Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.01.2015г. петък в 20:20
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел зеленчука

Много глоби, стрес, напрежение. А управителите и ръководителя са много зле, не знаят как да поръчват стока и после глобите отиват за виновния обикновен служител. АДски зле са нещата!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.12.2014г. в 14:40
мнение от
отношение -- няма данни --

Стартовата заплата е 350 лева, като се има предвид, че 60% се Освобождават до 6 месеца така ТВ"Фантастико" има високи изисквания. 

написано 27.12.2014г. неделя в 18:14
мнение от
отношение -- няма данни --

В крайна сметка каква е стартовата заплата във Фантастико?

написано 25.12.2014г. петък в 20:28
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел хипермаркет Фантастико/ жк. "Овча купел"
в град София

Пиша за един неприятен магазин, намиращ се на бул. "Монтевидео". Преживях една много тъпа случка на 23.12 тази г. Влязох да направя малко покупки, защото рядко пазарувах там. На касата си платих 3 те артикула. Изведнъж, прибирайки стоките си в мой плик, един съмнителен тип, облечен с униформа и без опознавателни знаци, се държа изключително нагло като охрана спрямо мен като клиент и ме обвини в кражба. След като се държа грубо и неправомерно, накрая той разбра че няма злоупотреба, но дори не ми се извини за създаденото неудобство. Такива хора с поведението си рушат реномето на магазина и с маниакалното си чувство за величие ни прогонват като клиенти.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.11.2014г. в 18:29
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел F16
в град София

Здравейте на всички във форума, искам да изкжа и моето мнение, работех в магазин Ф16, изкарах около 2 години там, отношението ми с управителите и колегите беше добре, даже доста добре бих казал. Известно време до преди да ме принудят да напусна, на няколко пъти я хващам проверяващата Славка Кръстева да ми внася отвън вътре в магазина изтекли стоки, за които след това ни глобява, аз ня наколко пъти си премълчах, един път казах на зам. управителката, която еше на смяна, но тя така и не ми повярва. Аз не издържах и един ден просто й направих забележка, че така не става, че никой не й е длъжен да й изкарва заплатата. След това се скарахме много жестоко, последва поредната глоба, за което не ми пукаше тогава, защото знаех че това е най - малкото, което може да направи.На следващия ден, аз си бях намерил друга работа и отидох в магазина да напусна, но управителката с хиляди молби успя да ме задържи, да остана да работя. След час и половина управителката ми каза, че трябвало да отида в центр. офис. Отидох аз в уречения час, там всички ми се смееха директно в очите, аз ги попитах защо е това нещо, а те ми отговориха, че защото не съм бил виновен за нищо, за това че съм се защитил и не само мен, а всички в сектора, в който работех, и че аз трябва да отнеса всичко. И така, предложиха ми да ме преместят в друг магазин, който беше на другия край на София и няма никакъв варинт да се прибереш от работа освен пеша, което им го казах, но те ми отговориха, че това е единствения вариант, иначе трябва да напусна. И аз напуснах естествено, 10-тина дни след това управителката на магазина, в който бях се е обаждала, да ме върне на работа, явно съм се справял добре с работата, но там така и не са искали да чуят за мен. Преди да напусна пусках жалби срещу въпросната проверяваща, на които никой не обърна внимание, така стигнах и до инспекцията по труда, и затова, че явно съм задълбал много, имат алергия към мойта скромна личност. Призовавам всички бъдещи служители, и всички които мислят да започват работа в тая фирма: МОЛЯ ВИ, НЕ ГО ПРАВЕТЕ, СПЕСТЕТЕ СИ ЕДИН ГОЛЯМ КУП НЕРВИ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ И СВОЕВОЛИЯ ОТ ТЯХНА СТРАНА...........

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.10.2014г. неделя в 20:42
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел 20
в град София

ТВ Фантастико вдигна парите с 100лв, но радостта бе кратка,Валери Николов вдигна и  незаконните глоби. 


Въпреки всичко това е успех за  нас Протестиращите и  непримиримите работници,търсещи правата си. 


   На 22/10/14 в Комисията заЗащита от дискриминация от 12:00ч ще се проведе заседание срещу Евро харт ЕООД, една от фирмите скрита зад гръмкото "фантастико". 


Каня всички Вас,колеги и заинтересувани. 


[email protected] 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.10.2014г. четвъртък в 12:08
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте! Аз вчера се обадих до тях ии ми казаха ела при нас със СВ и молба и ако те одобрим, ще те викнем на интервю.Такаа днес отидох да си го подам ии някак си нямах достъп до управител или които и да било, но както и да е оставих си документите и сега чакам, но като чета мненията вече мисля че има вероятност да ми се обадят, но пък не знам вече дали си заслужава да се занимавам с тях?!И дали може да се работи там почасово и ако да колко дават на час, че такава или каквато и да е информация не дават ако не са те одобрили......

написано 09.10.2014г. петък в 09:40
отношение бивш служител
към обект/отдел каса
в град София

Искам да кажа на всички бъдещи служители или кандидат служители - не правете тази грешка. Единствено във тази верига имаш само задължения, без права. Дори и да се опиташ да потърсиш правата си, те накрая пак ти доказват противното.


Не се лъжете!!! Те само взимат време то живота ви!!!


Еднственото гарантирано нещо там е редовното заплащане... но на каква цена??? На 100% къртовски труд, който не струва, колкото заплатата ти. Болничен те е страх да си вземеш, защото не знаеш дали няма да те уволнят след това, а талоните за храна автоматично ти ги вземат.


За отношеието управители, заместник уптавители и "простосмъртни"* няма да коментирам!!!


* под "простосмъртни" визирам обикновения работник ... защото всички по-висшестоящи очввидно са необикновени.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.09.2014г. в 22:39
мнение от
отношение -- няма данни --

Ако напусне работник без предизвестие губи последната заплата...Затова нека те да Ви освободят... Не ходете на работа... 

Показани мнения 1 - 10 от общо 237 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87549 мнения за 7680 фирми!