Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.04.2008г. сряда в 11:59
мнение от
отношение -- няма данни --
Работиш от сутрин до вечер постоянно си в командировки – Самоков, Димитровград, Харманли, Поморие и шефът ти ...... само те тормози и какво ли не прави че да не мрънкаш че си се прибрал от 22.00 00.00 от работа. Всеки които се докоснал до тази фирма не е издържал дълго време а отношението е такова че да се чудиш какво става а то е че те люшкат по цяла България за жълти стотинки.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!