Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.07.2009г. вторник в 12:44
мнение от
отношение -- няма данни --
Ами драги ми митничарчета, мрънкате, че са ви ниските заплати - а не напускате....защо ли...
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.07.2009г. неделя в 19:41
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София
Всички на аерогарата са свързани помежду си. Така са се оплели , не се знае кой с кого ходи , кой с кого спи, а за работа и дума да не става. Само карти , лаптоп-филми, спане , далавери , любовни флиртове , пиене и ... Може ли една служителка на летището да ходи на работа без униформа . Нали са лицето на България. С поличка до под гъза , високи токчета ,нагримирана като проститутка , накичена със златните ланци ,гривни и пръстени като коледна елхичка и понеже няма работа по цял ден да си върти задника и да се натиска с някой колега. Семейното положение на служителите там е или разведени , или омъжени/женени за колеги/колежки. И шефовете им знаят за това какво работят по цял ден техните служители , и какво - нищо. Та нали и те са в кюпа.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.01.2009г. събота в 13:41
мнение от
отношение представител на управлението
в град София
Онзи ден, както си вървях, гледам в едно заведение седи, кой мислите? - нашият герой вагабонтинът Бай Ганьо. На масата пред него уиски, скъпи мезета. Той ме видя и ми викна!
- Ела! Седни тук да те почерпя. Да пийнеш едно хубаво уиски от мен!
Учудих се:
- Откъде толкова много пари у тебе бе, Бай Ганьо??...Да не би да си хванал някоя много хубава и високо платена работа, а?
- Ех, да знаеш каква далавера съм напипал! - рече ми на ухо Бай Ганьо. - Ха наздраве!
Отпихме по глътка и той продължи - все така тихо, на ухо:
- Свързал съм се с шефа на една митница. Вместо него аз получавам парите от подкупите и по този начин, дори и да има белязани банкнотите не попада у шефа.
Останах потресен. Помислих си: "Колко ли високопоставени босове работят по този начин? Явно корупцията добре е изградила своите правила на играта!"
- Значи, ако полицията провери шефа ти, все едно, че отива за зелен хайвер" - рекох изумен аз, - тъй ли?
- Точно така.
- Е...и колко получаваш, ако не е тайна?
- Ами стигат ми,за да живея ето така - вдигна засмян уискито той.
- Не се ли страхуваш, че могат да те пипнат?
- Не. Никой няма да се усъмни. Аз не съм на високопоставена служба и следователно не е логично някой да ме подкупва с белязани пари,нали?
- Да - казах, - имаш право.
Изпихме уискито. Бай Ганьо плати сметката, стана, сбогува се, пос­ле тръгна към един Мерцедес наблизо. Оттам излезе бодигард, отвори му вратата, настаниха се. Мерцедесът изръмжа тихо и се изгуби от погледа ми сякаш не беше автомобил, а чиния на НЛО.
написано 09.12.2008г. сряда в 18:26
анонимен">мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Митница аерогара София

Е и аз съм там на работа. Първо никога за нищо там не се са провеждали конкурси. Това за шуробажанащината е абсолютно вярно.Пълно е с чичови , лелинии и останали наши момчета и момиченца.Типичен пример е сегашния стопанин на това учреждение . С какъв конкурс зае мястото си туи момче ? Ужас пълно е с начални учителки , аптекари , спортисти , танциорки и какви ли не странни птици ,но верни на крадливата система там. Колкото си по продажен и крадлив , толкова по-високо и бързо растеш в иерархията.
Иначе останалите 80% бивши и сега деистващи милиционери.Знаете за какво става въпрос.Ако някои се поинтересува може да провери това което пиша.А хората от службите те всички се познават. Е елате и ги вижте каква картинка са . Обикновенно след обяд се въртят и чакат лептата си.А иначе на отговорен пост назначиха верния си авер Кулишев ,които обеща ,че шъ опраи нещата , шъ пребори корупцията и ще уволни куромпираните. Е запитаите го в нета ,какво направи този човечец.Ама и тои не знае на кои свят у . Комаи е негласна буква на процент V Там комаи други командват. Между другото това също може да се провери - кои от тези отговорни другари спечели след конкурс мястото си? Абе с една дума... куче влачи
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.12.2008г. в 17:08
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

И моите наблюдения за това място са преки. В миналото може и да е било добо място за работа.Сега положението е друго.Заплащането е .....400лв за вишисти с дълъг стаж.Логиката е като при сервитьорите.За уважение и дума не може да става ,всички знаете за оформилото се ,не без основания мнение за митничарите.Привилеги ??? Ха,ха ,ха . Ползват се за почивка едни полусрутени бунгала на Ахтопол. Пращат те на работа на отдалечени работни места и на "началствата" хич не им дреме с какво ще стигнеш до там. Просто забравят ,че не всички служители имат като тях лични а и служебни автомобили.Абе с една дума там на работо ела ! Горко ти ако нямаш политически гръб или ако не си крадец!Фирмена сигурност -това понятие в митниците и в останалите администрации е химера.Потенциал за развитие- тава в тези среди е шега. Там важното е кои ти е роднина в ГУМ или в политиката. Или с какво може да си полезен в личен план ва вишестоящите.Местоположение - на гъза на географията. С тези задръствания и трафика в София , работния ден става по 18 няма грешка /осемнадесет /часа.Ако иската проверете.Колеги - има и свестни.Но тях всички останали се опитват да ги яхат.Работната среда?!?!?!- Заповядаите и погледнете- както се казва без коментар.Е при това положенише ми е чудно с какви очи вишите държавно политически чиновници /големите крадци/ въобще спрягат това място като добро за работа място !!! Ако нещо от това което четете ви се струва ,че не е съвсем така ,то заповядаите на място ,лесно е за проверка.А иначе и там има хора които добре си живеят.Точно тези с стренното образование и стаж , но с политически или шуробажанашки гръб.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.07.2008г. петък в 14:27
анонимен">мнение от
отношение -- няма данни --
МНЕНИЕТО МИ Е ЗА ПЕРИОДА 1986-1994 ГОД.МНОГО ДОБРО-ОТЛИЧНО.РАБОТИХ ТАМ.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.02.2008г. сряда в 18:04
мнение от
отношение -- няма данни --
Изискванията за работа са огромни, заплащането мизерно,ръководителите са с политически назцначения и странни образования,останалите все още на работа там са с не особнн потенциал, възможностите за развитие според образование стаж и възможности са отрицателни, работната среда е от миналия век- тоест изостава с 20години, а за уважение и дума не може да става.Просто странни интереси, принципи и никаква логика са водещи. С една дума заповядаите там на работа!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 8 от общо 8

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87509 мнения за 7676 фирми!