Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 12.12.2013г. петък в 13:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел бул.Ботевградско шосе 525
в град София

Здравейте,аз искам да изразя своята благодарност  уважение и признателност към управителя на магазин ДЖЪМБО гр.София бул. Ботевградско шосе 525,г-н Симеон Владимиров.Той е един млад,отзивчив,амбициозен и много отговорен ръководител,който ми даде възможността да работя  в повереният му магазин дори и само за сезона,но ми даде много тъй като въпреки ,че съм на 48 г. и от 2 години не мога да си намеря работа,г-н Владимиров ми даде надежда,че хората на моята възраст все още могат да работят и  да бъдат пълноценни .Това е Човек/да с главно Ч/,при които няма дискриминация.Благодаря Ви г-н Владимиров.Също така искам да благодаря на г-н Николай Чолаков и на г-жа Ганета Хинкова ,които винаги въпреки заетостта си са имали време да ми  отделят внимание.  Благодаря и на старшите касиери:Радослава Костова,Радка Попова и Алекс Кирчева,за това че като нов касиер те ми помагат страшно много,предлазполагат ме и това ме прави по-уверена и амбициозна да се справям с работата си. Винаги са отзивчиви и мили.благодаря ви момичета.И не на последно място на колежките:Ани,Силвия.Ади.Надя и Тони,които със своя стаж и опит в магазина  са много мили и ми дадоха да разбера ,че мога да разчитам на тях винаги.Да не забравя да спомена и лъчезарните момичета от  рецепцията Стаси и Сузи .


От много години не съм ходила с такова голямо желание и настроение на работа,а това е заслуга на управителя и целия колектив,не на последно място и на приятната работна атмосфера.


 


Искам  с наближаващите светли празници да им пожелая на всички тези млади хора:здраве и щастие на тях и на техните семейства и късмет и успех през новата 2014г.Бъдете благословени всички.На целия състав на магазина от управителя до касиерите прекрасни млади хора,дерзайте и само напред и нагоре. На всички вас едно голямо БЛАГОДАРЯ.


 


Може би много от вас ще се питат защо пиша всичко това,то е просто защото аз съм един искрен човек и желая преди празниците да благодаря на хората ,които ми дадоха хляб и по-важното върнаха ми вярата  и надеждата.


Нека всеки си го тълкува както иска ,всеки има право на мнение и аз чистосърдечно изразих своето ,без никакви користни цели


Весела Коледа и Щастлива нова 2014г.на всички от Джъмбо ,бул.Ботевградско шосе 525

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.01.2013г. петък в 16:35
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Управител
в град София

Здравейте,обадиха ми се за интервю за позицията управител,но като виждам какво са мненията почнах да се замислям дали си заслужава.Ок знам перфектен гръцки и имам висше образование и може и да ме одобрят,но все пак кандидатствам за управител и е нормално на такава позиция да ми се предложи работа и съответната заплата.Ще отида да ги видя кво предлагат,много добре ги познавам гърците и им знам номерата,мисля че бързо ще мога да ги разбера какви са :)

написано 01.11.2012г. петък в 14:31
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Подкрепям мнението на г-н Цонев.


Аз също кандидатствах за позиция управител, като бях повикан на 2 интервюта. Впечатлението ми е, че управителят и гърците около него не са много на ясно как се провеждат интервюта.


На първото  интервю ми задаваха общи въпроси, което е нормално.


За второто интервю, минах 240 км. тъй като бях в отпуск, и се наложи да чакам около час и половина, защото се беше формирала голяма опашка.


С влизането ми ме попитаха за каква позиция съм


- казах им, след което ми зададоха следните въпроси:


Какво те питахме миналия път на интервюто......


-А ти какво ни отговори????


- Ние какво ти казахме.....


Накрая ми предложиха да започна на по-ниска позиция, в последствие на малко по-висока, естествено за по-малко пари.


- Как си мислите, че сте ми изглеждали като едва ли не аз трябва да напусна сегашната си работа за добри пари и да дойда при вас, на по ниска позиция и по малко пари, срещу обещание, че някой ден, ако се отвори място може и да го заема.


Вярно е не знам гръцки език, и това вероятно е било в мой минус, но не смятам, че това е най важното.


Ясно че не може да помните всичко за всеки, но има едно елементарно изобретение, което ще ви е от полза.


-Това е химикалът. Записвайте си, защото изглеждате смешни и неподготвени когато провеждате интервюта.


На първото ми казахте едни условия, а на второто други- естествено аз ви помогнах.


Не съжалямам, че не съм от избраните и коментарът ми не е плод на злоба. Приемете го като приятелски съвет.


Пожелавам ви успех и повече професионализъм.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.10.2012г. вторник в 19:16
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


влязох в този сайт, защото видях обява за касиер и смятам да кандидатствам. Така и не разбрах какви са заплатите, но.. ще опитам :)


...............


Към Цоньо Цонев


Мисля, че не сте чел внимателно обявата. Четох я - помня, че установих, че не отговарям на изискванията, защото не знам гръцки, така че явно го е пишело.:)


Вероятно няма смисъл да споря с Вас, и все пак. Мърчъндайзер не означава чистач, а ако за такъв /чистач/ - дават 620 лв това си е направо.. много :)


Пише се Одобрен, а не Удобрен.

написано 29.10.2012г. вторник в 14:12
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Моето менние няма да е нещо ново сред многото отрицателни за съответната фирма.Иключително некоректни и зле организирани!Моят опит с Джъмбо е следният.Кандидатсвах за позиция управител на магазин за град София.Само,че някой грандиозен ум е пропуснал да спомене ,че управителя на магазина трябва да знае перфектно Гръцки език.Както и да е, не бях удобрен за длъжноста ,което научих на второ интервю.Събеседването за работа беше смешно.Задаваха елементарни въпроси на,които не дочакваха отговорите и задаваха нови.Интревюто протече около 5 минути,а трябваше да чакам господата ,които провеждаха интервюто 3 часа!Въперки ,че нямаше други кандидати.Предложиха ми работа на по ниска длъжност (управител на отдел) при, което аз се съгласих.След 20 дни ми звънят и ми предлагат нещо съвсем различно от това.Мърчандайзер (чистач) с неопределено работно време и смешната заплата от 620 лв. (чисти).Благодаря за това, че загубихте времвто ми.С пожелание да влезете в час с пазара на труда (нямам в предвид робски туд) и да си намерите адекватни хора занимаващи се с човешки ресурси!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.10.2012г. в 10:13
мнение от
отношение настоящ служител
в град Русе

Ако се влияех от мненията тука, трябваше въобще да не постъпвам на работа. Радвам се, че не се повлиях. А и не съм чул/а на работа, някой да се оплаква. Само новите в началото мрънкат, но защото са свикнали по друг начин.


Съвсем нормално е, първият договор да е изпитателен. Разбира се, че фирмата и ръководителите си имат своите кусури, но тук не е място за принцеси.


Айде със здраве, драскайте пак глупости.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.06.2012г. неделя в 02:30
мнение от
отношение бивш служител
в град Русе

ФИРМАТА ПРЕДЛАГА:


 1. Постоянен трудов договор


- няма такъв докато не мине 6м. изпитателен срок, ако някой остане на работа 6м. може и да получи...


2. Възможност за развитие


- на мен и колегите които съкратиха още първият месец не ни се даде такава...


3. Коректност на заплащане - ок


4. Сигурност


- за каква точно сигурност говорят не знам, но що се отнася до самата работа и дали вие ще останете на работа сигурност няма....


5. Обучение -  не предлага такова

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.06.2012г. неделя в 16:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте! Аз искам да попитам някой ,който е работил или работи в Джъмбо -гр. Бургас  за мнение? На какви смени се работи ? Каква е заплатата? Отношението ?

написано 16.05.2012г. четвъртък в 16:44
отношение настоящ служител
към обект/отдел общ работник
в град Бургас
настоящ работник

Показани мнения 1 - 10 от общо 317 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81413 мнения за 7088 фирми!