Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.02.2014г. сряда в 18:26
отношение -- няма данни --

Не ходете в тази фирма Планет инвест /или по-скоро Ейнджъл фейс/. Заплатата е долу-горе хубава, но като ми казаха, че се сключва договор за 2 години с клауза за неустойки и се отказах. Не знам дали е законно изобщо да включват такава клауза, но за да я има, явно вътре във фирмата положението е нетърпимо! Не мисля, че парите си заслужават хабенето на нерви и здраве..

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.08.2011г. събота в 12:52
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Обявите за работа на Планет Инвест се появяват всеки месец.Вече може би повече от половин година ги гледам.Бях извикана на интервю за офис сътрудник.Обясни ми се,че ще имам обучение 2 сед.,което няма да ми се заплаща(това вече никъде го няма).И също така въпреки оповестената заплата от 600-700 лв,щели да ме осигуряват върху 300лв.Когато попитах как се организира работния процес-базата данни за клиентите,часовете,които си запазват;графика на персонала.....Всичко ,което сметам ,че се включва в позицията-офис сътрудник,ми беше отговорено,че всичко се записвало в някакъв си тефтер...И тук вече станах и си заминах!

написано 24.11.2010г. четвъртък в 07:28
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна
Е, след като прочетох тези мнения сигурно е на 100%, че няма да отида на интервюто и да си губя времето. :) Радвам се, че има такъв сайт, от където да става ясно кой кой е! :) Благодаря

написано 18.05.2009г. вторник в 08:47
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бяла
Аз също бях на интервю , но за щастие не чаках. Бяхме 3 момичета в 1 стая и тя ни обясни за неустойката. Аз обаче искам да работя във фризьорски салон и им казах, че съм сагласна. И след това познайте обадиха ми се след 3 дена и ме извикаха да наблюдавам.Ужас.Имаше и друго момиче там и двете стоим като пънове и гледаме.А от каде да знам дали ще ме вземат,че да си губя времето там.Направо не мога да повярвам как се отнасят с нас.Защо да стоя и да ги гледам?
Знаете ли много се чудих защо от толкова време си тарсят офис - асистент и вече разбрах....
написано 11.05.2009г. вторник в 20:57
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас
Здравейте, искам да напиша няколко думи за тази фирма Планет Инвест ЕООД !!!!ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!За първи път виждам такова чудо, онзи ден бях на интервю и сега ще Ви опиша цялата процедура: 1.Отивам точно на време-но Те явно, нямат за цел да бързат и закъсняха повече от 30мин. 2-влизам да изчакам, а там са се събрали около 20 жени чакащи за същата длъжност, след още няколко минути опашката от желаещи работа стана километрична, започваща от фоайето чак до съседната сграда, все едно сме се събрали за хляб, а не за работа.Хора от кол и въже както се казва.След като благоволиха да дойдат интервюиращите, бъдещи наши благодетели и работодатели. Въпросното интервю се проведе по следния начин :по двама човека за около 3,4 мин. Колкото да ти съобщят, че трябва да сключиш договор за работа за срок от 2 ГОДИНИ, ако нарушиш срока ПЛАЩАШ НЕУСТОЙКА -предполагам говорим за неустойка от няколко заплати. Каква пародия за работа, какъв цирк, на мен кой ще ми плати за изгубеното време.Накрая ти съобщават добрата новина, че ако си съгласен, трябва да ги уведомиш за да продължиш към следващия ЛЕВЕЛ- 2 интервю. Смях!!!Благодаря и накрая да вметна, че заслужават не -5, а минус - 5000000
написано 11.05.2009г. вторник в 20:51
отношение кандидат за работа
в град Бургас
Днес бях на т.нар. "интервю" в Бургас. За един и същи час бяха поканени десетки жени за една и съща позиция-офис сътрудник. Наложи се доста да почакаме.
Обясниха условията, както и за неустойката - 2 години е срок на договора, размера на неустойката в случай на напускане, преди изтичането, не пожелаха да уточнят. Тази допълнителна клауза я обясниха с факта, че е вид застраховка- да не избяга персонала, след като го обучат. По едно време опашката освен помещението,задръсти и пътя отвън. Общо взето канят на интервю всички, които кандидатстват, защото с тая неустойка малко хора ще се вържат. Затова бе и тая тълпа. После, който реши, че има желание да започне им се обажда. И те избират от тези, които са се обадили.
Аз съм крайно недоволна от начина им на работа и на условията, които предлагат. А провеждането на интервюто е под всякаква критика. За първи път се сблъсках с такова нещо и повече няма да повторя да кандидатствам за тази фирма.Наистина съм възмутена, хората се третират едва ли не като добитък от тази фирма. Да стоят там на пътя...А къде е гаранцията,че като подпишеш договора, че няма да си правят каквото си поискат с теб, а ти ще трябва да си мълчиш заради неустойката?! От хубавото никой не бяга...Когато мястото,заплащането е добро, а работодателя е коректен, няма нужда от такъв вид обвързване. А те явно имат вътрешен проблем.Така че, препоръчвам да не си губите времето с тази несериозна фирма. Въобще не са наясно с много неща. Т. Нар. ,,интервюираща,, беше момиче 20-на годишно...Всъщност, то до интервю така и не се стигна, защото просто обясняват какво предлагат, и чакат да се отсее по-голямата част, и да останат най-нуждаещите се, съгласни на всичко.
написано 10.04.2009г. събота в 14:47
мнение от
отношение -- няма данни --
Фирмата се ръководи по абсурдните прищевки на собственичката, а те честно казано са изумително абсурдни, нивото на интриги и напрежение между колегите се поддържа нарочно от нея - ако имате излишък на нерви, там е мястото да загубите част от тях. Крайно некоректни по отношение на предварително уговорени работни условия и реално изпълнени от тях, има голямо текучество.
Опити да балансира всичко това е другия собственик, но уви той е в подчинено положение и една птичка пролет не прави.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.11.2008г. сряда в 12:50
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София
Моля ако някой има информация за тази фирма да я сподели
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!