Фирма:
www.eibank.bg
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма СИБАНК?
Какво е отношението на ръководството на СИБАНК към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага СИБАНК?
Каква е атмосферата на работа в СИБАНК и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в СИБАНК?
~до ръководството на банката~ от живеещите в Русе в блок на бившето АОНСУ -благодарение на вас , мили хора се почувствахме щастливи- бързите реакции и действия на вашите служители спасиха жилищата ни,които ни бе продал ваш клиент,като скри от нас предварително учредена ипотека- спасиха ни от неописуеми тревоги - все едно бяхме заложници на безразсъден и безотговорен човек пожелаваме на екипа на СИБАНК успех написано 08.01.2013г. сряда в 17:08
мнение от Topkata
към обект/отдел За Колев ... в град Варна
Г-н Колев, не замърсявайте интернет пространството с лъжи, оскърбление и злоба. В качеството си на клиент на офис " Кредитекс" под ръководството на г-жа Аврамова съм отвратен от написаното. Би следвало СиБанк да Ви откаже одобрения кредит по етични причини. Кой би искал клиент като Вас?! написано 02.01.2013г. четвъртък в 21:38
мнение от колев
към обект/отдел кредитекс варна
На 30,10,2012год. в офисът на агенцията за недвижими имоти подписахме предварителен договор за покупка на апартамент при получено вече предварително одобрение и уверение от СИБАНК за отпускане на ипотечен кредит в размер на 48 000 евро. Банката изисква продавачът да преведе 10% от исканата сума в сметката на купувача - такава била процедурата за стартиране на разглеждане на документи за отпускане на кредита. На 20,12,2012 год. получихме отговор от банката, че ни отпускат сума в размер на 37 000 евро без да дава обяснение защо не отпуска исканата сума, при положение, че бяхме уверени на 100%, че ще ни бъде отпусната сумата от 48 000 евро и без видими причини това да не се случи(документите ни са изрядни и от наша страна, и от страна на продавача). Съвсем скоро стана ясно, че Галя Аврамова, която е ръководител на клон Варна офис кредитекс и която даде стократно това уверение, е подала грешно документите към клона на банката в София. Тук е моментът да спомена, че в този клон във Варна, офис кредитекс, към който ни насочиха от агенцията като предлагащ най-добрите условия, всички служители, които ни обслужваха бяха абсолютно некомпетентни! Недопустимо е ръководител на такъв клон, за който се предполага, че основната му функция и дейност е свързана с кредити да не може компетентно да подаде документите към централата на СИБАНК в София! Нашия кредитен консултант Светла Митева също изключително некомпетентна и неинформирана по случая на клиентите си! Тези хора през цялото това време, докато ние чакахме да бъдем обслужени, нямаха цялостна информация относно нашият случай и не ни държаха в течение с нещата, които се случват. След като отидохме до въпросния офис кредитекс Галя Аврамова отново показа незаинтересованост и неинформираност по нашия случай и отказа да даде обяснение каква е причината за неотпускане на исканата сума, за да можем ние да реагираме на време и да спазим упоменатия срок в предварителния договор, който беше 15,12,2012. Това не се случи и междувременно се наложи подписване на анекс за удължаване срока на предварителния договор(до 21,12,2012), който не беше достатъчен банката да си свърши работата. Заплащане
![]() Уважение
![]() Привилегии
![]() Фирмена сигурност
![]() Натоварване
![]() Потенциал
![]() Местоположение
![]() Колеги
![]() Работна среда
![]() Клиент съм на Сибанк от няколко години. Мога да разкажа много ситуации, като се започне от безхаберието и невротичността на някои от служителите и се стигне до антагонистичните решения на люде от „най-високо” ниво. Като например, ще ви предложат нова услуга, след което ще се подпишат под едно решение, а само седмица по-късно писмено ще решат точно обратното, а вас ще остане да или да се откажете или да си оставите месечната заплата. И имена мога да цитирам... Обръщам се към тези, които се двоумят дали да ползват услугите на тази банка. Колкото сте по-лоялни, точни и изпълнителни, толкова по-неуважителни, лъжливи и изнудващи ще са с вас. Така, че внимавайте! Здравейте, можете ли да кажете нещо повече за длъжността: Асистент на регионалния мениджър? Какво представлява интервюто и на какво ниво трябва да бъде английския? Здравейте!Искам да попитам, някой има ли инфо за конкурса за асистент на регионалния мениджър в Пловдив?Поканен ли е някой за интервю?Как съобщават резултатите?Предварително благодаря! написано 06.02.2012г. вторник в 12:48
мнение от Бивш служител
отношение бивш служител
към обект/отдел Русе в град Русе
Работих в Си банк клон русе и не ми платиха командировачните! Си банк са най не коректните работодатели! Има свободни работни места публикувани в сайта на банката.Интересува ме заплащането към момента на нива от 2008-2009г. ли е (мнения по въпроса с конкредтни цифри има оттогава)? Получават ли се бонуси за изпълнени цели и заслужават ли си? Има ли 13 заплата и допълнителни пакети за служители като доп.здравно осигуряване? Работя в Пощенска от 4години и ми е ясно какво е да работиш в банка......... написано 27.08.2011г. неделя в 18:30
мнение от Кирков
към обект/отдел Пловдив, офис КАТ в град Пловдив
Наложи ми се да плащам акт в офиса обслужващ КАТ. Оказа се, че в тези модерни времена този клон работи само в пари в брой и нямаш никакъв друг начин да си платиш "дължимото". Освен това няма и банкомат. Пълна смешка, защото вечи има доста високи глоби, а човек не може да знае размера на глобата преди да провери. И какво става на практика - отиваш да си вземеш талона, оказва че , че глобата е 300 лева, нямаш толкова в кеш и искаш да платиш с карта обаче "великата" банка работи само в брой. Няма и банкомат. А всеки знае колко хора минават от там и колко е натоварен клона. За какво уважение към клиентите да говорим или за стремеж да си подобряват обслужването. Не им пука. Обслужват КАТ, прибират си нескромните такси за превода и се надяват това да продължи вечно......... Заплащане
![]() Уважение
![]() Привилегии
![]() Фирмена сигурност
![]() Натоварване
![]() Потенциал
![]() Местоположение
![]() Колеги
![]() Работна среда
![]() Някой да е бил поканен на интервю по обявата публикувана на сайта на банката за кредитен експерт във В.Търново?!