Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.03.2014г. неделя в 15:40
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

Пиша за фирма Рожен-3 тук тъй като неможах да е намеря а и виждам,че има коментари за нея.Пари няма да ти откажат ако искаш,със това приключва всичко позитивно във тази фирма.Работното време е от 6:45 до Х.Това озачава,че се прибираш във вкъщи не по-рано от 19:00 във най-добрият случай.Накрая на месеца се правят ревизии на складовете,защото не е само този във Пловдив и тогава се прибираш към 23:00 най добрият случай може във 00:00, 01:00, 02:00.Шефът е един дебел гологлаец който само знае да крещи,обижда,поставя те във неудобно положение.Ако искате да нямате личен живот,да работите от сутрин до вечер от Понеделник до Събота,да сте скапани от работа и да неможете да идете никъде и да направите нещо,ако имате семейство което обичате просто неходете във тази фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.12.2013г. неделя в 12:38
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Tърговски
в град Бургас

Това е най голямата секта,промити мозаци,само вразкари и роднии са добре там.Лажат че ще ти дават много пари срещо резултати.Дават ти колкото суперваизера прецени,прецаква те за сметка на неговите хора който той лансира.Работното време е по 12-14 часа ,този работа  е за хора без личен живот .

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.12.2012г. вторник в 17:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте,


мисля да кандинствам за позицията  "Началник склад и логистика" за гр.Бургас. Моля, ако някой може да ми предостави повече информация - струва ли си, какво е работното време, заплащането, въобще всякаква информация би била добре дошла.


Предварително благодаря!

написано 22.08.2012г. четвъртък в 11:39
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив

Хубаво е първо да видим хубаво името на фирмата и тогава да правим коментари.Въпросният "гологлавец" дали не е от фирма Рожен-3 ЕООД?????

написано 29.04.2012г. в 13:47
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Имах покана за интервю в Пловдив за длъжността- компютърен оператор. Условията, които предлага този гологлавец са просто нечовешки!!! Работно време от зора до здрач! Не прикривам възмущението и негодуванието си от наглостта на този работодател, който разчита на безработицата и отчаяността на кандидатите и си позволява най-нагло да заяви, че работното време е от 6.45 a.m. до Х часа ???!!! Заплатата - от 500 - 1500 лв., но без никакви уточнения, кога можеш да получиш увеличение.  Докато чаках за интервюто имаше складови работници, доста възрастни, които бутаха с палетна количка палет със стока от единият край до другият, за да го закарат до склада. Изобщо разполага ли се с мотокар??? Примитивна и отблъскваща атмосфера!!! Всъщност как досега не са били посещавани от инспектори, които да ги глобят за това ненормирано работно време???!!! Нима човек Е ВЪЗМОЖНО да издържи такива ненормални условия, да стоиш там от ранна сутрин до не знам си кога си???!!! А ... май не предлагат дори и осигурен транспорт!

написано 25.02.2011г. събота в 21:23
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

В момента съм кандидат в тази фирма. Чудя се дали въобще си струва да пробвам. Така като от предните коментари разбирам, че постоянно са почвали хора и са напускали като търговски представители.Много ще ви бъда благодарна ако ми дадете повече инфо.Дали си заслужава?Заплатите как са?Шефовете как се държат?

написано 22.01.2011г. неделя в 15:14
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз работя в фирмата от скоро има голямо текучество на търговси агенти.Изискванията са им големи искат много не достейими неща които едва ли някои може да изпълни.Има голямо текучество на хора за тоси пеиод които съм в фирмата са сменили 6 човека с неяссни причини за уволнението им сега търсят пак.Постоянно са не доволни заплащането за този момент е горе фоло добре но нищо не се знае.Работиш по 12 часа и като им кажеш се оправдават с това че си подписал договор за не нормирано работно времв.Ако закъснееш сътрин  те глобяват а изванредно никои не ти дава нищо.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.12.2010г. петък в 07:04
отношение настоящ служител
към обект/отдел склад
в град Бургас

работя от скоро в фирмата ... факт ! но мнението ми за клон Бургас конкретно е почти перфектно . Вярно е ... има още много неща за доизглаждане ... много !!! Заплатата впредвид ситоацията в БГ е задоволителна . работно време НЯМА ... истина . но това е една дейност в която работата трябва да се свърши . Няма вариант да се отлага или забавя . началството ... все хубави хора . екипа ... над перфектен . целия процес на работа е свързан с хора и се допускат много грешки , но няма как хора сме всички грешим . и нещо последно ... нека се опитам да променя мисленето на българите макар че винаги удрям на камък ... Във всяка фирма (дейност) има развитие ... покажи че можеш ... докажи се . хората не са слепи . всичко се вижда и оценява един ден . не казвай никога : да бе ще взимам 650 - 700 лв ще ми удържат по 100 ... за 500 лв толкова и ще им работя . искрено се надявам съм ви променил мъничко към по-добро

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.10.2009г. сряда в 22:25
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел skladov rabotnik
в град Пловдив

Колегите са перфектни!!!! Шефовете са пьлни мизерници от гледна точка на работното време. Заплащането е сигурно, но не отговаря и на половината от свьршената работа. Не знам преди време как е било, но когато аз работих слуги - телите имаха време само за работа и мако сьн. Да бьда по ясен: Работно време: 07.00 - 23.00 ч !!!!!!!!!! В понеделник 07.00 - 01.00!!!!!!!!!!! Експлоатация без край. Савет - ако мрази6 някого уреди го на работа в тази фирма !!!!!!!!!!!!!

администраторът каза:
Прочетете правилата! Ако не разбирате нещо, ползвайте жокер!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 21 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88354 мнения за 7766 фирми!