Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.01.2015г. вторник в 16:53
мнение от
отношение -- няма данни --

Много смешна и нагла фирма. Губят ти времето няколко месеца, искат да си идеалния кандидат и да ти дадат 3цифрена заплата, колкото да не умреш от глад. Много разочароващи................

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.08.2014г. събота в 15:50
мнение от
отношение -- няма данни --

Росенчо - относно това дали кандидатите са се доказали или не, само ще ти кажа - че кучето скача според тоягата. За каквото сте си платили, толкова и ще работя. Хайде вие да докажете, че можете да ми платите, тъй като в магазина е същото : даваш парите , тогава вземаш стоката.


И само да ми кажеш - защо компании като боинг , IBM, мерцедес, защо според теб такива компании не реват за кадри, а винаги има желаещи да започнат работа при такива компании, а на такива като вас обявите ви все вървят...

написано 29.08.2014г. събота в 14:43
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Днес разписах документите за освобождаване,по свое желание./за


съжаление,така ми се наложи/


Хората във фирмата са много коректни,работата е добре организирана,а


заплащането редовно и прилично.Тези който бълват помия срещу тях


бих нарекла креативни некадърници,който изискват без покритие.


На останалите,който желаят да работят  в солидна фирма-това е мястото!


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.04.2014г. събота в 08:37
мнение от
отношение настоящ служител
в град София
Тук пишат нереализирали се кандидати и неуспели да се докопаят до лежачката.Те искат големи заплати изведнъж,а трябва първо да се докажат.Ако не им харесва да се кандидатират на борса Къра,там с гаранция ще успеят
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.09.2013г. вторник в 19:13
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

И аз да попитам нещо. Изчетох всичките коментари, имаше и положителни и отрицателни... Е нека по-компетентните да отговорят на въпросите ми! С какво по-конкретно се занимава тази фирма Лирекс? Какви са им заплатите, от колко до колко варират? Начинаещ в тази фирма, какво може да научи!? При кандидатстване, какво възнаграждение може да иска(първоначално)?


Благодаря на отзовалите се!

написано 23.09.2013г. вторник в 14:21
отношение кандидат за работа
в град София

Да споделя и аз моето впечатление от Лирекс. Бях там на интервю за работа за позицията сервизен техник. Явих се навреме, но както са писали и други преди мен, явно времето за служителите на Лирекс е абсолютно относително понятие - чаках може би 15 и повече минути някой да ми обърне внимание. Дойде една жена - Ружа, до колкото помня, връчи ми някакъв тест (за който нищо не ми бяха казали предварително, аз отидох с идеята, че ще съм на интервю, а не на техническа проверка - както и да е) и ме заряза. Приключих с теста и попитах кога да очаквам отговор от тяхна страна, казаха ми до 2 седмици ще ви се обадим. Обадиха се още след 3 дни, този път ме поканиха на истинско интервю. Там, пак след 10-15 минутно чакане, се появиха въпросната Ружа и някакъв, който не му запомних името. След като ме разпънаха на кръст 40 минути и ми задаваха какви ли не лични въпроси, не касаещи по никакъв работата, за която кандидатствам (едва ли не искаха да знаят и кой номер бельо нося) и след като ме питаха доста неуместни и нетактични въпроси относно фирмената политика и други вътрешнокорпоративни данни за предишния ми работодател, ми казаха "Ще Ви се обадим". На въпроса ми "Кога?" ми беше отговорено "До 2 седмици". Поредното доказателство, че за тях времето няма никакво значение. Сякаш аз ще седя само тях да чакам цели 2 седмици да благоволят да се обадят. Не е ясно защо като набират толкова активно персонал, те мотаят толкова време.


Обажда се миналата седмица една кака да ме пита какво е положението, дали кандидатурата ми е още активна, казвам "Да, активна е". Отговор: "Добре, ще ви се обадим до края на седмицата"


Мисля, че е излишно да казвам, че вече започва трета седмица откакто бях на интервю, мина седмица и повече откакто каката ми обеща да ми се обадят - ни вест, ни кост.


Та нека всеки си направи сметката за коректността и ангажираността на хората, отговарящи за подбор и набор на персонал във фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.08.2013г. четвъртък в 22:38
мнение от
отношение -- няма данни --

Извикаха ме на интервю за сервизен техник. Първо не можаха да ми обяснят защо след като са голямата компания толкова често търсят персонал, втотро - госпожата , беше руса, не й запомних името , но беше на възраст закъсня , което много ме разочарова. Явно имаха време за губене, и трябваше да се окажат пред кандидатите колко са заети. Хубаво, ама ти като една уговорка за интервю не можеш да спазиш , как ще ме убедиш, че си коректен работодател. 


Тя дори не знаеше задълженията за въпросната позиция, защото ми отговаряше с някакви общи приказки до момента, до който  дойде едно момче - боян. Той се беше взел много насериозно и освен че  говореше по телефона си в коридора преди да се появи в стаята, и целия офис го слушаше, чуждестранни производители на пожароизвестителни централи дори не ги беше чувал...  Също не можа да ми обясни - след като са толкова реномирана и престижа компания защо толкова често търсят персонал, в парите ли е проблема, или трябва да си послушко... Явно наемат такива, които не правят проблем за парите. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.03.2013г. неделя в 18:04
мнение от
отношение -- няма данни --

Какво да ви кажа - тази компания ми прилича на санаториум за скатавки.


Бях там на интервю, попаднах на някакъв , който се имаше за големия мениджър, прав е колегата по - долу - човека наистина си беше със случайни познания. Областите електроника и електротехника за него бяха едно и също нещо, и видях, че не прави разлика между двете. Световно известни производители на пожароизвестителни системи, другаря даже не ги беше чувал. Явно е работил само с български, правени у плевенско, ама иначе мениджър го раздава, пръхти със самочувствие.  Другото, което ми направи впечатление беше, че докато ги чаках за уговорения час, те се мотаеха в коридора и си приказваха, явно имаха време за губене. Също така стана дума за очаквана заплата , това вече си беше подигравка с времето ми - хем ти обясняват каква криза има, и ти едва ли не трябва да си им благодарен, че те наемат. Едновременно с това ако бяха много качествени, за каквито се представят хората им нямаше да бягат.


Като видях какви хора ме интервюират изобщо не си направих труда да ходя на второ интервю... Не се учудвам, че обявите им вървят толкова често - и на тези хора някой трябваше да им вади заплатите.


 Казах им, че съм рибар, и умея да чакам, ама за тая риба миризлива просто не си струва. Ако ви е първо работно място става, иначе не си струва.

написано 27.07.2012г. събота в 11:11
отношение клиент
в град Аврен

милиционерски манталитет на част от ръководството, трагикомични "мениджъри" със случайни познания, солидно обградили се с платен слугинаж, шуробаджанашки взаимоотношения, анти-IT подход, измислени проекти с тенденция към намаляване...

Показани мнения 1 - 10 от общо 37 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!