел regionalen menidgur
в град Варна

Исам да попитам екипа как е, шефа.. заплатата може ли да се работи спокойно

написано 03.12.2010г. събота в 21:22
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел търговски представител
в град Бургас

не съм  съгласен на 100 % с  колегите , шефа - верно е точен., но  неопределен, не знаеш  какво да очакваш утре или вдругиден.

написано 25.02.2009г. четвъртък в 20:51
мнение от
отношение настоящ служител
в град София
нетрадиционното е че за разлика от всички подобни фирми, шефа се е нагърбил с голям обем от работи, които лесно би могъл да възложи на част от подчинените си. Иначе обстановката във фирмата е комфортна и переспективите са доста голями. Има известни разлики от други подобни фирми по отношението на шефа към - празници, заплащане на извънреден труд, стимулиране на персонала, бонусни схеми и т.н. Може би трябва да даде повече свобода на действие на оперативния персонал, да следи дали те са доволни, отпочинали и свежи за работа и да ги стимулира при постигане на добри и адекватни резултати. ИНАЧЕ ФИРМАТА Е СУПЕР!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.01.2009г. неделя в 12:02
мнение от
отношение бивш служител
в град София
Харесвах шефа, защото е справедлив и точен човек за мен.
Завързах приятелства, които поддържам и до сега.
Негативните неща във фирмата са определени неуравновесени служители и местоположението на фирмата, но ако си със служебен автомобил нямаш проблем.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 5 от общо 5

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88354 мнения за 7766 фирми!