Фирма:
www.carrefour.com
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма Карфур България АД?
Какво е отношението на ръководството на Карфур България АД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Карфур България АД?
Каква е атмосферата на работа в Карфур България АД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в Карфур България АД?
написано 18.05.2013г. неделя в 08:22
мнение от Един зевзек
отношение бивш служител
към обект/отдел Топла точка и пекарна в град София
Здравейте! И аз вече съм един бивш служител от Карфур от Мол Парадайз. През краткото време, в което работих научих интересни и важни за професията ми знания и умения. Например вместо да плащам 200-300 лв. за семинар по ХАСЕП и за добри хигиенни и производствени практики, то това го научих в Карфур. А това са умения и знания, които ми трябват в профеесията. Колегите са готини, повечето са млади и разбрани. Но разбира се, да работиш на позиция в магазина е доста безлично, така че избрах да продължавам напред. Клиентите са прави да се оплакват от липсата на отношение и разлика между цена и етикет. Но това не са някакви "игри" на Карфур, а резултат от напрежението, което се изсипва върху ръководители и супервайзори по отдели. Съответно те пропускат доста неща, едно от които е да сменят етикетите с реалните цени. Мой съвет към бившите ми колеги е да обръщат по-сериозно внимание на тези проблеми, защото и до днес си важи старото търговско правило: "Е....м, не.....м клиента си уважавам". Посетих магазина на фирмата в мола на Хладилника - просто съм в потрес!!! Такова отношение на персонала към клиентите не бях виждала от години. Много скоро отвориха, а вече са изключително груби и отегчени. Цените по етикетите изобщо не отговарят на реалността, една жена редяща бебешки пюрета по рафтовете се скара на двама души преди мен, а след това започна да подвиква и да ми се кара, че промецията е изтекла преди три дни и етикетите не отговарят. Изключително непрофесионално отношение!!! Много съм разачарована - повече няма да пазарувам там, а ми е близко - живея в Драгалевци. Заплащане
![]() написано 01.05.2013г. четвъртък в 16:34
мнение от Nadejda
отношение клиент
към обект/отдел Карфур- Mall Bulgaria в град София
За втори път посещавам Carrefour, конкретно този в Mall Bulgaria. За втори път (каква "случайност" ?!) цената на рафта НЕ отговаря на цената, която ви удрят на касите. И познайте коя е по-високата? Естествено, че на касата! Който видял- видял. Който не- в джоба на карфур.И това става със стотици хора, клиенти, минаващи на ден през касите. Колко от тях са се усетили? Малко! А колко от тях са се усетили, докато са в магазина, за да си търсят парите, че има и хора, които откакто се приберат вкъщи си виждат касовия бон, ядосват се, но не могат да бият път обратно за да се разправят...и какво? Пак в джобчето на Карфур ! Случайност ? Човешко е да се греши? Дали? Миналият път не съответстваше цена на продукт от студената витрина с разлика от 1 лев нагоре, която маркират на касите. Днес не съответстваше цената на яските, като това, което чукат на касовата бележка е с о.60лв нагоре (за бройка). До мен на гишето за рекламации имаше още 7 клиента!!!!! Оплакващи се за СЪЩОТО. Един от тях- несъответствие на бира, до него- мъж с дете, несъответствие в цената на велосипед. До него- друг, пак несъответствие с цена за няккъв друг продукт. Пуснах жалба и какво ?! Какво, като нищо не се променя и това е ПОСТОЯННО, ПЕРМАНЕНТНО и УМИШЛЕНО!!!Никой не може да ме убеди, че не са си сменили етикетите по стелажите с тези в системата на редица най-различни и разнообразни продукти и то не в един ден, а изобщо всяко посещение там да ми се случва. И то все на мен ...де да беше- само докато аз си пусках жалбата около мен имаше 7-8 човека. А преди мен колко са били? И колко ще са след това изгорелите? АМАН! Омръзна ми да ме правят на маймуна! Обирджий и лъжци. Това е Carrefour. И пак уточнявам- този, който е в Mall Bulgaria, на булевард България, в центъра на София, в близост до други големи хипермаркети да си позволяват подобно обслужване е повече от абсурден! ! ! Заплащане
![]() Работна среда
![]() Здравейте ! Студент съм в Икономически университет - гр.Варна и уча Маркетинг.Правим проучване относно супермаркетите в България.Ще ви бъда благодарен, ако споделите вашето мнение като попълните следната анкета : http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1
Анкетата е напълно анонимна и е с учебна цел ! Благодаря Ви предварително ! Здравейте ! Студент съм в Икономически университет - гр.Варна и уча Маркетинг.Правим проучване относно супермаркетите в България.Ще ви бъда благодарен, ако споделите вашето мнение като попълните следната анкета : http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1 Анкетата е напълно анонимна и е с учебна цел ! Благодаря Ви предварително ! Здравейте,аз съм разочарован бивш вече служител.Работех за малко във ваш магазин в мол Парадайз.Искам да попитам практика ли е да работят на отговорни длъжности хора в близки отношения.Дали е нормално ръководител отдел да е в близки отношения с нейния пряк ръководител и никой да не прави нищо по въпроса.Бившата ми ръководител отдел Зорница явно само въз основа на тези отношения е на този пост.Не очаквах в такава фирма да е практика това.Всички служители говорят за това ,а на тях не им пука.Жалко,че в България дори и чуждите фирми са с побългарено управление. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Иване, запиши управителя как те обижда, и го пусни или в господари на ефира, или направо подай съдебен иск за нанесени морални обиди. Знаеш ли колко бързо ще си промени държанието. Хайде много станаха такива, които някой ги спуска от някъде, и които са пълни олигофрени и неграмотници, но си мислят, че разбират от ръководене на хора. Здравейте,незнам до кога вторите в света ще търпят непрофесионалното отношение на г-н Р.Николов?Не може постоянно да убиждаш и унижаваш хората,като използваш разни епитети,най-малкото не е професионално и то за човек на толкова висок пост?Хора така не се управлеват,а за мотивация да не говорим.... Заплащане
![]() написано 30.03.2013г. неделя в 17:42
мнение от До всички кандидати за работа
отношение настоящ служител
Открихме новия магазин в Парадайс и какво? Работата е по 9 часа с 1 час почивка моляяяяя? Изобщо не ни го дават този час почивка - 2 пъти по 15 мин и 30 минути не ни ги дават!!! На всичкото отгоре на сектора на които сме постоянно трябва да се зарежда и придърпва и докато не е ок а то няма как да е защото постоянно се купува и има хора не те пускат да си ходиш! Често работиш 2ра смяна до 22 и 30 транспорта вечер е на рядко прибираш се във вас към 11 хапваш къпеш се става 12 и после на следващия ден си от 6 ставаш сутринта в 5 или 4 и цял ден на крак...и вместо да си тръгнеш на време те задържат с по 2 4 6 часа отгоре с думите че не си се справил и или оставаш да работиш или както си в изпитателния 6 месечен срок те гонят....жалка история...по зле са карфур от билла и фантастико, промаркет и тмаркет...а на всички кандидати ще кажа НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ, ЧЕ НЕ РАБОТИТЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!!!!На всичкото отгоре часовете извън работно време не се заплащат..ядеш на бързо за 5-7 минути и си на работа...огромен стрес, напрежение даже и до тоалетна ако отидеш те правят на маймуна и те увикват...постоянно и огромно текучество персонал всеки ден нови колеги. Заплащането е 500лв ... Заплащане
![]() написано 24.03.2013г. в 14:36
мнение от Drug Lud
отношение настоящ служител
към обект/отдел Karfur ILIENCI в град София
Мнение от сегашен служител , та вече работя 1 година в супермаркет в софия, о и има там един дебеличък , как му беше името, РОСЕН НИКОЛОВ ???? Да го питам за кой се мисли да замеря служители с химикалки ала бала,да се мисли за голям и да убижда служители ??? И да му кажа че много , ама много хора не го харесват никой от малките магазини, В ЛОЗЕНЕЦ,ИЛИЕНЦИ,...И сички други никой не те харесва,щото си смешен регионален и си се оял ама много, и да знаеш че всеки ден съм под носа ти , минаваш до мене и те виждам колко си мъничък, не заслужаваш да имаш работа в бг изобщо РОСКО ....НАЛИ ЗА ТОВА СА ТЕ УВОЛНИЛИ ОТ КАУФЛАНД ??? :д ДАНО ГО ПРОЧЕТЕШ ТОВА , И ДА ТИ КАЖА ДА СИ МЕРИШ ПРИКАЗКИТЕ КАТО ИДВАШ НА ПРОВЕРКА И ДА СЕ ДЪРЖИШ ДОБРЕ С СЛУЖИТЕЛИТЕ В МАЛКИТЕ СУПЕРМАРКЕТИ,ЩОТО ТЕ ТИ ИЗКАРВАТ ПАРИЧКИТЕ ЗА САЛАМЧЕТО КОЕТО СИ ЗЕ ОНИЯ ПЪТ ОТ МОЛА :д ПЪЛЕН ПАЛЯЧО СИ РОСЕН НИКОЛОВ,АКО ОТСЛАБНЕШ МОЖЕ И ДА ПОМИСЛЯТ ДА ТЕ ПОВИШЪТ В НЕЩО ПО ДОБРО ,АЙДЕ ОТ МЕНЕ :д:д:д