Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.11.2013г. събота в 18:20
мнение от
отношение настоящ служител

За всички хора , които ще кандидатстват за работа в това подобие на банка. Хора не правете тази грешка!!! От една година работя при тях и вече имам високо кръвно, а съм на 30 години и никога не съм имал досега такива здравословин проблеми. Колегите от близките градове са всички на хапчета - успокоителни и т. н. Освен непосилните таргети които се спускат годишно , има и месечни , има и седмични. Освен целият набор от банкови продукти има и планове и за застраховки. Постоянно са кампании и то на няколко продукта, котио са неконкурентни и прекалено скъпи за клиентите и естествено като не можеш да ги изпълниш  започва едно набиване на каските, та чак не знаеш на кои свят си.  Белгийските помияри-собственици, просто трябва да връщат няколко милиарда спасяващ заем, отпуснат по време на кризата  от тяхното правителство и елате сега да видите на какво му се казва - ЕКСПЛОАТАЦИЯ!!! Мога още дълго да пиша негативни неща, но мисля че това е достатъчно да ви убеди да не ставате поредните роби на чужди господари.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.03.2013г. в 15:19
отношение клиент
в град Русе

~до ръководството на банката~


от живеещите в Русе в блок на бившето АОНСУ


-благодарение на вас , мили хора се почувствахме щастливи- 


бързите реакции и действия на вашите служители  спасиха жилищата ни,които ни бе продал ваш клиент,като скри от нас предварително учредена ипотека- спасиха ни от неописуеми тревоги - все едно бяхме заложници на безразсъден и безотговорен човек


пожелаваме на екипа на СИБАНК успех

написано 08.01.2013г. сряда в 17:08
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел За Колев ...
в град Варна

Г-н Колев, не замърсявайте интернет пространството с лъжи, оскърбление и злоба. В качеството си на клиент на офис " Кредитекс" под ръководството на г-жа Аврамова съм отвратен от написаното. Би следвало СиБанк да Ви откаже одобрения кредит по етични причини. Кой би искал клиент като Вас?!

написано 02.01.2013г. четвъртък в 21:38
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел кредитекс варна

На 30,10,2012год. в офисът на агенцията за недвижими имоти подписахме предварителен договор за покупка на апартамент при получено вече предварително одобрение и уверение от СИБАНК за отпускане на ипотечен кредит в размер на 48 000 евро. Банката изисква продавачът да преведе 10% от исканата сума в сметката на купувача - такава била процедурата за стартиране на разглеждане на документи за отпускане на кредита. На 20,12,2012 год. получихме отговор от банката, че ни отпускат сума в размер на 37 000 евро без да дава обяснение защо не отпуска исканата сума, при положение, че бяхме уверени на 100%, че ще ни бъде отпусната сумата от 48 000 евро и без видими причини това да не се случи(документите ни са изрядни и от наша страна, и от страна на продавача). Съвсем скоро стана ясно, че Галя Аврамова, която е ръководител на клон Варна офис кредитекс и която даде стократно това уверение, е подала грешно документите към клона на банката в София. Тук е моментът да спомена, че в този клон във Варна, офис кредитекс, към който ни насочиха от агенцията като предлагащ най-добрите условия, всички служители, които ни обслужваха бяха абсолютно некомпетентни! Недопустимо е ръководител на такъв клон, за който се предполага, че основната му функция и дейност е свързана с кредити да не може компетентно да подаде документите към централата на СИБАНК в София! Нашия кредитен консултант Светла Митева също изключително некомпетентна и неинформирана по случая на клиентите си! Тези хора през цялото това време, докато ние чакахме да бъдем обслужени, нямаха цялостна информация относно нашият случай и не ни държаха в течение с нещата, които се случват. След като отидохме до въпросния офис кредитекс Галя Аврамова отново показа незаинтересованост и неинформираност по нашия случай и отказа да даде обяснение каква е причината за неотпускане на исканата сума, за да можем ние да реагираме на време и да спазим упоменатия срок в предварителния договор, който беше 15,12,2012. Това не се случи и междувременно се наложи подписване на анекс за удължаване срока на предварителния договор(до 21,12,2012), който не беше достатъчен банката да си свърши работата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.12.2012г. неделя в 11:55
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Клиент съм на Сибанк от няколко години. Мога да разкажа много ситуации, като се започне от безхаберието и невротичността на някои от служителите и се стигне до антагонистичните решения на люде от „най-високо” ниво. Като например, ще ви предложат нова услуга, след което ще се подпишат под едно решение, а само седмица по-късно писмено ще решат точно обратното, а вас ще остане да или да се откажете или да си оставите месечната заплата. И имена мога да цитирам...


Обръщам се към тези, които се двоумят дали да ползват услугите на тази банка. Колкото сте по-лоялни, точни и изпълнителни, толкова по-неуважителни, лъжливи и изнудващи ще са с вас. Така, че внимавайте!

написано 06.05.2012г. в 19:03
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте, можете ли да кажете нещо повече за длъжността: Асистент на регионалния мениджър?


Какво представлява интервюто и на какво ниво трябва да бъде английския?

написано 03.04.2012г. сряда в 14:55
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Здравейте!Искам да попитам, някой има ли инфо за конкурса за асистент на регионалния мениджър в Пловдив?Поканен  ли е някой за интервю?Как съобщават резултатите?Предварително благодаря!

написано 06.02.2012г. вторник в 12:48
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Русе
в град Русе

Работих в Си банк клон   русе и  не  ми платиха   командировачните!   Си банк  са   най не коректните работодатели!

написано 18.11.2011г. събота в 12:34
отношение кандидат за работа

Има свободни работни места публикувани в сайта на банката.Интересува ме заплащането към момента на нива от 2008-2009г. ли е (мнения по въпроса с конкредтни цифри има оттогава)? Получават ли се бонуси за изпълнени цели и заслужават ли си? Има ли 13 заплата и допълнителни пакети за служители като доп.здравно осигуряване? Работя в Пощенска от 4години и ми е ясно какво е да работиш в банка.........

Показани мнения 1 - 10 от общо 48 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88371 мнения за 7767 фирми!