Транскрипция / псевдоними
няма въведена
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма МЕТРО Кеш енд Кери БЪЛГАРИЯ ЕООД / МETRO Cash & Carry?
Какво е отношението на ръководството на МЕТРО Кеш енд Кери БЪЛГАРИЯ ЕООД / МETRO Cash & Carry към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага МЕТРО Кеш енд Кери БЪЛГАРИЯ ЕООД / МETRO Cash & Carry?
Каква е атмосферата на работа в МЕТРО Кеш енд Кери БЪЛГАРИЯ ЕООД / МETRO Cash & Carry и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в МЕТРО Кеш енд Кери БЪЛГАРИЯ ЕООД / МETRO Cash & Carry?
Това с 15-местното бусче не е вярно.Това беше проблем на транспортната фирма, която беше наета да ни кара.Няма да навлизам в подробности, но проблема беше напълно оправдан и не е свързан с икономии. Заплатите са ниски но винаги ги дават навреме.Винаги могат да ти се скарат за нещо, обаче както могат да ти се скарат за 100 неща така и ти можеш да си намериш 100 оправдания и да се спасиш. Лошото е че 2-3 пъти в годината има ОДИТ, който не знаем кога точно ще доиде, и трябва винаги да сме готови за него.Другия проблем са тайните клиенти, които могат да ти пишат слаб резултат дори и да си ги обслужил добре. Това е добре за клиентите, защото задължава служителите винаги да са бдителни, усмихнати и учтиви към тях.Едно от изискванията на тайния клиент е служителя да започне разговора, така че в повечето случаи, ако се спрете някъде за по-дълго време, определено ще бъдете заговорени от някой. Иначе при добри резултати от ОДИТ и таен клиент, се получават премии.Всеки месец служителите от Метро-магазина с най-високи резултати получават премии.Аз съм в Пловдив 2 и нашия магазин винаги е в Топ 3 от метрата в цяла България и през 3-4 месеца сме на първо място и ги получаваме.Също така през известно време има промоционални стоки само за служителите и ако си достатъчно добър с далаверите и препродаването можеш да си изкарваш по една заплата отгоре.Имаме достъп до изтеклата стока, която се взима на безценица и може да ти спестява по половин заплата на месец, което си е доста.
написано 12.04.2013г. събота в 13:29
мнение от Anelia
към обект/отдел Burgas в град Бургас
Здравейте? Моля някой да се включи с актуална информация за Бургас. Дано това че не се коменира тук е добър знак, че нещата са наред. Ще ви бъда благодарна и ако споделите какви са смените, от колко до колко часа и колко са почивните дни. Благодаря!
Напълно подкрепям колежката от Плевен, има пълното право за написаното от нея. Нямаш право на глас, все си виновен, каквото и да направиш все не е достатъчно, а в замяна получаваш подигравки. Дори новия директор няма да промени това, то си е на местно ниво. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Отностно Метро Пловдив 2.То бива икономии, бива, ама вече се уливат.Не може сутрин за първа смяна 15 местно бусче да кара 30 и повече човека.Просто нямам думи. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Някой знае ли какво може да се случи, ако съм член на КНСБ към МЕТРО, в смисъл дали биха могли да ме освободят от работа, заради това че съм станала член на КНСБ без да питам "управляващите"? Между другото някой знае ли дали в някое МЕТРО в България има основан синдикат? написано 24.01.2013г. петък в 16:08
мнение от Газдов
отношение представител на управлението
в град Бургас
Хм,наивници.Вие какви заплати очаквате ?...Да не би оня шеф на Метро,дето го уволниха преди месеци/за Доктора говоря/,го е еня за вас...Той си вземаше по 50 000 евро месечна заплата,отделно многохилядните бонуси и не му пукаше.Пък вие се жалвайте,че работите в най-зле платената търговска верига."Сит на гладен не вярва". Заплащане
![]() написано 13.01.2013г. в 18:33
мнение от интересуващ се за работа
към обект/отдел Meтро 1
До: разочарована Благодаря за информацията. написано 12.01.2013г. неделя в 16:58
мнение от разочарована
420 лева бруто или нето е? написано 11.01.2013г. събота в 09:25
мнение от Елена Симеонова
отношение настоящ служител
към обект/отдел Администрация в град София
Обръщам се към колегите от провинцията.Не мислете,че в София цъфтят и връзват.Преди години Метро бе №1 във всяко отношение,включително и в заплащането.Сега е НАЙ-ЗЛЕ ПЛАТЕНАТА ВЕРИГА ЗАЕДНО С БИЛЛА.Само преценете-стартът в заплащането в Метро 1-София е 420 лв.......И в селския магазин вече дават повече.За малцината,които вземат над 800 лв.всички знаем,че са с връзки...Тях не коментираме.Вече трета година на хората не са им пипнали заплатите.Ако можете-бягайте в Карфур ,Кауфланд,Лидл..Където и да е-само в Метро не си съсипвайте бъдещето.