Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 05.06.2014г. петък в 11:12
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Николай е дал най-точното определение за Норд.Имам усещането,че съм го писала аз.


 


А Боби Лимонов, явно е Боби Малинов.Лесен е за разпознаване,най-малкото по неграмотността.

написано 09.04.2013г. сряда в 22:10
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Правен
в град София

Постъпих на работа в "Норд Холдинг" преди 3 месеца и мога да споделя само положителни впечатления. Ръководстово налага високи изисквания, което е важно за развитието на служителите. Отношението към персонала е коректно. Заплащането е над средното за позицията и е винаги на време. Работната среда е отлична. Материалната обезпеченост е на много високо ниво. Локацията на централния офис е добра, не е в центъра, офиса има собсвен паркинг и е под денонощна охрана. Текучеството няма. Много ме впечатли факта, че има служители, които работят в холдинга от 10, 15 години.     

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.09.2012г. неделя в 14:02
мнение от
отношение бивш служител

според мене тея норд нещо залязват като гледам другите големи фирми как бачкат с каква техника и политика на работа тея норд са последно място

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.08.2012г. сряда в 15:32
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Финансов
в град София

Това което може да се каже по същество за фирмата е, че е една от малкото, които въпреки трудната икономическа среда в последните години изплаща възнагражденията на служителите и доставчиците си без никакви забавяния. Коректен работодател. Към служителите се подхожда с уважение и макар възможностите за кариерно развите (нещо нормално за частна фирма със семейна собственост) да са ограничени, условията на труд и възнаграждение са повече от адекватни спрямо пазара.


Условията на труд са много добри. Локацията - съобразена с дейността.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.05.2012г. вторник в 10:54
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Като бивш служител и след дълги години работа, бих искла да кажа следното:


Норд Холдинг беше, е, и съм сигурна ще остане една от най-стабилните фирми в България, в която съм имала удоволствието да работя. Страхотни колеги и една превъзходна работна обстановка.


Относно шефовете: изключителни професионалисти, страхотни работодатели и истински ДОБРИ ХОРА, а да те нарекат ЧОВЕК в днешно време е привилегия и доста рядко явление!


Подкрепям напълно казаните по-горе  положителни коментари за фирмата, а относно негативните....  Малко проза:


Подобни жлъчни коментарчета от винаги недоволни, нереализирали се дребни душици винаги ще има, но моля ограничете пространството от некомпетентното си мнение!


Успех на всички, които кандидатсват за работа в Норд Холдинг. Това е място, където можете много да научите, да се развивате, и което ще ви даде изключителни перспективи!


Няма да съжалявате. Успех!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.05.2012г. петък в 13:32
мнение от
отношение -- няма данни --

За начало малко проза - централният офис е като съвременен алуминиевостъклен бункер, при това черен, набутан (по бизнес причини) на едно от най-смотаните места на столицата - ж.п.гара Север.


Собственика на бизнеса е доста работещ, но мнителен човек, без никакви мениджърски умения в това число за оценка на персонала, умения да възлага и контролира процесите като професионалист, с никакво виждане за кариерно развитие и обучение на качествените си хора, с ограничено мислене, което се свежда до това, че всеки проблем и човек може да бъде решен с връзки и пари, доверяващ се сляпо на лицемерни хора, които го лъжат и крадат зад гърба му - това в същност е ужасно трагикомично, защото е наводнил всичките си офиси и места за работа с камери.


Това е човек, който не уважава и изобщо не е в състояние да оцени качествените служители, които съвсем естествено го напускат (или некадърниците и крадливите му клакьори ги принуждават да го направят) - видях поне 5-6 такива случая по време на престоя ми във фирмата.


Мениджмънта е от доверени хора, някои от които обаче готино го цакат и той си мисли, че нещата са под контрол. Част от тях преиграват с позата, че са близки с него, придават си нелепа важност и дерибействат с подчинените им (според зависи, виждал съм как ги работят и с уж колегиална вежливост). Шири се откровена мениджърска некадърност (по скромното ми мнение над 90% от ръководния състав), като дупките се запълват от някои средни или нисши кадри, които са свикнали и безропотно вършат цялата черна работа (съответно си траят заради заплатката). И при най-малкото разлюляване на пазарите се започват смешно суетене и "набелязване на мерки" нещата да се закрепят.В същност истината е, че самият бизнес ги крепи да не го фалират.


Персонала е съставен почти изцяло от назначени с връзки, по роднински или приятелски начин, хора, което нямат собствено мнение, или ако имат такова бързо го нагаждат натам накъдето духа шефския вятър (предимно на големия шеф). Повечето са хора без собствено мнение, а тези които се опитват да имат бързо го променят според нуждата, явно защото заплатката им трябва.Клюките и доносничеството са задължителна и обичайна практика.Не може да се говори за спазването на никакви принципи - нито професионални, нито етични.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.07.2011г. събота в 12:22
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Шумен

А да Ви питам дали са от хората, които правят дарения? Защото мисля да се обърна към тях за помощ, но ми се иска пряко да разговарям с някой от двамата. Не ми се занимава със секретарки.

написано 19.07.2011г. сряда в 21:07
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Норд Холдинг е една от малкото останали сериозни фирми,и никога за нищо няма да те излъжат.От 4г. съм в фирмата и съм много доволен от работата,от шефовете,колегите,организацията и заплащането.Каквото и да кажа за Норд Холдинг ще е малко но аз лично съм много доволен във всяко едно отношение :)

написано 13.06.2011г. вторник в 11:16
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Търговски отдел
в град София

Първо имам няколко коментара по горните мнения които са следните :


 


1. Мненията на некоректни бивши служители , неизпълняващи качествено и непълнценно служебните си задължения не трябва да объркват посетителите на този форум.


 


Аз съм супер доволен от работата ми в Норд. Заплатите са по високи от 95% от фирмите в България ( това е статистическа извадка) - който не вярва да провери.


 


2. Всяка часна фирма има собственик . Естествено че фирмата трябва да обслужва интересите на собственика си , нали за това е създадена и развиванаТова че на някой служител не му каресва еми да си направи собствена фирма да обслужва неговите интереси ( опаааа ама той май не може, не му стиска и няма капацитет .....)


 


3. Бонуси има - Който си изпълнява целите поставени, работи както трябва винаги ще има резултат . За тези които никога не са получавали ами да си зададат правилния въпрос.


 


Реалните факти са следните


 


- Нов офис , с модерен интериорен дизайн и перфектни условия, добра охрана, паркинг, кухня , добро утопление и климатични инсталации.


 


- Заплати високи - все пак и заплатите са според качествата и отговорностите


 


- Развитие - фирмата е динамична и постоянно навлиза в нови свери на дейност- развитие със сигурност има и то с бързи темпове - пример - навлизане в дейноста на рециклиране и оползотворяване на различни суровини и отпадаци, нови пазари на нови суровини - гуми , масла, платки, батерии .......т.н.


 


Единствен недостатък - офиса е малко по далеч - Гара Север


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 19 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!