Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 21.02.2013г. петък в 18:41
отношение бивш служител

Общо взето заплатите са трагично ниски и не се предоговарят с години, дори и в централите е така. Има две допълнителни заплати, които след данъците стават наполовина. Има малко намаление в лихвите и таксите за жилищните кредити, но ако ниската ви заплата стигне за отпускане то му. Поради тази причина по-младите сами си тръгват, а по-възрастните чакат просто пенсията. Бързо се забравя какво си свършил и до колко след работа безплатно си стоял/а. Много са либерални към майките с деца, спокойно може да се отгледат няколко без проблеми, но за мъжете го няма това предимство. Относно работата много зависи в коя сфера сте - търговската или поддържащата (вкл. IT), ако не сте в първата по-добре си потърсете друга работа.

Накратко: Идеално място за трупане на опит за млади хора без стаж, след 2-3 години напуснете и си намерите по-хубава работа и заплата. Става и за каране на майчинство. Пари и уважение няма.

Относно бизнеса им: В момента основната им цел е да продават карти с картинки по избор, вместо да отпускат кредити заради прекалено високите изисквания.. Леко неадекватни към българският пазар и затова се хвалят с най-малкото лоши кредити, което уж е по-важно от печалбата.

написано 13.02.2013г. четвъртък в 16:43
отношение настоящ служител
в град Балчик

480 лв. начална заплата като изпитателен срок.

После ще ти я предоговорят с 10% нагоре

написано 13.02.2013г. четвъртък в 16:16
в град София

Искам да попитам какво е заплащането за позицията " Търговски агент граждани"? Става въпрос за гр.София. Благодаря, предварително!

написано 15.01.2013г. сряда в 22:57
в град София

Положението в банката не се е променяло особено по отношение на касиерските позиции. Много зависи в кой офис ще бъдете позиционирана, но това важи за всички организации – така че, Вие ще прецените средата в която ще попаднете. От Вас се иска сериозно и професионално отношение към отговорностите, които ще имате на позицията. А тя е достатъчно отговорна и натоварена, като натоварването идва не само от управление на касовите наличности, а и от определянето на търговски цели /т.нар. таргети/ и тяхното изпълнение. По отношение на ваучерите и бонусите –за въпросната банка е нормална е практиката да се съобщават тези социални придобивки пред потенциален кандидат /каквато Вие вероятно сте/. Те съществуват и са реални. Не мога да разбера защо подлагате под въпрос обявените по време на официално интервю за работа детайли за социални придобивки.

написано 15.01.2013г. сряда в 10:25
отношение кандидат за работа

Искам да попитам какво е положението в банката към настоящия момент? Става въпрос за позицията "Специалист разплащателно гише". Ходих преди няколко седмици на интервю и ми казаха, че освен заплатата има ваучери за храна и бонуси. Наистина ли е така? Става въпрос за гр. София.

Предварително Благодаря за отговорите!

написано 10.01.2013г. петък в 10:29
в град Варна

До mk от 01.12.2012

Всъщност всички в тази и в другите банки са „смъртни“, но наистина една част от тях си предават вид на нещо повече от това, като повечето пъти без особено или никакво покритие. Шансовете за почване в работа са високи особено ако човек си прати документите и реши да кандидатства все пак, както и да отговаря на условията посочени в обявата – просто е. Още повече шансовете за работа специално в тази банка са високи спрямо останалите банки в страната. За сравнение в ПИБ трябва да си с връзки например - иначе забравяш за да работиш там (обществена тайна, която всеки от сектора знае - има редки изключение разбира се по правилото - всяко нещо има своите изключения).

До mimeto от 02.12.2012

Заплащането зависи от профила ти като кандидат – образование, квалификация, опит в продажбите, но като цяло не очаквай високо ниво на заплащане независимо областен град или по-малък град. Пък и в това икономическо положение и пазара на труда като цяло човек е склонен да работи независимо от заплащането, важното е да се работи.

написано 02.12.2012г. в 22:09
в град Асеновград

Здравейте,

мисля да кандидатствам за работа на длъжност "Търговски агент граждани" в областен град. Някой може ли да ми каже какво е заплащането? Благодаря предварително

написано 01.12.2012г. неделя в 17:09
към обект/отдел telemarketing
в град Варна

какви са шансовете на "смъртен" кандидат за работа в отдел Телемаркетинг към тази банка...най-учтиво моля за инфо...работих в "такъв" отдел ,но към друга банка...

написано 12.11.2012г. вторник в 18:46
отношение клиент
в град Пловдив

Прочетох много смешки в коментарите!!!!!Аз лично съм много доволен от всичко и от предлаганите услуги.Тия дето пищят са бивши служители ,който вероятно за нищо не стават или се чувстват недооценени.Познавам 2/3 от служителите и мога да кажа ,че са читави !!!Е като всяка голяма структура има и при тях някой смотаняк,но то това го има навсякъде.Аз лично съм доволен от отношението и разбирането на служителите от банката!!!!!!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 508 12345 По-стари » >|

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

74749 мнения за 6359 фирми!