Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.09.2009г. четвъртък в 19:27
мнение от
отношение -- няма данни --

За господин ..... еди  кой си си  прав.Радвам се че си по добре но не всеки може да са уреди като тебе.Извинявай ако съм те обидил с нещо

написано 20.09.2009г. в 17:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Госин Стар работик изобщо не съжалявам че се махнах от тази фирма навреме.. Без да си кривя душата или да се хваля но сега основната ми заплата в предприятието което работя е почти два пъти повече от брутната която съм получавал във РИГ. А в работна среда няма смисъл да споменавам...Имам чувството че фирмата е с десетилетия назад в сравнение със други. Е...желая със здраве да си се пенсионираш там....Ако не фалира заради некомпетентното управление на Госин....еди кой си.. знаеш.

написано 14.09.2009г. вторник в 19:03
мнение от
отношение настоящ служител
в град Трявна

Незнам в Габрово какви хора са при вас , но в Трявна има хора както незаменими така и неповторими на простотий. Незнам до къде ще им стигне простотията в бъдеще ( ако има въобще такова фирмата ).

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.09.2009г. събота в 20:23
мнение от
отношение настоящ служител
в град Габрово

ТИ БЕ БИВШИЯТ СЛУЖИТЕЛ НАПИШИ СЕ ИМЕТО БЕ А ПЪК АЗ ЩЕ НАПИША МОЕТО И ЩЕ  ТИ КАЖА КАКЪВ СИ БИЛ И КАК СИ РАБОТИЛ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН И ПЛЮЕШ НАЛЯВО И НА ДЯСНО . ОТВОРКО.В ТОЯ ЗАВОД РАБОТЯ 32ГОДИНИ И МЕ ДРАЗНЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ОТВОРКОВЦИ.ЧЕ ИМА НЕЩА КОИТО НЕ СА КАКТО ТРЯБВА НО ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВАТА КАТО ИЛИ НЕ ГЛАСУВАТЕ ИЛИ ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ.ТОВА Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО РАБОТЕЩИ ЗАВОДИ В МОМЕНТА НО ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СЛЕД 19 ЧАСА НЕ СЕ РАБОТИ.ВСЕКИ ИСКА ПАРИ НО ТЕ ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДАТ .ЧУВАЛ ЛИ СИ ГО ТОВА НИЕ ГИ ЛЪЖЕМ ЧЕ РАБОТИМ А ТЕ НИ ЛЪЖАТ ЧЕ НИ ПЛАЩАТ.ЗАВОДА Е НА ВСИЧКИ НИ АКО ИМА ДОБРА ПЕЧАЛБА ШЕ ИМА И ПАРИ ЗА НАС.ПРОБЛЕМА Е НА ВСИЧКИ НИ .ЧЕ НЯКОИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМА Е ТЕХЕН НО СТРАДАМЕ И НИЕ .ТОВА Е ФАКТ И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС ТОВА.ВЪПРОС НА ЧУВСТВО НА МЯРКА И НА СКРОМНОСТ.НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА ИМА НЕПОВТОРИМИ.

администраторът каза:
Прочетете правилата! Ако не разбирате нещо, ползвайте жокер!
написано 19.08.2009г. четвъртък в 18:26
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел риг габрово
в град Габрово
Значи всички които са работили или работят още знаят фирмата на какво положение е. Началници ПУЦ-аджии и среднисти. Г-н Прокуристът (отхвърленият любовник) ще съсипе на Г-н Швамбергер фирмата и последнен ще си тръгне от там. Откакто станаха рокади в управлението на фирмата положението е повече от критично. 2/3ти от персонала съкратен или напуснал а останалата част със 10 неплатени дена в месеца. Всеки си наляга парцалите в тази криза и се мъчи всячески да се задържи на работното си място. Бива тъпкан и мачкан като боклук от началници и доверени мамини. Всеки който е напуснал е по-добре в момента. За условията на труд...нещата са плачебни..Масла, пушаци жега и аспирация пропита със масло която мине не мине се запалва. Заплатата стига колкото да преживяваш, но здравето което даваш във фирмата, то е безценно но никой началник не ти го цени. Давам пример за метчици, дорникови и термичен. Ръцете до рамена във сулфорно или консервационно масло, пушилка във челната заварка,прах, шум над 120дб. температури над 40градуса. А вредните са .., няма и 10лв. Нека някой който може да оспори това което съм написал...да заповяда
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.08.2009г. вторник в 12:36
мнение от
отношение бивш служител
в град Габрово
ужас
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.07.2009г. четвъртък в 11:20
мнение от
отношение настоящ служител
в град Габрово
Какво става ве никой не пише вече.Сигурно са се оправили нещата
написано 10.02.2009г. сряда в 00:16
мнение от
отношение клиент
ООООО,ама Вие сте имали и премии.А някои и заплати нямаха за Нова година.Поне не се оплаквайте..
написано 10.02.2009г. сряда в 00:14
мнение от
отношение клиент
С уваженуе към всички мнения..Я ми кажете една работеща фирма в региона сега....И като Ви стиска,защо не сте си открили фирма..Нямам нищо общо с тази фирма,от Габрово съм,ама с наясно ссъ ситуацията в региона..И както вървят нещата,дано не се радвате даже да получавате някаква заплата,защото много фирми даже и такава не дават...
Показани мнения 1 - 10 от общо 44 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88401 мнения за 7771 фирми!