Транскрипция / псевдоними
www.sot.bg
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма СОТ-сигнално-охранителна техника ЕООД / СОТ 161?
Какво е отношението на ръководството на СОТ-сигнално-охранителна техника ЕООД / СОТ 161 към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага СОТ-сигнално-охранителна техника ЕООД / СОТ 161?
Каква е атмосферата на работа в СОТ-сигнално-охранителна техника ЕООД / СОТ 161 и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в СОТ-сигнално-охранителна техника ЕООД / СОТ 161?
МИНИДЖЪР СИГУРНОСТ И ОХРАНА
Основни отговорности: - Осигуряване и следене за физическата охрана на сградите и складовете собственост на компанията; - Осигуряване и следене за сигурността на информацията съобразно изискванията на ISO 27001:2005; - Координиране действията по сигурността при осъществяване на основната дейност на компанията.
Основни изисквания: - Висше образование в областта на сигурността; - Отговорност и дисциплинираност - Мениджърски умения да организира и контролира групи от хора; - Инициативност, лоялност, конфиденциалност и аналитично мислене; - Готовност за отговорна и интензивна работа с ненормирано работно време с желание да се учи и развива; - Правоуправление на МПС; - Умение за работа в екип.
Нашето предложение: - Възможност за работа в утвърдена компания; - Мотивиращо възнаграждение - 5000 лв. месечно; - Коректност в трудовите отношения; - Сигурност и дългосрочен ангажимент; - Отлични условия за работа;
Ако отговаряте на изискванията по-горе, моля, изпратете актуална автобиография със снимка чрез бутона за кандидатстване.
Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати, които ще бъдат разгледани при стриктно спазване на Закона за защита на личните данни..
Месторабота: София / България
http://www.jobs.bg/f1810215 Заплата: 5000 BGN (Нето) написано 23.05.2013г. петък в 16:57
мнение от kiril_davidov
отношение кандидат за работа
към обект/отдел nqma zzna4eni
Това вярно ли е или обявата е фалщива -заплата 5000лв .Публикувано днес на 22.05.2013 в JOBS.BG: " МИНИДЖЪР СИГУРНОСТ И ОХРАНА Описание и Изисквания: Компания, базирана в град София, търси да назначи
МИНИДЖЪР СИГУРНОСТ И ОХРАНА
Месторабота: София Заплата: 5000 BGN (Нето)
Дата: 22.05.2013 Категория:
Охрана Административни и офис дейности
Ниво: Супервайзори/Тийм лидери Вид работа: Постоянна работа Вид заетост: Пълно работно време Тип: Silver
Всеки,които иска да напише мнение по въпроса. написано 18.05.2013г. неделя в 00:12
към обект/отдел 683 СДР в град София
Венци,с теб не се познаваме,но защо се заяждаш с мен.Освен,че пишеш във форума на СОТ 161,ти пишеш и във сайтовете на още няколко фирми,това не можеш да го отречеш.След като искаш хората да ти обърнат внимание отиди в някоя телевизия,както прави Бойко Борисов.Аз помолих г-н Павел Виденов да ми отговори на няколко въпроса,но защо ми отговаряш след като не работиш в СОТ 161 Не обичам да влизам в не нужни спорове и безкрайни полемики , но все пак ще изразя мнение . Слабо познавам фирмата "СОТ 161 ", нито съм работил в нея нито имам намерението да работя в нея ,нито пък да я защитавам, но по мой наблюдения е малко по-добра в сравнение с други охранителни фирми в България . Аз съм на принципа , че всеки трябва да разчита на собствените качества и умения , а не на благоразположението на висшестоящите . Стамене хубаво боравиш с компютъра , вместо да се оплакваш , вземи прегледай обявите за работа , всеки ден се публикуват доста обяви за охранители . СОТ 161 не е единствената охранителна фирма , нито пък най-добрата , ако си съвестен и работлив , ще си намериш работа, а няма да се молиш за работа на мястото от където са те махнали . Венциславе ако си мъж ще се извиниш на Стамен Игнатов за глупостите които си писал по негов адрес.И следващия път когато решиш да пишеш поговори със охранителите на тази фирма от какво не са доволни и защо пишат.Направило ли ти е впечатление че шефа на фирмата вече не отговаря на въпросите Венциславе Стамен Игнатов помоли да му се отговори на няколко въпроса но шефовете на нашата фирма никога няма да му отговорят.Има неща за които не знаеш.Попитай ИФО Ваня Дечева защо след като е отпаднал обект 683 колегата Валери Иванов е преместен на обект магазин Кауфланд-кв.Хаджи Димитър.Преди години на обект 683 е извършена кражба на кабели вместо да уволнят колегата при когото е станала кражбата са преместили колегата Чолев на друг обект но той не е бил тогава на работа.На този обект работеше 1 колежка / казва се Дарина / много пъти са я снимали че спи по време на дежурство и когато я питат защо спи тя отговаря камерата ме облъчва хващам радиация и ми се доспива.Венцислав във нашата фирма е така написано 16.05.2013г. петък в 13:09
към обект/отдел 683 СДР в град София
Венци,обади се в Личен състав на Гара Искър за да попиташ защо когато ми се обадиха за да искат обяснение от мен,че пиша в сайта на фирмата ми казаха,че няма работа за мен в СОТ 161 след това се обади на ИФО Ваня Дечева и ДФО Николай Цветков.Попитай ги докато работих в СОТ 161 дали имам нарушения и защо останах без работа Омръзна ми да чета през няколко дни писанията на лицето "Стамен Игнатов" , явно че ползва сайта за един вид психотерапия . Мисля , че всички разбрахме личната ви драма , че ядеш само боб и картофи и , че носиш скъсани панталони . Когато човек не може сам да си помогне , никой друг не може да му помогне . Вземи си търси работи , вместо да пишеш по цял ден лични драми , а за да не ти предложат работа от СОТ-а явно има причина . написано 13.05.2013г. вторник в 11:18
към обект/отдел 683 СДР в град София
До г-н Павел Виденов-Президент на СОТ 161 Г-н Виденов,много ви моля поне вие да ми отговорите на няколко въпроса.Интересуваме защо от СОТ 161 ми се обаждат на дом тел за да искат обяснение от мен затова,че съм писал във сайта на фирмата,ако искате ще ви кажа името на това лице.Преди да приключи тел разговор помолих да ми се обадят ако се освободи място,но това лице ми каза''Няма работа за вас в СОТ 161''.Нямаше да пиша във сайта на фирмата ако бях преместен на друг обект,но аз останах без работа.От 4 м пиша едно и също нещо,но все още не съм получил отговор,много ви моля да ми отговорите.Когато отпадна обект 683 СДР защо не бях преместен на друг обект,а ме съкратиха?Ако не е имало свободни работни места защо не бях пуснат неплатена отпуска?ИФО Ваня Дечева и ДФО Николай Цветков знаеха,че аз нямам нито едно нарушение.Когато отидох да се''МОЛЯ''и на двамата да ми намерят обект или да ме пуснат неплатена отпуска г-н Цветков ми каза;Да знам,че нямаш нито едно наказание освен това си бил лоялен към фирмата,но единственият вариант е да те съкратиме.ИФО Ваня Дечева и ДФО Николай Цветков знаеха,че аз не мога да се регистрирам в Бюрото по труда защото нямам 9 м трудов стаж,когато отидох да си получа заповедта за съкращение от Личен състав им се обадиха и на двамата.Преди да отида в Личен състав им казах,че съм разведен и плащам издръжка за дъщеря ми,че майка ми и баща ми са пенсионери и получават минимални пенсий.Знаете ли колко пъти съм се''МОЛИЛ''на ИФО Ваня Дечева,но тя повтаряше едно и също''Няма свободни работни места,пожелавам ти успех''.Г-н Виденов,преди няколко дни видях обява в JOBS.BG,че СОТ 161 набира охранители ще ме назначите ли на работа?Знаете ли какво ядеме във нас?Боб и картофи-това е нашето меню.Панталоните ми са скъсани и не мога да си позволя да си купя нови защото нямам пари написано 11.05.2013г. неделя в 21:51
мнение от xXx
отношение настоящ служител
към обект/отдел WC 00 в град София
Голямо нещо са направили, че са се отзовали на пиар нападение. Но добре, отзовали са се, спор няма. Както се отзовават и на други фирми патрулите. А нападателят е бил някакъв пишлигар, ако влязат двама поне сериозни престъпници, мислиш ли, че бъчвите от автопатрула ще съумеят да се справят винаги?