Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 11.04.2014г. събота в 08:59
мнение от
отношение представител на управлението
към обект/отдел LOAN LENDER
в град София

Да не би да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, кола


заем, студентски заеми, дълг консолидация заем, необезпечени кредити, рисков


капитал и т.н. .. Или са ви отказали заем от банка или финансова


институция за една или повече reasons.You в точното място за


вашия кредит решения! Аз съм частен кредитор, давам заеми до


фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент от


2%. Лихвен. Моля, свържете се с нас чрез имейл divinegraceloanfirm@gmail.com


divinegraceloanfirm@outlook.com


 


благодаря,


Г-жа Елизабет Тейлър

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.04.2014г. четвъртък в 17:30
мнение от
отношение клиент
в град Карлово

Изказвам моята благодарност към служителката Елена Калева за изключителното коректно отношение към моите проблеми при изплащане на кредита.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.04.2014г. събота в 17:18
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Sofia / Продажби
в град София

ДО г-жата , която иска да съди въпросната фирма , пишете ми еmail, Ще се опитам да Ви дам съвет  как да постъпите .


ДО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ , ПРЕДИ ДА ПРЕЦЕНИТЕ ДАЛИ ДА ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ НА ВЪПРОСНАТА ИЗМАМНА ФИРМА , МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ


http://www.plovdivutre.bg/2013/07/15/177101-mayka_sinut_mi_umrya_zaradi_kredit_ot_3000_leva


Включете се във фейс бук групата - ДА СПРЕМ ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ПРОФИ КРЕДИТ


Все пак , понеже много хора твърдят ,че ПРОФИ КРЕДИТ е международна финансова институция нека им вмъкна малко предистория : ФИРМАТА  през 2009г има клонове в Румуния,Чехия , Словакия и Полща , а офиса в Ръмуния фалира. Сега са останали само  три страни. От 6 човека сега борда на директорите е само 4 човека , като Първият Петър Върба беше председател тогава на Борда на директорите . Мениджъра за Чехия го уволниха 2011г.


Яромир Вшетечка са му дали България да управлява а преди това управляваше фалиралата Профи Риал в Ръмуния .Здравко Райчев е да кажем свестен или беше като беше в Продажбите сега не мога да кажа.А финансовият директор на фирмата , няма да коментирам, за него ,че не веднъж е имало запитвания от компетентните органи във връзка с финансите на фирмата . А има и образувани дела и преписки от разследващи органи тъй че без коментар.


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.04.2014г. събота в 16:48
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Управление / Продажби
в град София

Не теглете пари от тези мошеници !


А относно работата , това което Ви пишат районните мениджъри и защитават фирмата , това е само за техен интерес.Нека въпросният господин каже, защо подарява уж договори на ново Ке - за да го активира и си вземе бонуса месечния за активни Ке. И после само тормоз , ако клиента не плаща или  закъснява с вноските , а не КЕ само да лепи брошури и  касачки и тем подобни глупост.После всеки понеделник първи и последен му шокат канчето Регионалния мениджър продажби за района , а той от своя страна прави същото на КЕ. Така че не се подлъгвайте !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.03.2014г. сряда в 19:26
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Гледам - много измекяри се навъдили .


Пускат реклами за кредити използвайки интереса към темата и надявайки се да закачат някой.


Явно конкуренцията почва да се развива по отношение на интернет Маркетинга.


 


Смешковци - че и от Алфатар, като си спомня какви " бисери " от тоя край работеха за Нас . Сигурно са те . Успех Колеги.


 

написано 04.03.2014г. сряда в 19:19
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Някои от бившите служители са писали пълни глупости. Искренно се смях на бившия КЕ от Стара Загора, на който му били поискали 900 лв. за брошури. Това е лъжа. Съжалявам за това, че много от бившите ни служители пишат толкова неграмотно и личи си - не е от бързане или натиснат грешен клавиш, а от незнаене.


Има много недеоволни КЕ, просто не им се е получило - не че те не стават като хора или служители, просто Профи Кредит не е за тях и те не са за Профи Кредит. Защо трябва да плюят - не мога да разбера.


Започвате работа на % като Кредитни Експерти, не може да очаквате заплащане при нулеви продажби. А на всеки нов му се помага и това е факт, дори им се подаряват договори и комисионни от Районните Мениджъри, за да са доволни и да работят с желание в 1-те си най-трудни месеца.


В моя екип - не е много голям и се състои от 20 човека - няма недоволен и всички работят от години.


На всички търсещи работа ще си позвоиля да дам малък съвет - не търсете мнение от Форумите - няма фирма в БГ, за която ще получите добри отзиви. Просто на доволни хора не им идва на Ум да седнат да пишат. Тук пишат само неуспелите и съответно плюят.


Успех на всички нови - Профи Кредит е място, на което ще получите пълна подкрепа в началото.


И НЕКА ВСИЧКИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА МЕ ПЛЮЯТ СЕГА !!! :)


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.02.2014г. четвъртък в 02:29
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел гост
в град София

Здравейте,на всички! Ако,има потърпевши от тази фирма Профи кредит и са успели да я усъдят МОЛЯ! да ми съдейсвайт-е с нужният съвет, как да постъпя и усъдя тази фирма!?  Благодаря предварително! 

написано 13.01.2014г. вторник в 09:29
мнение от
отношение бивш служител

хора не се лъжете нито да теглите кредит нито да работите за тази мистериозна фирма !След като подписах договор за работа с тях трябваше да ми изпратят едното копие но това така и не се случи затрупаха ме с брошури който грижливо лепях на


всякде дотук добре но се минаха два три месеца пари няма въпросната мениджърка само ли звънеше и досаждаше и разгеле ми преведоха 200 лв след което започнах работа и на др място с уговорката от мениджърката ми че няма проблем и тя няма да ме притеснява докато работя да ама не тази нахална муха не спираше да ме търси и да ми дава зор да лепя брошури и измислените им късачки освен


че бе много нахална тя беше и с огромно с амочувствие все едно е кой знае коя а тя хал хабер си нямаше от работата изобщо това е една фалшива институция когато й казах че напускам тя ми вдигна такъв скандал все едно отказах се и от фирмата и от тази надменна персона която си мислеше че е хванала Бога за рогата за лихвите ще ви кажа само едно ако теглиш 1000 лв ще върнеш 2500 правете си сами сметката за какво иде реч ХОРА МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ 

написано 10.01.2014г. събота в 06:40
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел finance
в град Алфатар

Ние предоставяме финансови услуги на потенциални клиенти, или онези, които търсят заем, ние предлагаме различни видове заеми като потребителски кредити, бизнес кредити, ипотечни кредити, бизнес кредити и др. За толкова ниска, колкото 2% от сумата между £ 3000 и £ 50 милиона паунда. . Свържете се с нас сега и се финансира по навреме.


 


E-mail:excelfinancefirm@gmail.com

Показани мнения 1 - 10 от общо 72 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81304 мнения за 7077 фирми!