Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 08.08.2013г. петък в 22:51
мнение от
отношение клиент
в град София

Искам да Ви информирам за една от поредните измами и злоупотреби на "Пощенска банка". Става дума за така наречените кухи лимити на клиенти. Например били сте клиент и сте ползвал техните "услуги". След погасяване на кредита мошениците Ви създават някакъв лимит например за 1000 лв., които го категоризират като овърдрафт, кредитна карта и др. Доста често го има при хората, които са ползвали Евролайнските карти от едно време. Лимитът не е използван и Вие не знаете, че го имате. Разбирате само когато кандидатствате за кредит и Ви го кажат от банката в която кандидатствате. Почват едни притеснения някой да не е злоупотребил с Вашите данни, от куде се е появил и т.н. Правите справка в ЦКР-то и виждате, че е от тях, после отивате и го закривате, губите си времето с техните глупости. Защо го правят? Правят го защото по тожи начин си вдигат капиталовата адекватност и трупат фалшиви точки за банковата "класация". На какво основание някой Ви отпуска средства, които въобще не сте ги искали и не сте ги ползвали. И ако това не е за съд и глоби здраве му кажи. Мишките от БНБ, визирам ръководството и "Банков надзор" естествено не се намесват и не е тяхна работа какви ги върши подотчетната им "банка". Може би ако започнат съдебни дела срещу тях и се раздуха случая ще ги закрият. Все пак една от ролите на БНБ е да защитава и гражданите, не само да слугува на банките.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.07.2013г. петък в 12:16
мнение от
отношение -- няма данни --

Аууууууууу.. я бързо се връщайте в социализма! Бързо, бързо, да не избяга! Отивайте си там, където "работникът лъже, че работи, а началникът го лъже, че му плаща"... Вие само там виреете, бе български народ! Какво е това безкрайно недоволство от всички организации на света? На крива ракета космосът й крив!


Майка ми е управител на един голям и хубав клон на Пощенска банка в югозападна България. Взима много добри пари - аз ги харча, така че съм окей ;) И премийки, и бонусчета.. а бе, не е зле. И отпуски си има жената, ходят с баща ми и брат ми често на почивки. И в събота, и в неделя е свободна - много рядко има работа тогава. Да, вярно е, че има доста ситуации, в които работи до 8-9-10 вечерта, преди 7 не знам да си е тръгнала някога, при положение, че отваря в 8 сутринта. Но й е кеф! Прибира се щастлива - служителите й са готини, щастливи професионалисти. Повечето са младички, енергични, усмихнати хора. Там цари мир и любов. И купон даже :)


И не е брат и сват на никого - започнала е когато аз съм се родила (т.е. преди 20-ина години) като касиер в банка, после беше какво ли не, от 14-15 години е управител. Никога не е и взимала свои приятели, роднини и т.н. Прави зверски интервюта заедно с регионалния и оценява кой как ще се справи и кой какво представлява, събира мнения за него и прочее.. Но там работят 14 души - нито един от тях не е бил на нея или на който и да било в банката някакъв!


Айде стига с простотиите! Стига все някой ви е виновен! Това, че някой е по-добър от вас, не означава, че е близък на шефа.. ОЗНАЧАВА ПРОСТО, ЧЕ Е ПО-ДОБЪР И БАЧКА ПОВЕЧЕ!


Извинявам се, че се паля така, но и аз съм работодател. Така ми писва от такива като вас, че няма на къде!!!

написано 04.07.2013г. петък в 16:33
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив

Аз като клиент останах недоволен от банката. Първо арогантно поведение на някои от служетели (не всичките), второ, бях заварил банката на обедната почивка абсолютно празна само с една касиерка и дядото който пази банката (да представете си охраната там е страшна, възрастни барети). Писах жалба изпратиха ми отговор цитирам: "След извършената проверка сме установили, че не са извършени нарушения от страна на служителите". Същото така ми отговориха, че очакват от клиентите лоялно отношение. Е мама му стара! Пак клиента е виновен. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.06.2013г. сряда в 12:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Въпреки че изгониха от офиса в Люлин на ПИБ колежката ми Наталия Александрова за 10 дни пощенска банка без никаква проверка я прибра на работа . Смятайте какви хора работят в пощенска банка.

написано 31.05.2013г. събота в 18:22
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Хора, вижте само какви хора назначават. За тъй наречените им специалисти е проблем да съберат две числа.


 напишете в гугъл - Калинките на Пощенска банка заемащи високи постове държат да заявят публично присъствието си


и четете с наслада. Винаги се чудя кък ги избират тия чиновници

написано 02.04.2012г. вторник в 11:09
мнение от
отношение кандидат за работа

Какво е заплащането за позицията Счетоводител-касиер?

написано 02.03.2012г. събота в 11:37
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз пък на пук на вашите лоши мнения за тази банка, кандидатствах за една длъжност. Дано да стане! Пък и кое е по-лошо - да си безработен или да имаш кофти работа?


Все пак - интервюто - на български ли е или на английски (обявата е на английски)?

написано 19.01.2012г. петък в 12:52
отношение настоящ служител

Пиша на всички, които имат намерение да кандидатстват за работа в Пощенска банка. Направете услуга сами на себе си и не го правете! Не ме ли послушате в рамките на по-малко от 2 месеца ще разберете сами каква грешка сте направили. Колкото до свободни работни места - такива може и да има, но само за родбините на големите шефове, защото в резултат от обединението с Алфа банк (в Пощенска) вече тихомълком започнаха съкращенията - на отделни хора и на цели офиси.

написано 04.01.2012г. четвъртък в 18:15
отношение -- няма данни --

Хубаво е, че ти харесва работата, но за квалифициран персонал за интелектуална работа във всяка нормална държава се заплаща така, че да може да водиш достоен живот!!! В България стандарта е толкова нисък, че вишисти работят по професията си за по -малко пари от продавачи и миячи на коли.Липсата на стаж не е основание за това да не ти се плаща добре, защото ти имаш више образование за което си инвестирал десетки хиляди левове.След това за повечето длъжности всеки интелигентен човек в края на 2 - рия 3 - тия месец си върши работата не по - зле от човек с 5 години стаж.Това "овче" мислене - да работим за стаж, а не за пари ни определя като най - нискплатената държава в ЕС и за това освен работодателите вина имат и хората.Не се ли сещате, че някой ден вие ще натрупате така бленувания стаж, а стандарта ще е все така нисък, защото винаги ще има студенти и току що завършили готови да работят без пари.Мислете с главата си !!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 121 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81417 мнения за 7088 фирми!