Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.10.2010г. събота в 21:08
отношение бивш служител
в град Велико Търново

Фирма в която може да работиш и 3 месеца и няма да ти платят,никой не знае какви пари ще вземе ,а и най-важното кога ще ги вземе, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ОТПУСКАТ ПО 100-тина ЛЕВА.За вътрешните правила няма да споменавам изобщо!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.11.2008г. петък в 14:57
мнение от
отношение бивш служител
в град Горна Оряховица
Във фирмата не съществува елементарно протичащ работен процес,цари невероятен хаос във вследствие от което персоналът е изнервен и не може да даде всичко от себе си.А хората имат желание да работят,но от страна на ръководството получават единствено презрително отношение,което не би стимулирало никого.Съжалявам ,че това е така,но г-н Парушев трябва да даде повече от себе си на тези които работят за него
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!