Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.12.2008г. четвъртък в 10:50
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел пласмент
в град Сопот
Колеги,да изгоним синдикатите от фирмата,те не са ни нужни.И без тяхното съгласие фирмата дава само това което реши.Фигуранти като Николина Банева и Христо Дойков да си търсят други балъци да лежат на гърбовете им.Защо тези двамата от дълги години са несменяеми и кой и как ги избира ,задайте си този въпрос.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88284 мнения за 7761 фирми!