Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.03.2013г. събота в 17:41
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Централен офис
в град София

Една съществена забележка към настоящия служител от центр.офис:


Не е вярно, че като си на необвързващ договор с Нет 1 за ползване на услугите и те са спрени поради неплащане, че не се начисляват такси!


Аз умишлено ползвах интернет и ТВ на необвързващ договор и когато не си платищ таксата в срок ти се спира услугата и ако платиш след 5 дни, то следващата такса ти включва и тези 5 дни, когато ти е била спряна услугата поради неплащане.Друго важно уточнение за да се прекрати такъв необвързващ (безсрочен) договор е необходимо задължително 30 дневно писмено предизвестие, като за този срок си се плаща услугата независимо дали сте доволни.


Аз ползвах няколко месеца услугата и в ж.к.Слатина са гола вода, интернета всеки ден спираше, IP conflict и т н., при това без рутер.Почти всеки ден се налагаше да се обаждам на съпорта и проблема се повтаряше и така проблемите бяха от саото начало и след това трябваше да си платя и още 1 месец за предизвестието за да се откажа.Работя в IT фирма и солидна антиреклама съм направил на Нет 1, като недоволен клиент.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.03.2013г. вторник в 22:22
отношение кандидат за работа
към обект/отдел support

Някой да има информация как стои заплащането за позиция  IT support specialist. Дават ли 4 битова начална сума или не си струва даже и да си редактирам CV-то. Благодаря предварително.

написано 15.12.2011г. петък в 18:21
мнение от
отношение клиент
в град София

Жалко за първоначалното ви добро стартиране от преди няколко години.


В момента имате рязък спад, въпеки нарастването броя на каналите и цифровизациятя. Като стар ваш клиент, верятно ще се разделим също и с интернет!

написано 21.01.2011г. събота в 21:59
отношение настоящ служител
към обект/отдел централен офис
в град София

Здравейте настоящи абонати и бъдещи!


Служител съм от няколко месеца в Нет1.


Работата ми харесва и на този етап смятам, че е добра.


Искам да наблегна на факта на абонатите, че когато сключвате договор, трябва да четете общите условия и да бъдете добре информирани преди да подпишете. Много е лесно да се каже/не ползвам интернет от няколко месеца пък имам такси и т.н/ Когато сключвате обвързващ договор за година или две, вие дължите месечни такси независимо дали ползвате услугата, или не. Така че, ако не ви харесва тази услуга, ползвайте безсрочен договор, тоест, ако плащате ще имате услуга, ако не плащате няма да имате услуга и няма да ви се трупат допълнителни сметки!

написано 17.01.2011г. вторник в 12:57
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

искам да кажа на всички който ползват този нет1 ,да внимават че са едни при включване ,а други при изключване.лесно ви зарибяват а после леле мале.трупат ви по две сметки след като ви е спрян интернета и не го ползвате.незнаят кой какво работи.незнаят какво  да уведомява хората кагото имат запитване по телефона.прехвърлят си топката едни на други и ние техните клиенти сме виновни.много внимавайте когато искате да ползвате техните услуги.

написано 17.08.2010г. сряда в 11:18
мнение от
отношение клиент
в град София

Изключително доволен съм. Абонат съм на Промо Оптик 30 от близо година и половина. В наистина самото начало им се обадих, точно стартираха. Като чух FTTB и се класирах веднага. Сега пуснаха и цифрова телевизия по коаксиалния кабел и съм наистина доволен. Евала - глобал си казват думата. Това, което ме накара да им стана клиент без информация за тях беше, че от запознати чух за инвестиции на стойност 50 милиона евро за пускане на влакна из цяла БГ. Това ми е достатъчно като инфо. Още повече, че съпорта им се оказа доста усложлив.


Успех! Повече такива фирми пожелавам да има.

написано 05.08.2010г. петък в 12:05
мнение от
отношение клиент
в град Аврен

Не се лъжете от рекламните публикации. Сключих договор с НЕТ 1 първо се оказа, че оптична връзка няма (била само до блока).


После се оказа, че качеството след пробния период  (който също не е пробен, защото си сключил вече договор) значително пада. Всички повреди се оказахапо вина на НЕК. Колкото пъти ми казаха, че ще ми кажат къде е повредата, толкова пъти никой не се обади.


На всичко отгоре ми смениха и каналите, набутаха ми повечето разни музикални от сорта Балканика, фолк, и т.н.


Пуснах жалба, никакъв отговор. Дреме им.


Внимавайте не се лъжете.

написано 21.12.2009г. вторник в 13:11
мнение от
отношение клиент
в град София

Много съм доволна от качеството на услугата. И интернета и телевизията са с добро качество. Когато нямам интернет по тяхна вина, на следващия месец ми вземат по-малко, според дните в които не съм имала. Много бързо се озовават на адрес и са много учтиви.


Единствената ми забележка е, че когато ги търся, за да съобщя за повреда по интернет мрежата, не мога да се свържа с оператор с часове (по-точно по минимум 20 мин.)!


Може би за целта трябва да се назначат повече оператори, иначе се хаби много излишно време и още повече нерви.

написано 04.08.2009г. сряда в 21:24
мнение от
отношение бивш служител
в град София
Фирмата е една от малкото , която плаща добре, както се казва в едно от мненията зависи дали си връзкар. Ако не си ще гърбиш и ще си бачкаш и събота и неделя. И все пак 800 лева стартова заплата на фона на положението, в което е нашата мила родина са си добре. Друг е въпросът в отношението на главните техници към подчинените им. Това не го одобрявах и продължавам да не го одобрявам. Като навсякъде си има интриги пораждани от връзкарови. Каквото и да кажа знайте едно не всичко е пари :)
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88337 мнения за 7764 фирми!