Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.05.2014г. сряда в 10:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Момчета нестава толкова лесно (отивам и вече съм войник).Трябва военно образование, за да станете войници.Никой няма да ви вземе никъде ако не сте доказали че имате това образование и сте способни да вършите тази работа.Напр ако сте във Варна където съм и аз има военно-морско училище.Това е университет.Кандидатствате там.Знам че има и такъв унивеситет в Симеоново.А за приема в тези университети трябват математика и български(диплома матура изпит)Не се влиза много трудно.Излизате машини.Заплащането не е малко , но не е и кой знае колко голямо.Най-много пари се дават на мисии.За приема още така има и физически тестове бягане лицеви и др. но те не са кой знае колко трудни

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.07.2013г. неделя в 21:28
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Кадрови Войник в Българската армия
в град Ботевград

Аз в продължение на 5 години разучавам и питам началника на военния отдел в гр.Ботевград за кандидатура в Българската армия той се ме връща какво е това нещо според вас и какво трябва да се направи

написано 10.05.2012г. петък в 01:08
мнение от
отношение клиент
в град Стара Загора

Извинете на 14 години съм и бих иксал да служа в Българската Армия,


Но останаг разочарован от това което прочетох до сега , няма ли някакви отговори на въпросите зададени от хората преди мене и наистина ли е толкова ужасяващо положените в Армията ?

написано 14.01.2012г. неделя в 13:29
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Българска армия
в град Радомир

от мн време искам да кандидаствам в армята това ми е мечтата от малак точно преди да вляза в казарма и те отнениха казармата сега искам да започна работа в нармята как да стане това каде трябва да кандидаствам моля ви кажете.

написано 03.12.2011г. неделя в 11:01
мнение от
отношение бивш служител
в град Аврен

Здравейте мили хора, искам да споделя голямата ми радост че от години съм навън и щастливо напуснал редовете на БА. С умиление чета вашите мнения и думи като 'квартирни' "Граф Игнатиево" "военнослужеща" "въоръжен наряд" ми доставят голямо задоволство че отдавна не съм част от това. Родната армия ми отне 15 от най хбавите ми години години в заблуждения. Въпреки това много съм щастлив че все пак успях да се отърва. Майната и на пенсията, пенсиите са за пенсионери няма значение дали си на 18 или на 60 в душата ти ако се е укрил пенсионера. Трябва да ви кажа колко много съм щастлив, вече колко години наред откакто се махнах, ходих по света, работих за чужди фирми, обиколих и видях. И слава Богу без да е пречупено всичко през пагоня и шапката. Стискайте си заплатките мили хорица и гледайте пенсийката, дълги години ви пожелавам да сте така 'уредени'. Ако ли пък решите да ставате хора първо трябва да престанете да бъдете шапкари. И въпреки че цялата ситуация около вас не е никак лесна, всъщност вие не произвеждате абсолютно нищо освен клюки безделие игри на карти а в някои поделения истински извращения. И поради това хората ви презират. На мен пенсия не ми трябва, вземете ми я вие хахаха


Съжалявам да ви насвяткам само -5ци но това е единствената 'фирма' която оценявам толкова ниско, значи и реално, драги ми оператори на банкомати. Моля извинете!

написано 10.08.2011г. четвъртък в 14:49
отношение кандидат за работа
към обект/отдел кадрови войник
в град Русе

къде трябва да подам документи за работа като кадрови войник .На  18г съм и желая да се запиша за воена служба .

написано 01.08.2011г. вторник в 14:05
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Самоков

Здравейте!Искам да попита как мога да получа информация за начина на кандидатстване за работа в армията?

написано 17.06.2011г. събота в 23:50
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

   Искам да задам въпрос към по компетентните от мен бъдещи колеги  Има ли преспектива  в днешната действителност и дали си заслужава да кандидатстваш за курсант и да се посветиш на военното дело , при положение че имаш желание.   Има ли бъдеще за завършваштите курсанти ?

написано 09.05.2011г. вторник в 13:05
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел медицина
в град Плевен

Добър ден, интересувамсе къде трябва да подам докъменти и какви за да мога да участвам вав военна мисия. Аз съм  медицинска сестра и много бих искала да съм част от медицинските екипи зад граница. Благодаря Ви предварително

Показани мнения 1 - 10 от общо 105 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88358 мнения за 7766 фирми!