Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 10.05.2012г. петък в 01:08
мнение от
отношение клиент
в град Стара Загора

Извинете на 14 години съм и бих иксал да служа в Българската Армия,


Но останаг разочарован от това което прочетох до сега , няма ли някакви отговори на въпросите зададени от хората преди мене и наистина ли е толкова ужасяващо положените в Армията ?

написано 14.01.2012г. неделя в 13:29
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Българска армия
в град Радомир

от мн време искам да кандидаствам в армята това ми е мечтата от малак точно преди да вляза в казарма и те отнениха казармата сега искам да започна работа в нармята как да стане това каде трябва да кандидаствам моля ви кажете.

написано 03.12.2011г. неделя в 11:01
мнение от
отношение бивш служител
в град Аврен

Здравейте мили хора, искам да споделя голямата ми радост че от години съм навън и щастливо напуснал редовете на БА. С умиление чета вашите мнения и думи като 'квартирни' "Граф Игнатиево" "военнослужеща" "въоръжен наряд" ми доставят голямо задоволство че отдавна не съм част от това. Родната армия ми отне 15 от най хбавите ми години години в заблуждения. Въпреки това много съм щастлив че все пак успях да се отърва. Майната и на пенсията, пенсиите са за пенсионери няма значение дали си на 18 или на 60 в душата ти ако се е укрил пенсионера. Трябва да ви кажа колко много съм щастлив, вече колко години наред откакто се махнах, ходих по света, работих за чужди фирми, обиколих и видях. И слава Богу без да е пречупено всичко през пагоня и шапката. Стискайте си заплатките мили хорица и гледайте пенсийката, дълги години ви пожелавам да сте така 'уредени'. Ако ли пък решите да ставате хора първо трябва да престанете да бъдете шапкари. И въпреки че цялата ситуация около вас не е никак лесна, всъщност вие не произвеждате абсолютно нищо освен клюки безделие игри на карти а в някои поделения истински извращения. И поради това хората ви презират. На мен пенсия не ми трябва, вземете ми я вие хахаха


Съжалявам да ви насвяткам само -5ци но това е единствената 'фирма' която оценявам толкова ниско, значи и реално, драги ми оператори на банкомати. Моля извинете!

написано 10.08.2011г. четвъртък в 14:49
отношение кандидат за работа
към обект/отдел кадрови войник
в град Русе

къде трябва да подам документи за работа като кадрови войник .На  18г съм и желая да се запиша за воена служба .

написано 01.08.2011г. вторник в 14:05
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Самоков

Здравейте!Искам да попита как мога да получа информация за начина на кандидатстване за работа в армията?

написано 17.06.2011г. събота в 23:50
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

   Искам да задам въпрос към по компетентните от мен бъдещи колеги  Има ли преспектива  в днешната действителност и дали си заслужава да кандидатстваш за курсант и да се посветиш на военното дело , при положение че имаш желание.   Има ли бъдеще за завършваштите курсанти ?

написано 09.05.2011г. вторник в 13:05
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел медицина
в град Плевен

Добър ден, интересувамсе къде трябва да подам докъменти и какви за да мога да участвам вав военна мисия. Аз съм  медицинска сестра и много бих искала да съм част от медицинските екипи зад граница. Благодаря Ви предварително

написано 18.04.2011г. вторник в 16:33
мнение от
отношение кандидат за работа

Да попитам...Някой да знае как мога да проверя за свободните позиций и места в армията...имаше преди сайт на армията но сега е затворен и се държи от някаква фирма....интересувам се ....защото от 2009 се опитвам да влезна в армията а не мога....проблем с ЦВМК при ВМА от тогава и ме има техния комп....като НГВС и нз какво да правя... някой със съвет?

написано 13.04.2011г. четвъртък в 12:24
отношение кандидат за работа
към обект/отдел мисия

Здравейте.Искам да попитам дали е възможно да отида на военна мисия ? Не съм военнослужещ и не съм бил. на 22 години съм ! Искам да стана доброволец.Жевея в чужбина.Бях чел някъде преди,че за Ирак приемат доброволци и карат нещо като курс.Незнам ,затова и питам.Ако има нещо такова искам да съм там.Ще съм ви благодарен за информацията

Показани мнения 1 - 10 от общо 103 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81396 мнения за 7088 фирми!