Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 31.01.2015г. неделя в 19:35
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ЦЯЛАТА
в град Ивайловград

  В  ТАЗИ  ФИРМА  ИМАШЕ ДИРЕКТОР .....МИТКО   КИШКИЛОВ..  ХОРА  НЯМА  на  земята  такьв  льжец като  него ,,,  НИКОГА  НЕ  ХОДЕТЕ  ТАМ..  Там  са  ИЗМЕТА  НА   ЧОВЕШКАТА  ЛЬЖА  И ЛИЦЕМЕРИЕ ..  ПРОСТО ги оставете да  си  УМИРАТ САМИ ... САМИ,  САМИ  ,САМИ .. Те  ще  умрат от  самота ...Е  НЕКА  СИ ПОРАБОТЯТ,  АКО МОГАТ САМИЧКИ ДЕ .. АКО  чуете  името  КИШКИЛОВ  ,ПОМНЕТЕ  ЛЬЖЕЦ  ДО  МОЗЬКА  НА КОСТИТЕ  СИ ...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.04.2014г. вторник в 11:25
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Когато през февруари разбрах, че има обявени свободни работни места в ТЕЦ-а, настоях съпругът ми да подаде документи.Той буквално ми се изсмя, но все пак ми угоди.Надявах се на ..... и аз не знам на какво-може би на това, че съпругът ми има над 10 г. стаж по специалността,има допълнителни квалификации и специализации, работил е доста години в чужбина и има лични препоръки от големи и известни компании в бранша.И се започна едно чакане и проверяване до миналата седмица, когато наш познат сподели, че чака назначение на същата позиция и дори са му взели размери за работни дрехи, и всичко това преди резултатите от последното класиране! Не повярвах, докато не видях последното класиране-този човек, който няма ден стаж по специалността и единствената му квалификация е средното образование от преди 20 години, беше допуснат до интервю, а моят съпруг- не!                


Ако все още има някой заблуден като мен, по-добре да се събуди! Няма значение колко кадърен си, колко си учил или колко опит имаш! Ако нямаш дебели връзки или не си платиш,не си прави труда даже да си подадеш документите! И ДОКОГА ТАКА ?

написано 30.10.2012г. сряда в 09:51
мнение от
отношение кандидат за работа

здравеи те искам да попитам каде се проверяват входящите номера които дават в рудник2 и тели се обаждат ако си приет

написано 08.06.2012г. събота в 16:35
отношение кандидат за работа
в град Гълъбово

такааааааа...........излезнаха резолтатите и от въглето,естествено не съм в списъка,...на субеседването нито един техн. въпрос,знаех си.............успех на връзкарите...................

написано 05.06.2012г. сряда в 12:14
мнение от
отношение настоящ служител
в град Стара Загора

А колко време след интервюто излизат  резултатите,и на удобрените обаждат ли се предварително или най-рано в сайта им излизат резултатите.Резервите които се пишат какъв шанс имат за започване на работа,само ако някой от титулярите ли ако отпадне?

написано 19.05.2012г. неделя в 08:26
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Аврен

Естествено,че младите и кадърни хора ще бъдем без работа.Аз също кандидатствах-за пробовземач,но уви.Може би 5 години химия в Бургас и още 5 години в Софийски не са достатъчни.Стигнах до следния извод- 


- Как се наричат хората с висше образование?


- Висшисти.


- А тези със средно образование?


- Среднисти.


- А хората с начално?


- Началници

написано 19.05.2012г. неделя в 01:38
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

10000лв и може и да си намерите работа в ТЕЦ-аp.s Без пари не се натискайте,няма кой да ви вземе ако ще и 5-више да имате...

написано 18.05.2012г. събота в 21:20
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Стара Загора

и аз ходих на "събеседване" на което не ми беше зададен нито един технически въпрос,а кандидатствах за длъжност,която го изисква.Дано са наели колеги,които са нуждаещи и кадърни(многооооо ме съмнява).От познати които работят там разбрах(не знам колко е вярно),че има хора от теца които са ги наели на 2-ро работно място т.е. един "човек"(нашо момче) 2 заплати.Направо да ти се обърне всичко в теб.Не знам кой им върши работата на тези мними специалисти които присъстват и питат по интервютата най вероятно НОМЕНКЛАТУРИ от оно време.Както и да е да са живи и здрави.Като гледам на къде отиван нещата,ако тец-а се раздържави не знам тези видни "специалисти" какво ще правят????Тогава ще се отвори път на младите и наистина можещи хора,ане досега лежащите на стари лаври "специалисти"!

написано 18.05.2012г. събота в 20:08
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Гълъбово

 Минах интервюто:) казаха да чакам .... м/у ми казаха че директорите се изпокарали кои да назначи неговите си хора .Честито на новоназначените и дано да са наистина способни хора а не връзкари :)))))

Показани мнения 1 - 10 от общо 68 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88315 мнения за 7764 фирми!