Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 25.06.2014г. четвъртък в 19:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Добрич
в град Добрич

Здравейте. 


Искам да споделя на всички, че ако работите като кредитен консултант- стоков кредит в някой от магазините на Технополис - маркет или Бриколаж  към Бнп Париба Пърсънъл файненс ЕаД , ще работите за минимална заплата, не коментирам точната сума, защото е против договора, който всички служители подписват с започване на работа при тях. С възможност за бонуси... - без екипност и схемата з огромни суми не става твърде често. Ако се стараеш и си много добър може да ти се увеличи с 20 или 30 лв - не помня вече заплата зависи от мбр - мениджър бизнес развитие и до колко той е с всичкия си :Д Защото не беше много добре психически Христина се казваше - дамата,, която работеше за тях, но сега я няма - държеше се отвратително и необяснимо. Та както и да  е . Исках да дам само малко информация.   


И както навсякъде има интриги и безсмислени ситуации. 


Иначе са редовни платци- не е имало закъснения,и ваучери за храна. Фирмата за коледа беше осигурила и банкет, като куверта  платен от тях. 


Като цяло това е - всеки сам си решава.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.06.2014г. петък в 01:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Хубавите неща бяха до вчера 17.06.2014г.Освободиха служителите  и техните агентинти от всички офиси в страната с малки парични кредити"Jet CASH". Всички са потресени от новината.ОТ ЦО явно бяха съобщили на конкуренцията и започнаха да званят.Най вероято в цялата стана.От най добрата фирма на пазара се оказа точно обратното.Тези който все още са на работа да знаят ,че Мишеа  Фуе  е дошъл за ликвидация ,но все още не се знае дали е само за бизнес линията или за фирмата като цяло.Съвет за тези ,който изявяват желание за работа в тази фирма моля ви обърнете се към друг работодател!!!!!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.06.2014г. четвъртък в 12:14
мнение от
отношение бивш служител

Към  ВВ - това хубавото вече е факт от вчера.

написано 06.06.2014г. събота в 12:21
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел ЦО
в град София

Браво!!! Синдиката има пълната НИ подкрепа!!! Абсолютно на всички бизнес линии. Ако някой член на синдиката чете форума нека даде информация как да се включим всички !!!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.05.2014г. петък в 20:43
мнение от
отношение -- няма данни --

Да време беше да се случи и нещо хубаво в тази фирма, прецедател на синдиката е Мишо от Плевен много сериозен и честен човек. В него ни е надеждата да се случи нещо хубаво за нас служителитеи за фирмата. 

написано 28.05.2014г. четвъртък в 21:27
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте, днес научих че е открита процедура на преговори за сключване на Колективен Трудов Договор някой има ли повече информация по въпроса ?

написано 02.04.2014г. четвъртък в 15:46
мнение от
отношение кандидат за работа

Кандидатствам за работа като ръководител екип. Моля да споделите мнения относно работата, заплащането и др. и изобщо дали си струва да се работи там.

написано 13.11.2013г. четвъртък в 15:06
мнение от
отношение -- няма данни --

Светослава, имаш ли фейсбук, искам да ми станеш приятел, много ми харесват мадамите, които работят в банки! Е, като изключим булите и лелките...

написано 13.11.2013г. четвъртък в 13:54
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Пловдив
в град Пловдив

След всичко прочетено тук се ужасих! Аз мога да дам само положителни отзиви за БНП! Работих като офис-мениджър в един от офисите в гр. Пловдив. Всички останали мениджъри са много мили и любезни и винаги готови да ти помогнат, когато си нов. Има реални възможности за развитие и трупане на знания. Регионалната мениджърка беше съкровище, уникален професионалист - Антоанета, както и зоналния - Дидо. Никога не съм чувала за интриги и т.н., колегите сме се събирали на партита, празненства, уикенди в планините и т.н. Ако се разболееш никой няма да ти се зъби, че си взел болничен или че трябва да си тръгнеш малко по-рано да си вземеш детето от работа. Това е за всички позиции.  Това, което на мен не ми допадна, беше възнаграждението, но аз бях работила на доста по-високо преди, а и се бях върнала от чужбина и затова не се застоях както другите мениджъри - години наред. По-точно бонус схемата не ми допадна и най-вече това, че ако по един параметър си под 90% , макар и да си изпълнил другите, пак не взимаш бонус. Но отношението и към консултантите е мн. добро и има обучения, въобще не разбирам как някой може да каже лоша дума за който и да е офис в Пловдив. И спрете да мрънкате - като не ви харесва нещо или се махате или се приспособявате. Идеално никъде няма. БНП Париба е добър работодател!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 79 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83330 мнения за 7271 фирми!