Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 27.09.2012г. петък в 11:16
отношение клиент

Здравейте! Като клиент съм доволна от обслужването във всички заведения от веригата, в които съм ходила. Естествено храненето в "Хеппи" не ми дава поглед в "кухнята".... Забелязват се грешки в подхода на персонала, разбира се, не толкова фрапантни, колкото нелогични. Обяснявам си ги с вероятността да ги обучават хора, които също не познават бранша детайлно, а просто са завършили я "Мениджмънт", я "Човешки ресурси". Дребен пример - приближаваме се към маса, която е непочистена. Дама, която евентуално е хостеса (съдейки по униформата, различна от тези на сервитьорките и по факта, че стоя час и половина до вратата, без да прави нищо) ни спира с думите "Не, не седяйте, изчакайте да отсервират!" :))) След което очаква, че ние ще стоим прави, като че ли сме наказани първолаци, защото тя не смята за нужно да отсервира 1 чаша и 1 чиния, а чака сервитьорка да се появи на хоризонта.... :)))

Приятелят ми кандидатства в момента за мениджърска позиция, все още не е повикан за интервю. Преди да изчета всички мнения тук, събрани с години, смятах, че тази възможност е една от най-добрите. Сега леко започвам да се притеснявам, но имам и едно на ум, че всичко е субективно. А и от истински фрапантните истории с физическа саморазправа, описани през 2009-2010 е минало малко време все пак......

Времето ще покаже...

П.П. МОЛЯ ВИ, БРЕ ХОРА! Много от вас коментират мнението на предходния, обиждат грамотността и интелекта му, а реално НИТО ЕДИН от всички не е написал абсолютно правилно и 2 изречения! :))) Щеше да е смешно, ако не беше срамно!

написано 11.09.2012г. сряда в 01:07
отношение -- няма данни --
в град София

Здравейте!  Попаднах на следната обява :

Техник по поддръжка на ел.уреди

Описание и Изисквания: Верига ресторанти номер 1 на Балканите обявява свободна позиция за "Техник по поддръжка на ел.уреди"

Задължения:   Следи за нормалното функциониране на електрическите мрежи и инсталации;

-Извършва всички видове ремонти и поддръжка на кухненско оборудване;     Изисквания:

-Опит минимум 5 години;

-Завършено образование-електротехническо;

Компанията предлага:

-Динамична работа в млад и амбициозен екип;

-Отлично заплащане според постигнатите резултати;

Моля кандидатствайте с автобиография и актуална снимка, като посочите референтният номер на позицията.

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Та много бих искал да знам, какво значи "отлично заплащане според постигнатите резултати", ти за един ден може оправиш 8 микровълнови фурни, може да оправиш и само 3, в зависимост от това какви резервни части са ти предоставили, това не значи че  не си разбираш от работата.

Много ще е полезно някой, който  е бил на тази позиция да сподели мнението си.  Условия на труд, и съответното заплащане.

написано 07.09.2012г. събота в 23:19
към обект/отдел Happy Budapeshta
в град София
Като служител в Хипи-Будапеща се научих ,с какво отношение човек не бива да се примирява!Персонала в кухнятя-злобни,вулгарни и агресивни човечета!Ако държите на себе си не започвайте работа там,не и в този обект!!!Аз лично както и моите приятели повече няма да стъпим там дори и като клиенти-особено като знам с какво псуване и обиди се приготвя храната ,а именно"да пукнат,да се задавят,майка им да...,не се ли наядоха тия боклуци" и все от тоя род-и ТОВА Е НАСОЧЕНО КЪМ КЛИЕНТИТЕ!
написано 11.07.2012г. четвъртък в 21:13
отношение -- няма данни --
към обект/отдел кухня
в град Варна

И аз бих искал да разбера дали има възможност да прекъсна по време на обучението си и дали ще ми заплатят двете седмици работа?

написано 28.06.2012г. петък в 11:12
отношение настоящ служител
в град Аврен

А някой може ли да ми каже, дали ако прекъснеш обучението дните, които си прекарал като работни ще ти се заплатят ?

написано 09.06.2012г. неделя в 15:59
към обект/отдел Хепи-България
в град Пловдив

Подържам мнението на някои участници в този сайт относно фирма Хепи бар Грил, че определено фирмата разполага с много некадърни Управители и Мениджъри... Като пример ще дам, че некадърните Управители и Мениджъри на Хепи докараха ресторанта Хепи-Кубан в Слънчев бряг пред затваряне след Сезон-Лято 2010 г., та се наложи през следващия Сезон-Лято 2011 г. и сегашния Сезон-Лято 2012 г. да се спасява ресторанта от затваряне от външен Мениджър и Управител(от Варненския ресторант "Старо село")  Поздрави на всички бивши колеги !

написано 21.03.2012г. четвъртък в 20:02
към обект/отдел кухня
в град Бургас

заплащането не отговаря на високите изисквания и на натоварването в кухнята,хората не са особено доволни но всеки го е страх да си каже истината за да не остане без работа има определени хора които са фаворизирани а други които работят като волове биват мачкани въобще който мисли да почва работа там да си купи някакви силни хапчета за нерви няма да са му излишни

написано 21.03.2012г. четвъртък в 13:48
в град Бургас

работила съм на доста места, като винаги съм имала пряк контакт с клиенти. никога обаче не е трябвало да уча на изуст реплики, които задължително да казвам всеки път. Много любезно, много театрално, а всъщност нещата са коренно различни. Доста изкуствена работа. Освен това не е чисто, на мен ми беше неприятно да се храня там и предпочитах да стоя гладна през цялата смяна.

Радвам се, че не ми се налагаше да работя на всяка цена и си тръгнах от там още преди да е приключило така нареченото ми обучение. Не знам как са сега нещата там, но се съмнявам да се са променили.

Иначе всички чакат и се надяват на бакшишите. Изкарва се, не е зле, но повярвайте ми, има доста места, където ще си вадите по-добри пари , няма да разнасяте таблата и ще ви уважават .

Наистина съжалявам всички хора, които работят в Хепи ! Пожелавам ви да си намерите по-добра работа!

написано 22.02.2012г. четвъртък в 12:12
отношение настоящ служител
към обект/отдел Хепи"Шел-Север"
в град Пловдив

ЗАЩО Вие "сервитьорки" или по точно УПРАВИТЕЛ г-н ИВАН МАРИНОВ не приемете истината,а се опитвате за пореден път да се оправдаете.ИСТИНАТА БОЛИ.Колкото до това, дали знаем какво е да си на ръководна позиция се оказва доста лесно като гледаме ВАС-цял ден в офиса да си гледаме филми или да играем на игри БРАВО добър пример. А за "крадците" стана ясно, че както винаги  е било "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" .И нека е ясно на всички че виновниците за трагичното положение на ресторанта се дължи на ВАС ГОСПОДА УПРАВИТЕЛИ.

Показани мнения 11 - 20 от общо 510 « По-нови 123456 По-стари » >|

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

74758 мнения за 6359 фирми!