Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.04.2014г. сряда в 13:25
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Балчик

Главен академик ли си кво си там :)) явно си с едно средно образование и колко жалко нериализирал си се тъй като завиждаш на друг етиката ти е нулева а езика ти изпълнен с огромна липса на логика и интелигентност оп чакай средното образование в облеклото ти е дало толкова или механотехникума :))) бъди със здаве и още научни академични недостижения ти пожелавам !!! :) ехх.. 

написано 14.03.2014г. събота в 19:40
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Плевен

 Днес пресъствах на представлението в Метро ПЛевен,а по точно Академично готвене,Имаше една маса с многогладни хора,само ядаха без да готвят.Ако сте мързелив и гладен,заповядайте на работа тук в Плевен.Защо не беше там и най големия професионалист от отдел ресурси човешки,уредена на работа с връзки от шефа на охраната,прецакала толкова много от работниците в магазина и поправила графици,което е наказуемо и доказимо.Това са професионалистите

написано 11.03.2014г. сряда в 21:04
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

В помощ на желаещите да започнат работа в Метро 1 или 2 София


 


Заявка спецификация за свободно работно място


Дирекция "Бюро по труда"


[ ДБТ - София - Люлин ]


Номер и дата на заявката


104 / 11.03.2014 г.


Срок на валидност на заявката


31.03.2014 г.


Място на работата


Насeлено място към общ. София, обл. София (столица)


Насочване за работа


Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано.


Описание на работното място


Наименование на длъжността


9622-0001 - Общ работник


Основни отговорности


Работници за подреждане на щандове в магазини "Метро" - Люлин и "Метро" - Младост


Вид трудов договор


Срочен


Работно време (начин на работа)


Една смяна


Работно време (продължителност)


7


Работата е подходяща за


пенсионер


Трудово възнаграждение (лв.)


160


Брой на свободните работни места


4


Дата, от която работното място е свободно


11.03.2014 г.


Изисквания за заемане на работното място


Степен и област на образование


Средно


 http://www.az.government.bg/bg/ejobs/detail_prl/653376/


Успех на желаещите. Но вижте първо обявената заплата


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.03.2014г. вторник в 21:06
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Нехрани твърди
в град Варна

Понеже има отрицателни настроения относно представянето ми на консултантите в магазин Метро Варна, държа да поясня, че тези служители работят и помагат на сътрудниците и клиентите и некомпетентността им относно голяма част от техническите стоки се дължи на неправилен подбор, разпределение и нескопосано обучение от страна на Метро, като работодател. Въпреки това позицията "консултант/съветник на клиента" е излишна и създава единствено условия за негативни настроения между сътрудниците (които също са и консултанти) и самите консултанти. Извинявам се на обидените, но не съжалявам за думите си.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.03.2014г. вторник в 11:44
мнение от
отношение кандидат за работа

час и половина интрвю.


оказа се че са под нивото ми.


тъпи въпроси на "взели се на сериозно"


толкова са ограничени, че им бе по-интересно как работи конкуренцията, а не т какво са постигнали.


и никаква обратна връзка


определено е загуба на време да се ходи на интервю


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.02.2014г. в 23:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Нехрани твърди
в град Варна

Относно организацията на работния процес - нивото е по нулата дори. Относно ръководния персонал - пълна пародия, търговските управители, в частност Б.Т. и Т.С. имат потенциал, но това не е мястото, където някога ще го развият. Останалите Управители за нищо не стават, начело с голяма лейди Николова, която целия персонал я ненавижда, но не защото е шеф, а защото няма никакъв поглед над нещата и не поема никакви инициативи, поне не и благоприятни такива. В последно време зачестяха обученията или т.н. семинари, на които се говорят пълни глупости, които дори и на теория са непостижими, поне не и без коренна промяна в организацията. Там сътрудникът е третиран, като вол. Колкото повече работа може да поеме, толкова повече ще му се създаде, а признанието е никакво. Единствено ще ти се подчертае, какво не си направил. Има консултанти, които никой не знае за какво служат. Тези консултанти/съветници на клиента си нямат и понятие за по-голямата част от стоката, за която дават експертно мнение и през почти цялото време замазват положението. Много по-вероятно е да намерите трима или повече консултанти на "оперативка" в другия край магазина, от колкото около вас, когато ви потрябват. Такива персони, като Н. Д. наричана още Кораба са можеби най-лошия пример за ръководител - нулево уважение към подчинените и непрестанно надменно поведение. Тези, които си вършат качествено работата и все още работят там, заслужават медал заради всичките простотии на които са станали свидетели и въпреки това все още не са напуснали Титаник. Ако все още някой не е забелязал, това е най-усмихнатия магазин. Който работи е разбрал иронията в думите ми.


Работно време: 8 часа и все по-често по няколко месеца на 7 часа+един час почивка, ако не те извикат спешно да обслужиш някой клиент.


Заплата: варира, но стартово на сътрудник в момента е около 440лв. чисто.


Купони за пазаруване от и само магазина: дават, ако си си напазарувал преди това от магазина и то само 2 пъти в годината.


1.60лв. се полагат за храна в стола на работен ден, които до никъде не стигат и в повечето случаи, даваш поне 2лв. отгоре за да се нахраниш добре.


Бъдете готови да карате тритонния елевктрокар, без да ви се заплаща допълнително затова, между хората, понякога на толкова близко разстояние, че ще е цяло чудо ако не стане инцидент, заради който, ще изхабите много излишни нерви, а можеби и пари. безопасността на труда от всичките хипермаркети, тук е в най-окаяно състояние, нищо че се разписвате ежедневно и ежемесечно в инструктаж, който никога не се спазва.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.02.2014г. сряда в 16:10
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел Metro 1 Sofia

Като цяло не е лошо в Метро. Работиш на няколко смени (поне за сътрудник, какъвто бях аз преди 3 год. От 6:00 до 15:00, 8:00 до 17:00, от 13:00 до 22:00 и като започнаха нощните смени от 22:00 до 6:00. Храната нощно време в стола е под всякаква критика, по-добре си носи. През деня е добре. От всички места, на които съм работил в Метро храната е била най-разнообразна, евтина и вкусна. Така имаш 2 почивки през деня по 30мин. Или една 45, другата 15, както си ги организираш. А преди да започне дебненето на камерите си излизахме и по повече, да пушим примерно. Маркират се чек карти на влизане и излизане и ти следят работното време. Повечето колеги са готини, колектива е добър. Зависи в кой отдел ще те назначат. Преди имаше и служебен транспорт поне до Плиска, сега незнам какво е останало. Даваха и по 2лв на ден за храна, като съответно доплащайки още 3-4лв си се наяждаш прекрасно. Обикновено събота и неделя си на работа, ако не си помолил специално да почиваш, като пак не е гаранция. Почиваш през седмицата. Но пък хубавото е, че в извън работно време, не си длъжен да вдигаш телефона на никой, пък и рядко някой да ти звъни за нещо. Научих доста неща там. Ако имаш желание и пак зависи кой ти е ръководител можеш да постигнеш някакво развитие и без да си връзкар. Големия и основен проблем е заплащането. Пренебрежително ниска заплата, от време на време има някакви бонуси под формата на ваучъри за пазаруване (от Метро разбира се) Просто за 450-500лв нето всякаква мотивация изчезва. Ако си закъсал става докато си намериш друго или ако имаш допълнителен доход. Повече от 2 год. не препоръчвам да се работи там - води до трайно затъпяване. Това е от мен. Аз не съжалявам, че работих там. Създадох си приятели и ми беше интересно поне първата година. Успех на всички настоящи и бъдещи служители. Бившите сме лесни.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.12.2013г. сряда в 22:52
мнение от
отношение клиент
в град Бойчиновци

Айде разни"Димитрини",работещи в администрацията в София ,а уж касиерки,да не изказват мнение.Разбираме,че отговаряте за заплатите на персонала и ние трябва да сме доволни с колкото може по-ниско заплащане,ама айде стига вече!!!Вземете повишете тия заплати,че от 6/шест!!!/ години не сте ги пипали вече.И елате вие да живеете с тея заплати,пък да ви видим дали ще сте доволни....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.12.2013г. сряда в 14:05
мнение от
отношение бивш служител

Здпавейте


Ще изкажа и моето мнение относно Метро и ще разкажа историята си накратко.Бях касиерка за много малко време там ,но от това време разбрах много неща.Не знам защо хората се оплакват на два почивни дни седмично,460 лв заплата и 8 часов работен ден.Аз лично бях много доволна от всичко това.Единственото нещо което не харесах беше,че назначават някой,а след 5 дена го освобождават понеже нямали време да го обучават,а би трябвало като не им се занимава изобщо да не го вземат,но ако имам пак шанс да работя там бих отишла!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 133 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85452 мнения за 7458 фирми!