Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.02.2015г. четвъртък в 22:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Напълно съм съгласна с Georgiev88. Ако не ви се плува в безумици.....бягайте!

написано 30.01.2015г. събота в 17:32
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел SKY
в град София

В момента работя за проекта SKY (обявите за този проект са Technical Support Agent with English или нещо от сорта). Реших да изразя мнението си за компанията, защото в момента има мащабна "акция" по набирането на нови служители главно за хора, които приемат обаждания от крайните потребители в UK.


 


За престоя си тук се сещам за няколко положителни неща. Негативните страни на компанията, както и на работата тук са толкова много, че трудно би ми било да опиша всички в пълна детайлност и с всичките подробности. Ще се опитам да номерирам най-главните плюсове и минуси, за да помогна на бъдещите кандидати с избора.


 


1. Осигуряват ви на твърдата заплата. Има много бонуси, но ви осигуряват САМО на твърдата заплата.


2. Работата е страшно стресираща и няма нищо общо с "Technical" поддръжка. Карат ви да работите по скрипт с въпросчета, който вместо вас взима решения. На всичкото отгоре след това решението, което скриптът е взел вместо вас, трябва да бъде одобрен от мениджър. Нямате право да взимате абсолютно никакви решения самостоятелно. Просто сте там да четете готовите въпроси, в които много често няма абсолютно никаква логика.


3. Заведенията за хранене са много малко и е скъпо. Поръчва се храна от Аладин, Дон Вито и други заведения за бързо хранене.


4. Фирмата се намира на Ботевградско шосе 264, но има служебен транспорт. След късна смяна, за която няма транспорт, ви плащат таксито.


5. Често има вътрешни конкурси за мениджърски позиции, но всичко е предварително известно. Наскоро по доста странен и неизвестен никому начин мениджър стана човек, който има 4 месеца опит във фирмата от най-ниската позиция и без никакво техническо образование. За същата позиция бяха кандидатствали хора от най-високата техническа позиция с дългогодишен опит в компанията с висше техническо образование, но не бяха одобрени отново с доста странни аргументи. Малко от мениджърите са човечни и знаят какво правят. Повечето не знаят къде се намират и точно поради това, че са хора някому са на тази позиция. На друго място никога не биха стигнали подобни висоти в кариерното си развитие и затова кретат тук и избиват комплексите си по самите служители.


6. Ако имате технически познания и амбиции да се развивате в техническа насоченост БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТОВА МЯСТО! Тук взимат хора, които нямат друг доход и нямат нищо общо с нищо техническо, а просто имат език на допустимо ниво.


7. Ако сте студент отново ще имате трудности да се освободите за сесия или за контролни/курсови работи. Можете да смените смени с някой колега стига да намерите желаещ.


8. Имате множество статуси, на които трябва да се пускате. Всеки статус има фиксирана продължителност, която нито трябва да се надвишава, нито не е допустимо да сте под нея. В противен случай било то при системно нарушаване на това тъпо правило, или при по-сериозно нарушение ви взимат от заплатата за месеца. Карали са ми се, че си наливам вода от диспенсера на статус, питали са ме защо отивам до тоалетната на статус, а да не говорим ако ви се допуши цигара как се излиза. ПОЧИВКИТЕ СА ПО ГРАФИК! Ако ви се излиза в 3 няма как да стане, защото почивката ви е от 3 30.


9. Недопустимо е на работа да имате телефон у вас, камо ли да говорите по него. Забранена е хартията в офиса, а за да влезете на етажа трябва да се аутентикирате с пръстов отпечатък.


 


Като заключение моето лично мнение е да бягате надалеч от тази фирма. Единственото позитивно нещо тук са колегите, с които се пържите в сос съставен от безсмислици, абсурди, комплекси и прочее. Това е моето лично мнение. Някои колеги ще кажат, че имат по-добро мнение, но аз съжалявам, че съм започнал работа тук. Единствено се радвам, че се срещнах с много готини колеги. Успех!

написано 18.01.2015г. в 18:44
мнение от
отношение -- няма данни --

  Хора със средни познания по английски имат ли възможност да бъдат назначени. Като бъда назначен, колко време трае обучението и дават ли заплата по време на обучението ?

написано 17.11.2014г. вторник в 17:50
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел technical support with englisj
в град София

Здравейте, някой може ли даде някакво актуално инфо за тази фирма, заплати, работно време и т.н


Поканиха ме на интервю и ще се радвам да чуя мнението Ви


 


Благодаря :-)

написано 30.05.2013г. петък в 20:54
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте, моля някой да даде актуална информация за нивата на заплащане. Знам, че фирмата работи изключително за чуждестранни клиенти, знам, че и собственика не е българин и ме интересува дали и възнагражденията са подобаващи. Също ме интересува каква е работната атмосфера, какви са отношенията с шефовете, какви хора работят там. Благодаря ви предварително!

написано 31.07.2012г. сряда в 21:10
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Може ли да кажете какви наистина са заплатите? Защото 600 лв.звучи смешно.Мерси предварително.

написано 02.07.2012г. вторник в 16:06
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Някой да спомене трудни ли са интервютата,има ли тест?

написано 14.10.2011г. събота в 11:20
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

Само да добавя, тъй като видях, че има интерес към евентуалното увеличение на заплащането :


 


- всяка година ще имате актуализация на заплатата в размер на инфлацията за годината. Да предположим, че инфлацията е 4 %, при заплата от 627,11 лв, Вашето увеличение ще е от 25,08 лв


 


- бонусите от 150 лв, за които писах в предходното мнение, са в случай, че си вършите работата и таргетите са постигнати


 


Надявам се, че съм Ви бил от полза.


 


14/11/2011

написано 14.10.2011г. събота в 11:04
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте,


 


началната заплата е фиксирана и е следната :


- 650 лв (509,52 лв нетно) + бонус от 150 лв + ваучери за 50 лв през изпитателния срок.


 


- 800 лв (627,11 лв нетно) + бонус от 150 лв + ваучери за 50 лв след изпитателния срок.


 


Коментарите си направете сами.


 


Успех !


 


14/11/2011

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 24 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!