Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.07.2012г. сряда в 18:02
мнение от
отношение клиент
в град Асеновград

ДАНКАТА съм аз! Колеги, дълги години работя с вас и много добре познавам колектива! Дълбоко се съмнявам, че писаното преди това е от клиент на Тех-ко! Някой се възсползва от случващото се в " Тех-ко" и се стреми да ви раздели! Изключително съм доволен от всички и се надявам да продължим да работим заедно. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ИНТРИГИ!

администраторът каза:
Предишното мнение е изтрито, защото са нарушени правилата за писане на мнения.
написано 03.07.2012г. сряда в 21:48
мнение от
отношение бивш служител

Какво става ли...? Явно, когато вече си свършил работата за която са те наели решават, че е по-добре да плащат по-малко на олигофрени разчитайки на създаденото от нас име. Знаете ли, че сегашният "управител" ме пита какво гориво да сипе в служебния си автомобил при положение че го караше в продължение на седмица... Знаете ли, че наемат хора, които си нямат никакво понятие от бизнеса. Настоящ търговски представител не познава дори масовите модели и марки(освен, че не се къпе..:).... Единствената дума с която мога да опиша ситуацията е ИДИОТЩИНА. Това е Тех-ко в момента.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.08.2008г. в 14:28
мнение от
отношение клиент
в град Варна
Искам да изразя възхищението си от подготвката на служитлите им. Явно, имат добра подготовка, или подбор .Не знам. Но, винаги са били подготвени, знаят какво очакват, знаят какво продават. Досега не са ме проваляли с доставките си . А, е възможно и да имат стойностен Началник. Тъй, като в автобизнеса човек трябва непрекъснато да се развива, и съответно трябва да има поне един който да бъде като Наставник. Поне за Драго съм чувал много неща , и все добри - Началника на новата им база.
Това ми е достатъчно. Явно и добре им се плаща, щом няма нови лица, а продавачите им са с дългогодишен стаж.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88400 мнения за 7771 фирми!