Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 17.02.2014г. вторник в 21:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Мнението ми за тази фирма е отличен 6+ ! Защото въпреки всичко кандидатствах и въпреки всичко още не съм получил обаждане но дори и да не получа мнението ми за тази фирма няма да се промени. Защото много мои многобройни приятели вече 4 - та година ходян във Великобритания и са много ама супер много доволни . Тази фирма ни предуставя изключителни възможности за напред в живота така че който може да не се чуди а да ходи и да работи !!! Не се оплаквойте от фирмата а си гледайте по вас защото навсъкаде исат да работим защото безплатен обад няма . Фирмата е равна за всички от там на сетне всичко си зависи от вас !

написано 27.01.2014г. вторник в 22:25
мнение от
отношение кандидат за работа

ФИРМАТА Е НЕКОРЕКТНА!!! БЪРЗА ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ, А ТЕЗИ ДЕТО Й ГИ ИЗКАРВАТ ДА МУ МИСЛЯТ!!! НЕКОРЕКТНИ ПРИ ОСИГОРЯВАНЕ НА РАБОТАТА!!! НЕКОРЕКТНИ ПРИ ПРЕВОДИ НА ВЕЧЕ ИЗРАБОТЕНИТЕ СУМИ!!!


НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ Й, ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ НА НИСКО БЮДЖЕТНИ ЕКСКУРЗИИ НА ПОЛЕВИ УСЛОВИЯ!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.09.2012г. петък в 21:25
мнение от
отношение -- няма данни --

ВНИМАВЙТЕ какво подписвате. Ако давате пари на ръка ( което е нередно ) изисквайте преди това официален документ с подпис и печат ( фактура с касова бележка или квитанция ).  Договорите се подписват поне в два екземпляра единия е за вас. Какъвто договор с подпис и печат сте подписали такива условия ще се спазват от работодателя. Устни договори и писмени без печат и подпис са не валидни. При проблем се обърнете към приятел за правна консултация или ИТ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.07.2012г. събота в 16:08
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Видин

Ако може да попитам, коя работа е най–добре платена и какво представлява самата работа?

написано 20.02.2012г. вторник в 16:30
мнение от
отношение -- няма данни --

добре де като я плюете толкова тая конкордия кажете друга фирма с която може да се замине

написано 23.08.2011г. сряда в 18:44
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел транспорт

Не очаквах ,че толкова престижна фирма ще допусне подобно отношене към служителите които е наела и изпратила в чужбина на гурбет !Коректността им беше до момента когато съпругът ми замина да работи в Белгия.Вече 60 дни е на работа там ,а фирмата -Конкордия груп не е превела нито лев до този момент,въпреки ,че работодателя е превел парите.


Господа служители в Конкордия,задавате ли си въпроса как вашите сънародници живеят 60 дни в чуждата държава !?Не ви ли гризе съвестта като им харчите парите които те печелят с много труд ,лишения и огромна носталгия по семействата си !?Не ви ли присядат такива пари ??Не цените ли националното достойнство на българина и защо допускате той да се превръща в просяк в чуждата страна ?Такъв ли трябва да бъде модела на честния бизнес който Вие установявате в нашата страна ?Възмущението ни е безкрайно от подобно използвачество и нехайство проявено от Конкордия за съдбата на сънародниците им !


Скъпи сънародници ,нека и в най-трудните моменти за вас да не разчитате на такива фирми като Конкордия груп!Не им позволявайте да ви превърнат в просяци и бели роби в чужди държави !

написано 31.08.2010г. сряда в 22:05
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Бих искала някой който е ползвал услугите на тази фирма да се свърже с мен :) скайпът ми е mimkis1-само напишете при представянето си че става въпрос за Конкордия груп :) Ще се раздвам и ще бъда много благодарана ако някой се свърже с мен :)

написано 20.08.2010г. събота в 11:16
мнение от
отношение клиент
в град София

Използвах услугите на Конкордия груп за намиране на работа  преди една година и хората се справиха блестящо. Кандидатствах по обява, поканиха ме на интервю, държаха се изключително мило и професионално. Всичко, което ми обещаха като заплащане и работно време беше точно. Обадиха ми се няколко пъти след като започнах работа, за да ме подкрепят и да попитат дали се справям успешно. Мога да кажа само добри неща за фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.07.2010г. вторник в 16:25
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Дългопол

Здравейте,


нчкой мове ли да даде обективно мнение за Конкордич груп. Кандидат за работа съм там. Кавете 4естно, защото се колебая

Показани мнения 1 - 10 от общо 25 123 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81400 мнения за 7088 фирми!