Фирма:
terna.gr
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ТЕРНА България АД?
Какво е отношението на ръководството на ТЕРНА България АД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ТЕРНА България АД?
Каква е атмосферата на работа в ТЕРНА България АД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ТЕРНА България АД?
ТЕРНА АД е меко казано добро място за работа. Шефовете са повече от рабрани хора, държащи се много приятно и внимателно с персонала и работниците.
Колегите са страхотни хора, а за работната среда - приятна. Заплащане
![]() написано 19.07.2010г. вторник в 10:47
мнение от горанов комерс
отношение клиент
към обект/отдел подизпълнител в град София
Работих към "Терна".Изпълних работата си коректно,и също коректно си получих парите.Работата с "Терна" беше удоволствие за мен.Пожелавам го на всички. Заплащане
![]() написано 18.05.2010г. сряда в 11:16
мнение от орлин
отношение бивш служител
към обект/отдел счетоводство в град София
Терна е много добра фирма за работа и развитие.Условията за работа са отлични,осигуряват те на пълна заплата.Дават 13 заплата.Колегите са разбрани и с кеф рботех с тях. Заплатите като цяло за фирмата са на много добро равнище. Който работи получава всичко. Най-доброто място за работа с най-точните колеги, на което съм работил в България. Особено съм доволен от отношението на шефовете към подчинените си. Удоволствие беше да бъда част от този прекрасен екип! Заплащане
![]() написано 21.12.2008г. в 13:38
мнение от s4et
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел s4et в град София
Такааааа. Давате мнение, ама не познавате вътрешно фирмената среда. Защо не питате някой от общите работници /роми/ каква заплата получава и дали са му реални осигуровките... Получават повече от някои инженери в други фирми. Сметките са запорирани по нареждане на ръководството за кратък период. Уважението всеки сам си го постига ако е коректен и работи здраво. Същото се отнася до потенциала за развитие - който има желание, е оценен. Относно фирмената сигурност - продължаваме да печелим нови проекти и да се разрастваме. Обектите ни се намират в различни региони на България, така че за едни местоположението е удобно, за други - не. Колегите и работната среда - всяка фирма е като жив организъм - напасваш се и ставаш част от колектива, работейки за имиджа на фирмата /и за своя собствен/ или оставаш черната овца. Всеки си избира сам.
![]() Работна среда
![]() Запорирани са им сметките на ТЕРНА АД. Имат си някакви проблеми и не плащат. На никой не се плащали от седмици.
оценката е абсолютно обективна от моя гледна точка
![]()