Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 27.08.2012г. вторник в 14:50
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте на всички опарили се от тази Латвийска мафия.Не съветвам никой здравомислещ човек да започва работа в тази фирма.Дори и да намерите обява за позиция в Т-маркет магазин или МАКСИМА БЪЛГАРИЯ.не кандидатствувайте!Ще си спестите много неприятности и нерви ,а да не говорим,че загубеното време струва пари!По -добре да го използваме за намирането на някаква нормална  работа,а защо не и перфектната.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.08.2012г. четвъртък в 18:05
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел т-маркет
в град София

Здравейте, аз съм бивш служител на тая фирма.Работих в продължение на 2 години като главен касиер.И наистина тази фирма е само пералня на пари и подигравка с българина.Евтина работна ръка сме за тях.Работила съм по 13 часа сутрин от 7.30ч до 22.30ч., защото касиерки са напуснали и също и главен касиер и са останали една главна касиерка и 3 касиери.Заплащането ми като главен касиер е варирало от 300-400лв.нето.Най-хубавото, което направих е че ме съкратиха и успях да отскубна доста пари от фирмата и болнични след съкращение и второ обезщетение от фирмата. На кратко използвах всичко, това което се полага на един гражданин.Жалко, че малко от служителите си знаят правата.Заедно с управителя явно ме мислеха и мен за жалка мишка, но уви.Защо тогава съм дипломиран счетоводител.Радвам се, че се откъснах от тази фирма и жалка за новопостъпилите служители в Т-маркет.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.06.2012г. неделя в 12:32
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел t-market
в град Перник

Това е фирма без бъдеще и раэвите с най-ниски заплати високи цени и ниско квлифициран управленски персонал неумеещ да ръководи персонала си.Нямам думи за регионалния господин много е груб и арогантен човек способен на всичко за пари,ощетява всички за да ги превежда на съпругата си която също работи в Т-маркет.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.10.2011г. петък в 13:55
мнение от
отношение -- няма данни --

явно скоро ще го има или го има вече и в Плевен

написано 26.06.2011г. в 10:26
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел ovcha kypel2
в град София

западнало ниво на обслужване некачествени продукти празни рафтове

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.10.2008г. четвъртък в 15:14
мнение от
отношение настоящ служител
в град София
За заплащането ми е трудно да почна отнякъде.Цели 2 месеца през лятото се счупих от работа(глаголът нарочно не е в кавички),защото замествах колежки,които са отпуска.Работих по 13 и повече часа на ден,с график 3 на 1.Отиване и връщане до магазина,където работя ми отнема по почти 3 часа,защото не искаха да ме назначат в магазина до нас,където също търсеха хора!Нямам представа колко дават за тази работа в други магазини,но аз за тези 2 месеца нямам чисто 900лв(а работя на касата),дори с ваучерите за храна.На всичко отгоре някои шефове дори намират за какво още да отрежат,въпреки че целият персонал поддържаше магазина в доста добро състояние(подредени и добре изглеждащи стоки по рафтове) и дори без хигиенист магазина беше в прилично състояние по отношение на чистотата.А като капак на всичко от 6 месеца, само за 1 са платили точно тогава когато трябва.За всички останали - с минимум 2/3 дни закъснение.Положението със заплатите не е розово и за мойте колеги,защото и на тях им режеха за какво ли не.Дори когато човек работи на празници,били те официални или национални,пак не е сигурно,че ще получи бонус за това.Не на последно място трябва да отбележа,че някой магазини от веригата получаваха по-високи заплати от нашия.Отговора на въпроса защо беше:"Като ви се вдигне оборота тогава ще имате и по-високи заплати"(това не ми го е казал някой шеф,а 1 колежка).
За уважението на шефовете към служителите,според мен,то почти липсва.Само малка част от шефовете(тук не броим Управителя и Зам.Управителя) се държаха културно,възпитано и любезно.Останалите те гледат сякаш си някакъв боклук или мазно петно по дрехата.За хората от офиса,които трябваше да ми дадат 1 документ и който става за около 30 мин,ме бавиха 1 седмица.Само за сравнение,за същите документи на майка ми,в работата са я бавили 1 час.
Относно привилегиите нямам думи.Храната която ни се полага на ден,почти не се изписваше,а ако се изпишеше - то тя бе винаги с изтекъл срок от поне 1 седмица,а 1 път - с 3 месеца.
За фирмената сигурност не мога да коментирам,тъй като нямам факти за коментар или анализ.
За съотношението работа/свободно време, на теория е 2 работиш 2 почиваш, но рядко е така,особено ако си на касата.А ако си в залата да подреждаш,то си караш 2 на 2, само че като дойдеш след това на работа се счупваш(ако си вършиш съвестно работата де).
За потенциала за развитие, според мен ако работиш 6/8 месеца като кон за никакви пари и клиентите са те правели на нищо за какви ли не наши или техни грешки,ако идваш с кеф на работа и се държиш любезно с клиентите и се раздаваш за тях, може би ще обсъдят дали да те повишат или не.Макар че според мен е вероятно да те оставят още 2/3 месеца на тоя хаус и тогава.
Относно местоположението някой магазини с добро такова,макар моят да не е от тях.
За колегите само добри думи,или поне за повечето.В магазина сме почти като 1 семейство и рядко се стига до караници или скандали.
Лично за моя магазин работната среда е лоша,но има други магазини от веригата,където според мен тя е на прилично ниво.
В заключение ще кажа, че въпреки молбата ми за напускане никога няма да спря да проклинам деня,в който реших да кандидатствам в Максима България ЕООД.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.09.2008г. четвъртък в 13:56
отношение -- няма данни --
в град София
Фирмата е сравнително зле - особено в магазините. Работата в централния офис е много, не се наемат хора, а и липсва желание на такива да се присъединят към екипа. Заплащането е малко над средното - всеки взема различно. Е, има и такива, които взимат много, но по какъв начин го получават те си знаят.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.08.2008г. неделя в 16:46
мнение от
отношение настоящ служител
в град Асеновград
Здравей те на всички.Много ми е познато управлението в този магазин.За разлика от столицата хората, които работят в провинцията се стараят да постигнат добри резултати. Аз като вътрешен човек мисля, че всичко се дължи на Софиянци с тяхните укази.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.02.2008г. неделя в 21:13
мнение от
отношение -- няма данни --
Аз съм бивш служител на тая фирма и искам да ви кажа, че там е същински ад . Тоя невеж и пълен ...... който няма сигурно и основно образование наричан себе си Управител (.... .......)е пълен скапаняк . Няма отпуски които по закон от кодекса на труда ти се полагат , извънредния труд дори и на националнио празници не се заплаща двойно а колегиалността е под всякакво ниво . Има дупелижци много и те взимат двойни заплати а останалите по 250 лв . ....... ....... ........ ....... . Управителя пие бири с една служителка по време на работа . Никога не знаеш колко пари ще вземеш зависи от това дали ще лижеш задника на .......Рабо ти се почти винаги над 60 часа на седмица да не кажа и повече особенно ако някой се разболее , което е против всички закони в Кодекса на Труда , тук не включвам и нощните смяни през които би трябвало да ти се полага храна а оня ..... ..... ..... ...... дори и тази която е изтекла не я дава а иска да я пробута на някой клиент .Ако изтече нещо те карат да си го плащаш , ако изпуснеш например две каси с аперитив например те карат да си го плащаш . Винаги те ...... и не зачитат твоето мнение . Управителя се държи с персонала си като с животни !!! То ако ви е направило и впечатление винаги си търсят персонал .Там колко хорица са си тровили нервите и колко са се сменили толкова косми нямате по главата си . Ако някой реши да почва работа там нека хубаво да си помисли и да прочете пак това по горе исписаното .
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 10

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88361 мнения за 7766 фирми!