Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 27.04.2011г. четвъртък в 21:13
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Плевен
в град Плевен

Като се има впредвид безработицата в цялата страна, мога да кажа, че фирмата предлага сравнително добри условия на труд. Момчетата в склада носят и влачат тежки кашони, но я ми кажете къде може да получиш заплата, доста над минималната за работно време от 8-9 часа и то да я получаваш редовно.


Аз започнах от работник в склада, а сега вече съм на доста по-добра позиция. Ако си съвестен и си вършиш работата с желание има възможност да получиш повишение. А по въпроса за отношенията между колегите, имайте впредвид, че както се отнасяш с хората, така и те ще се отнасят с теб.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.01.2011г. сряда в 07:35
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел склададжия
в град Плевен

Като цяло работата е добре,има какво още да се желае като например отношението към работниците,заплащането,условия на труд,материалната база (автомобилите),всичко е прага.Трябва да се оправят нещата там щото има хора които работят и получават само негативи.Докато си добър и им угаждаш си горе долу добре, а после ставаш лошия и се започва една игра на нерви в която е ясно че не можеш да спечелиш.Докато се мисли по Ганьовски че много хора чакат за твоето място работите там няма да се оправят,все пак и нашите разходи се увеличават.Претенциите към работниците са големи а условията ..... .Съветата ми към бъдещите кандидати е да си помислят дали искат да ги наричат със всякъкви епитети и да бачкат за слава.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.07.2010г. неделя в 10:22
мнение от
отношение бивш служител

фирмата е под всякаква критика,много минаха през нея и никой здравомислещ не се задържа там.шефката не е наясно изобщо с нещата от живота си,камо ли с работата си.супервайзорите са пове4е пре4ка отколкото помощ.управителите на склада се вземат за собственици на фирмата и понеже постоянно се карат и спорят с клиентите,ти забраняват да работиш с пове4ето си клиенти(естествено с най-големите)таргетите изобщо не се стигат,ако преди са се стигали,то сега те са х2.ако не си стигнеш те глобяват,а ако ги стигнеш не полу4аваш нищо,бонуса ти е 4е не си глобен.колите са под всякаква критика.разпадат се постоянно и те оставят на пътя,караш с гуми на 4 години и при първия дъжд или сняг може да си заплюеш стълб и разбира се не е виновна колата,а ти щото не можеш да караш.плащаш си служебния телефон,за да им вършеш работата и не искат да ти дадат разпе4атка.ако  имаш задължение на някой клиент дори и за 20 лева стоиш без заплата може и 2-3-4 месеца без абсолютно никой да го интересува,4е и ти си 4овек и ти имаш разходи,работи се по 10-11 4аса и си постоянно под стрес и огромни нерви,не си ли на някой 4овек си НИЩООО.голяма шуробаджанащина,всеки е роднина на друг,сестра,брат,жена и т.н..Ако са ви мили нервите никога не по4вайте там работа,много ще съжалявате.много грешки,много ядове и постоянно излагане пред клиентите и подигравка от тяхна страна,4е поредния се е сменил и запо4ва следващия,който ще избяга.повярвайте нещата са отврат,ако имате алтернатива-бягайте дале4.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.09.2009г. четвъртък в 13:46
мнение от
отношение бивш служител
в град Добрич

Бивш служител съм защото си търся обещаното и това което съм си заработил а на някой хора това не им се харесва"типично за Български работодател".


Заплащането .... ако си траеш ще те мачкат и ако има как ще ти дават парите с 3 месеца закъснение


Уважението както навсякъде ако имат интерес те уважават


Привилегии-никакви ,служебните коли под всякаква критика ,служебна сим карта за която ти трябва да си подсигуриш телефон ,сметката ти покриват само таксата което е смешно за длъжност търговски представител да си вътиш разговорите за твоя сметка....


Та общо взето в тази фирма може да си работиш спокойно ако се подмазваш на супервайзърите ,ако не се обаждаш много много защо са те прецакали с парите .Това е фирма трамплин да минеш през нея да натрупаш малко опит и....си търси нова :) 

написано 19.05.2009г. сряда в 19:06
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел кадри
в град Варна
за запла6тането 2 за6тото се симулира с кризата. за уважението 3 за6тото все пак вси4ко се врь6та... за привилегиите2 за6тото какьвто постьпи6 такьв си остава6 а пьк идват нови хора с врьзки и заемат високи дльжности. не знам за каква сигурност то4но става вьпрос... за свободното време 3 за6тото ако успее6 да си свьр6и6 работата навреме може и да успее6 да изпу6и6 някоя цигара... развитието зависи от хората с пагоните от горните етажи-все пак и ние сме от тях. вси4ки имаме автомобили така 4е не е проблем местоположението...но пьк е полезно и пе6 да се ходи...за това не е добре. пове4ето колеги 60% са добре но има и доста изтрьпнали и мястото им не е там, но пьк има и такива които се мислят за голямата работа а пьк...явно са си видели у6ите без огледало. каквато деиност изпьлнява6 такава ти е и средата...които за какжото е у4ил.......то4ка
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2009г. неделя в 14:57
мнение от
отношение бивш служител
в град Велико Търново
Работата е яко бачкане, ако искаш да изкараш пари. Условията са ясни и няма да те излъжат, мене поне не са. Ако мислиш да се скатаваш не си за там веднага ще те хванат. Шефовете и колегите са много готини. Супервайзора ще ти виси на главата, но това доста помага. Късмет в кандидатстването.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.03.2009г. петък в 23:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Велико Търново
Как е работата като търговски предртавител в ЛС комерс ? А отношението на мениджъра (разбрах , че е един ) и шефовете изообщо ????
написано 17.12.2008г. четвъртък в 00:15
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Варна
ЛС Комерс никак не е лоша фирма.Работих 2 г. ,имаше и не приятни моменти,като разговори за повече пари, за нормални за каране автомобили, но като ЦЯЛО..... каквото обещаят, като заплащане СТАВА РЕАЛНОСТ.
Незнам, какво общо има кончината на Альоша в по- лошата организация във фирмата, но мисля че ако не се нормализира заплащането т.е 1500 лв на месец, няма да останат читави хора........
написано 29.10.2008г. четвъртък в 23:38
мнение от
отношение бивш служител
в град Велико Търново
Преди месец участвах в промоция организирана от тази фирма. Всичко беше точно. Парите си ги взех както ги бяхме уговорили. Казаха, че около Нова година ще правят пак акции и сега чакам дано се обадят.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 15 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!