Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 12.03.2014г. четвъртък в 19:47
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Митко, Миткоо... Доволен Митко! Не искам да си представям предишното ти работно място! Ако въобще има такова...


Болшинството от хората, писали негативни мнения тук, са напълно прави. За съжаление. Бях оператор за сравнително кратко време- 7 месеца. Не ме притесняваше натоварването, нито интензивността. Проблем  за мен беше отношението на прекалено повярвали си хора, които нямат особено покритие като личности. Проблем, който разреших в положителна за мен посока.


Ако си цените труда и умственият капацитет- този работодател не е за вас.

написано 06.03.2014г. петък в 13:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Хаджи Димитър , Студентски град
в град София

До теб анонимен драскач , какво знаеш ти ? Лизъл съм гъзове ? Аз никога не съм бил на зеленчука малоумник прост виждам колко знаеш аз съм работил само и единсвено на ХЛЕБЧЕТАТА и на кой улизах там гъза ? На никой не съм мълчал за нищо винаги съм си получавал цялата заплата и това че ти си мързелив и неблагодарен аз не съм такъв интересно ми е само , защо не си кажеш името ? Да те видим колко си работил някога аз не съм останал там аз работих 1 година и напуснах по собсвено желание но глупавите ти коментари ме карат да се смея.. и да те съжалявам ако имаш нещо да ми напишеш което отговаря на истината давай ама спекулации от сорта ти на Радо си гъзолизач , Радо не ми е бил никога шеф , така че научи си домашното за следващия път и моляте постави си именцето защото много си ми анонимен , дупето ли пазиш незнам ....

написано 06.03.2014г. петък в 01:33
мнение от
отношение представител на управлението
към обект/отдел синдикaт
в град София

Еднa колежкa удaри "евро хaрт"с 8000лв.,a Вaлери дaвaше 1000 :)зa тр.и злополукa,другa колежки ги съди в моментa зa незaконно уволнение и 6 брутни зaплaти,aз ги съдя зa лошa тр.х-кa и дискриминaция,a рaботих сaмо 4 дни...:)Колеги съдете ги,aдвокaтa им Г П.П.и юристите им сa много неопитни...Кaкви 500лв зaплaтa? Съдете ги зa 5000левa и още толковa зa тормозa и зaплaхите...Мисля дa си ги съдя зa много  хиляди,зaщото не ми се гърбaвее от рaботa! :)


Помнете:


от едно ЕООД Ви местят в друго ЕООД и Ви освобождaвaт по чл.71...прaктикa...Покaжете им среден пръст!


strator37800@gmail.com


Прaвнa помощ при уволнение и дискриминaция!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.03.2014г. четвъртък в 13:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Хаджи Димитър , Студентски град
в град София

Чудя се от къде да започна , не бих писал коментар за работодател никога но, като гледам какви глупости и лъжи се пишат ми е малко съвестно да пропусна .


Какво не му е наред на заплащатането ? 


При започване вие стартирате на заплата от 500 лева превеждашта се всеки месец на точно определено число и нито ден по-късно и респективно това 


по-рано . 


Получавате + 20 лева ваучър за пазаруване във веригата, след 5 тия месец 


ваучъра става 60 лева и на 6 ти месец заплатата ви расте .


Имате възможност за професионално развитие всичко зависи от вас .


За 1 година във Фирмата мога да ви кажа само едно , проблема си е изцяло ваш на вас не ви се работи и не сте свикнали всеки да ви е шеф , работи се много наистина се бачка по 8 часа си на крак изморяващо е но реално вие виждате на какво място започвате веригата е позната на пазара знаете притока на клиенти имате си полагащата се почивка от 30 минутки вие решавате дали на 1 път дали на 2 пъти сред консултация с длъжностното лице на смяна дали , бил заместник или управител тръгвате на почивка .


Получавате и работно облекло както за лято така и за зима и то не само по 1 брой . 


Проблема ви е българското мислене и манталитета ни мързела не убива той мъчи .


Фирмата е КОРЕКТНА спрямо пари и условия на труд .


Работата е много динамична и се работи много, но когато работите много получавате бонуси има си бонусна система коята няма да спомена защото не ми е в правомощията .


Ако си търсите сигурно работно място и желаете всеки месец да взимате това за което сте подписали еми там е мястото естествено и ви се работи защото там се работи .


Айде сега всички драскачи опровергайте ме да видя с какво ? 


Не сте доволни защото сте свикнали да спите на работното си място а не да работите ;) 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.02.2014г. събота в 18:05
отношение настоящ служител
в град София

Хора не започвайте работа там , каквото и да става. Там ще ви съсипят здравето и нервите , не започвайте работа там ако искате да си запазите достойнството, там са пълни идиоти.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.02.2014г. в 11:17
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте! Аз също искам да споделя мнението си,което няма да е никак различно от останалите. Постъпих във ТВ Фантастико на работа при условие,че знаех от познати че не си заслужава унижението. Е, човек трябва да вярва на това което чете из форумите. Всичко е един пълен фарс, като се започне от подаването на документите горе в офиса и се стигне до процеса на работа в самия магазин за където сте удобрени. Никаква организация! Всеки се прави на бос, крещи,вика сам си попълваш документите и после отнасяш сума ругатни колко си неграмотен, че си написал датата вярно. И това не е всичко подхварлят ти се една камара документи които не можеш даже и да ги прочетеш! Та вече след като си минал обучението си в офиса ти дават една блузка за замазване на очите, и ти вече си най-щастливия човек без да подозираш какво те очаква.И се почва трагедиятя. Като постапила в магазина като касиерка очакваш да си такава.Да ама Не! Чистиш,бършиш мизериите на фантастико.Нямаш право да пиеш вода ндгато си на каса, 8 часа на крак с мижави 30 мин почивка. Не пиеш вода не ходиш до тоалетна ндгатд ти се ходи, а когато ти кажат. Просто си робот който чисти, търка и после минава мрасен и потен на каса, защото видиш ли нямат дори един сапун. А защо да се дават излишни пари за хигиенистки нато ти ще им го направиш безплатно. Мили хора колкото и да сте го закъсали за работа НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ!Ще си е чиста загуба на време,спестете си унижението И ще сте поредния който пише колко голяма грешка сте допуснали. Бъдете разумни,четете форумите и не позволявайте да ви използват такива работодатели. Това не е работно място, а инкубатор. Успех!

написано 12.02.2014г. четвъртък в 23:32
отношение представител на управлението
към обект/отдел момина сълза 14А
в град София

Защо се оплаквате от мен и тати?


Получавате много работа,студена вода за пиене и горещи обещания!


Обещаваме....но,криза колеги!


Потърпете още малко...моля Ви!


 


facebook: "фантастико - бившите"

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.02.2014г. четвъртък в 16:25
мнение от
отношение -- няма данни --

тази фирма е много зле  не пожелавам на никой да работи там ,пълна трагедия е !!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.01.2014г. в 15:33
отношение бивш служител
в град София

Работих в магазин на ТВ Фантастико като касиер. Напуснах преди 3 години. Като гледам мненията - нищо не се е променило оттогава. Все пак моите са бели кахъри в сравнение с някои неща, които прочетох. С колегите на моето ниво никога не съм имал проблеми, разбирах се чудесно. Най-лошото нещо обаче е прост, но пресметлив човек с власт и това го изпитах и аз на гърба си. Хора достигнали по някакъв начин до някакво по-високо ниво в йерархията и взели се много насериозно, нагаждачи и интриганти... Никога няма да забравя каква интрига ми спретна една от мърчанките. Случката е следната - на имения ми ден съм на смяна до 19.00ч. Към 18.00ч. въпросната ми казва: "Може да си тръгваш, отивай да празнуваш." Аз се зарадвах, че ме пускат малко по-рано, но се оказа, че е бил гнусен номер, целящ да ме злепостави. Вече почти си бях стигнал вкъщи (живея в различен квартал от този, в който се намира магазинът), когато ми звънна заместник-управителят и ме попита защо съм си тръгнал по-рано. Отговорих, че мърчънката ме е пуснала. Но тя му била казала, че аз съм бил казал, че съм смяна до 18.00ч. Стана ми изключително неприятно, изкараха ме, че аз съм излъгал. Развали ми се празникът, но още по-криво ми стана за номера, който ми извъртяха. Много мразя схемаджии, тарикати и дребни душици. Разговорът завърши със зловещото: "Ще се разберем утре като дойдеш" от страна на зам-управителя. Последствия, за щастие, нямаше кой знае какви. Най-много да си ми наложили поредната глоба, но и без това така и не разбираш глобите за какво са (винаги ги има).


Относно заплащането - нищо не се е променило. И по мое време ми обещаваха едно, а получавах съвсем друго. Условията на работа и почивка също са без промяна. Изобщо, в 21в. и в държава от ЕС сем. Николови все още си мислят, че са рибовладелци (за съжаление далеч не са единствените такива работодатели в България). Много е пошло да смяташ, че работникът е средство, неодушевен предмет, с който може да разполагаш както и когато си поискаш. 


Радвам се, че напуснах, оттогава се успокоих и кариерата ми тръгна нагоре. В момента съм сигурен, че съм по-успял от въпросните дребни душици, които подлагат на тормоз служителите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 10 от общо 224 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81242 мнения за 7074 фирми!