Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.10.2012г. сряда в 09:51
мнение от
отношение кандидат за работа

здравеи те искам да попитам каде се проверяват входящите номера които дават в рудник2 и тели се обаждат ако си приет

написано 08.06.2012г. събота в 16:35
отношение кандидат за работа
в град Гълъбово

такааааааа...........излезнаха резолтатите и от въглето,естествено не съм в списъка,...на субеседването нито един техн. въпрос,знаех си.............успех на връзкарите...................

написано 05.06.2012г. сряда в 12:14
мнение от
отношение настоящ служител
в град Стара Загора

А колко време след интервюто излизат  резултатите,и на удобрените обаждат ли се предварително или най-рано в сайта им излизат резултатите.Резервите които се пишат какъв шанс имат за започване на работа,само ако някой от титулярите ли ако отпадне?

написано 19.05.2012г. неделя в 08:26
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Аврен

Естествено,че младите и кадърни хора ще бъдем без работа.Аз също кандидатствах-за пробовземач,но уви.Може би 5 години химия в Бургас и още 5 години в Софийски не са достатъчни.Стигнах до следния извод- 


- Как се наричат хората с висше образование?


- Висшисти.


- А тези със средно образование?


- Среднисти.


- А хората с начално?


- Началници

написано 19.05.2012г. неделя в 01:38
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

10000лв и може и да си намерите работа в ТЕЦ-аp.s Без пари не се натискайте,няма кой да ви вземе ако ще и 5-више да имате...

написано 18.05.2012г. събота в 21:20
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Стара Загора

и аз ходих на "събеседване" на което не ми беше зададен нито един технически въпрос,а кандидатствах за длъжност,която го изисква.Дано са наели колеги,които са нуждаещи и кадърни(многооооо ме съмнява).От познати които работят там разбрах(не знам колко е вярно),че има хора от теца които са ги наели на 2-ро работно място т.е. един "човек"(нашо момче) 2 заплати.Направо да ти се обърне всичко в теб.Не знам кой им върши работата на тези мними специалисти които присъстват и питат по интервютата най вероятно НОМЕНКЛАТУРИ от оно време.Както и да е да са живи и здрави.Като гледам на къде отиван нещата,ако тец-а се раздържави не знам тези видни "специалисти" какво ще правят????Тогава ще се отвори път на младите и наистина можещи хора,ане досега лежащите на стари лаври "специалисти"!

написано 18.05.2012г. събота в 20:08
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Гълъбово

 Минах интервюто:) казаха да чакам .... м/у ми казаха че директорите се изпокарали кои да назначи неговите си хора .Честито на новоназначените и дано да са наистина способни хора а не връзкари :)))))

написано 13.05.2012г. в 12:06
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Стара Загора

Повече от 10 години не беше провеждан конкурс за свободни работни места в дружеството ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД . Най - важното е да си комшия , съселски, роднина или съпартиец на някой отговорен фактор в централата за да започнеш работа там.


Преди няколко месеца фиктивно за пред хората се проведоха и обявиха работни места, фиктивно и с гавраджийски критерии, за които над 1000 минимум работещи в централата НЕ ОТГОВАРЯТ в момента и на част от тях! Отново доказаха, че при тях времето е спряло и по допотопен и остарял начин направиха приема на документи, нищо общо с технологиите на 21 век.


 


Бивши ченгета и военни (не пенсионирани) и връзкари, протриха ръце и с горепосочените шуробаджинашки подходи се задействаха със СЕЛЯНДУРИТЕ НАЧАЛНИЦИ И ДИРЕКТОРИ, за да убият отново образованието, мечтите, интелекта, желанието на oстанали млади образовани Българи да се докажат по-почтен начин в Родината БЪЛГАРИЯ!


Докога ще мълчим и гледаме тази гавра с нас ?!?

написано 04.04.2012г. четвъртък в 15:41
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Ямбол

някои по4на ли работа като цяло в централата или си4ко бе измама с тия 28 свободни места

Показани мнения 1 - 10 от общо 66 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87438 мнения за 7670 фирми!