Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 12.03.2014г. четвъртък в 19:50
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Администрация
в град София

В отговор на инженерът


Уважаеми господине, за когото съм повече от сигурна, че сте настоящ служител на Юнион Ивкони. Вие сте напълно прав, че отивайки навреме на работа и свършвайки навреме с възложената ви работа вие очаквате същото и от страна на работодателя - навременно изплащане на трудовото ви възнаграждение. Но познавайки хората, работещи във фирмата, всеки смята, че е незаменим, че се скъсва от работа, а накрая къде получава жълти стотинки за безценния си труд а и със закъснение. Но критерия за свършена работа, се определя самосиндикално - всеки сам за себе си. Но добре свършена работа няма, отговорност - групова, т.е никаква. Така, че каквото даваш, това и получаваш. С това безхаберие биеш и по вече разклатения имидж на фирмата. 


Но да са живи и здрави г-н Константинов и г-н Любенов за да работят за подобряване имиджа на фирмата и подобряване условията на труд!

написано 06.03.2014г. петък в 14:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Хубаво е да се знае, че има забавяне на заплати, за да не се лъжат хората и да кандидатстват за работа.


Или какво - става проблем, че излиза наяве некоректността на работодателя?


На кой какво му прави чест не мисля че някой тук има право да дава оценки. Както служителите са отишли на време и са си свършили работата, така работодателя е длъжен да им плати НАВРЕМЕ. А дали някой ще си тръгне или не си е негово решение.


 

написано 05.03.2014г. четвъртък в 23:17
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Администрация
в град София

Уважаеми колеги!


Не Ви прави чест непрекъснато да коментирате закъснението на работните заплати . В крайна сметка всеки има право на личен избор и когато има некоректно отношение към него от страна на работодателя в частта с нередовно и ненавременно изплащане  на трудово възнаграждение всеки може да сложи край на това и да го смени с друг по коректен.


Но май не Ви стиска. Знаете способностите си, а също и пазара на работна ръка. Защото на друго място може да получаваш и повече, но и ще имаш и ще поемаш отговорност за свършеното или за несвършеното. И работното време ще бъде с КПД на макс. Така, че дайте да мрънкаме по-малко и да ни остане време и да поработим!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.02.2014г. петък в 12:25
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

мммммммммм да и този месец хората от тази фирма се молят да им дадат заплатите навреме.......... ЕГАТИ И ФИРМАТА............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.02.2014г. вторник в 12:26
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

абе тези от юнион ивкони няма ли изплащат вече заплати на работниците си че ми омръзна да слушам как нямали пари и им бавели заплатите. все пак и те семейства хранят. а уж голяма фирма..........!?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.09.2013г. сряда в 13:21
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Какво представлява позицията диспечер-вътрешни линии? Какви са смените и приблизително каква чиста заплата се получава за тази позиция? Благодаря

написано 03.07.2013г. четвъртък в 15:12
отношение настоящ служител
в град София

В момента работя във фирмата и като чета мненията тук се чудя на следното: защо като се обяви свободна позиция има огромен наплив за постъпване? не става въпрос, че хората, които идват не знаят какво е. знаят, проверили са, питали са и искат да започнат. явно не е толкова черно, колкото се изкарва. никой - никого не държи насила , всеки който е недоволен напуска, а на който му изнасят условията остава. че има проблеми - има, но то едва ли има място някъде, където да няма проблеми. всеки си прави сметка дали си струва това, което взима за проблемите и работата, която върши. аз съм преценил, че си струва и за това работя, който прецени, че не си струва не започва и не остава. просто е. а вече за конкретните обвинения към някои служители с имена има и вярно има и не толкова, защото някой е останал недоволен от определения човек. чета тука, че еди коя си толерила определени хора- ми то е от другите, които дават проблема. не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава. от известно време насам ми се струва, че нещата са много по-добре, отколкото преди. всеки говори как не бил взел някакви пари, но никой не казва какви пари незаконно е изкарал по пътя от откраднати пътници, от нафта, от цигари по международните линии или от други неща. тези неща са забранени и незаконни, но въпреки това се вършат, но тогава никой не се обажда. е ми то не може и така и така!! ако не са собствениците на фирмата да я направят, да я развият, да накупят рейсове и да задвижат бизнеса ще изкара някой пари, ама другия път. така че би трябвало да се гледат нещата и от двете страни- не само едностранно...!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.06.2013г. в 16:14
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Русе

Имам питане тези форма пла6та ли ти осигуровките или те гърби и за тях? То е ясно че заплати недават както е навсякаде но по колко пари дават за командировки?

написано 27.04.2013г. неделя в 02:00
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

уважаеми шефове,много редовно патувам с вашите автобуси за Бургас,незнам по какви причини винаги автобуса на 17 часа за Сл.Бряг много често закьснява.на 26.04.13 год.за пореден пьт обявиха закьснение на автобуса!!!кьм 17.15 пристигна автобус с номер СА4066КХ,шофьора беше едно младо момче и си личеше притеснението  в/у лицето му.за пьрви пьт ми се случва да пьтувам с един шофьор през целия пьт,незнам как да се изразя за да не прозвучи глупаво,ама трябва да го направите инструктор на другите шофьорчета кадето патуват по тази линия....не искам да го хваля,мисля че ме раазбирате за какво говоря!!!незнам дали вземате под внимание мнението на вашите клиенти ама не е лошо да си подновите малко персонала.а този шофьор трябва да ви е за пример,не само като умения на шофиране ами и на васпитание,личи си че не е от някое селце!Ако все пак някои от шефовете на тази фирма чете коментарите тука ВИ МОЛЯ този шофиор да го оставите да патува само на тази линия и по точно на 17.30.уникално удожолствие е да патуваш с него,а и до колкото дочувах и другите пьтници бяха много доволни.ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЬМ РЬКОЖОДИТЕЛИТЕ НА ТАКИВА ШОФЬОРИ....САМО ВИ МОЛЯ ПАЗЕТЕ ГИ НЕ ГИ ГУБЕТЕ.тези хора са лицето на вашта компания..БЛАГОДАРНОСТТИ НА ТОВА МОМЧЕ....!!!!ПОЗДРАВИ И УСПЕХ НА ФИРМАТА... 

Показани мнения 1 - 10 от общо 284 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81304 мнения за 7077 фирми!