Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.10.2014г. четвъртък в 08:58
мнение от
отношение клиент
в град Варна

привет конкордия,няма да е зле да си преразгледате взаимоотношенията с експлоататорите в Англия-SKOPE (SKOPE4JOBS),конкретно:нощен труд плаща се за дневен,при договарянето с вас че ще се работи през деня(техните договорки са за 10 паунда дневен и 17 паунда нощен труд,а ти дават 6,5 паунда на ЧАС)!не плащат overtime,не е логично да плащаш 35 пауна да на човек за кемпер(6 човека в кемпер)на легло 70см на 1,80м,след като има квартири в лондон на същите цени,транспорт на ден 7 паунда,ако нямаш в края на седмицата ти удържат 10 паунда,отделно се заплаща тока,за да отидеш на работа пътуваш 4 часа в двете посоки,ако няма задръстване,и накрая като теглиш чертата се оказва че работиш за 1200ЛЕВА на месец(работи се 3 или 4 дни в седмицата по 8 часа)Транспорт от летището до кемперите 35 паунда на човек при настаняването(20 човека по 35- 700паунда за транспорт за 200км)100 паунда капаро за кемпера(удържа се по 35 на седмица).нищо общо с това което е договорено с ВАС ! ако някой си мисли че е от полза за отидеш в Англия при тези условия УСПЕХ!дефакто,първите месеци работиш за това че си отишъл да видиш великата скала Англия!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.07.2014г. четвъртък в 21:35
отношение кандидат за работа
в град Търговище

Здравейте! Искам да попитам какви са условията за кандидатсване за работа,,мед. сестра съм по професия....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.06.2014г. събота в 11:38
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Бригада - UK
в град София

Здравейте,искам да попитам - за заминаване на бригада в Англия каква горе/долу е сумата за документи,билети и всичко необходимо в тази фирма?


Благодаря предварително!

написано 21.06.2014г. неделя в 23:11
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте, искаме  да кандидатстваме с приятеля ми за работа , но ми казаха, че е само за студенти, така ли е и от кога да кога са сроковете? И ако кандидатстваме двамата каква е вероятността да приемат само единия? Също така ме интересува добри ли са условията за нощувка. Който е запознат и има желание  ще му бъда много благодарна да ми изясни тези неща.

написано 20.05.2014г. сряда в 21:44
мнение от
отношение клиент

Млади деца не ходете в тази фирма много са некоректни,дъщеря ми е там в момента и ги третират като роби меко казано,не могат да пият вода,при 35-40 градуса температура,да носят количките,които мога да се бутат,целите са в синини,припадат от жега и жажда,крещат им наши "БЪЛГАРИ "и     това няма да остане ненаказано.Не ходете там.Концлагеристите са били по добре.


 

написано 28.04.2014г. вторник в 13:17
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Варна
в град Варна

Скъпи сънародници, не се подвеждайте по добрите начални условия. "Фирмата" е изключително некоректна, не оточняват условията до последния момент, в последсвтие излизат 21658421 техни изисквания и права!  И по обещанията, че ако се откажете ще ви върнат сумата, която сте им дали! Когато отидете да давате паричките всичко е много точно и са много любезни, а в последвстие когато се откажете и то по здравословни причини, ви казват, че няма как да си възвърнете сумата, размотават ви и така нататъка. Нямам думи просто, въпроса е, че аз ще си търся правата чрез съд, а за жалост повечето от нас не го правят... Надявам се всичко да завърши в моя полза, защото няма да им се размине така или инъче!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2014г. събота в 21:01
отношение кандидат за работа
в град София

как да се свьржа с фирмата тел или имейл? 

написано 17.02.2014г. вторник в 21:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Мнението ми за тази фирма е отличен 6+ ! Защото въпреки всичко кандидатствах и въпреки всичко още не съм получил обаждане но дори и да не получа мнението ми за тази фирма няма да се промени. Защото много мои многобройни приятели вече 4 - та година ходян във Великобритания и са много ама супер много доволни . Тази фирма ни предуставя изключителни възможности за напред в живота така че който може да не се чуди а да ходи и да работи !!! Не се оплаквойте от фирмата а си гледайте по вас защото навсъкаде исат да работим защото безплатен обад няма . Фирмата е равна за всички от там на сетне всичко си зависи от вас !

написано 13.09.2012г. петък в 21:25
мнение от
отношение -- няма данни --

ВНИМАВЙТЕ какво подписвате. Ако давате пари на ръка ( което е нередно ) изисквайте преди това официален документ с подпис и печат ( фактура с касова бележка или квитанция ).  Договорите се подписват поне в два екземпляра единия е за вас. Какъвто договор с подпис и печат сте подписали такива условия ще се спазват от работодателя. Устни договори и писмени без печат и подпис са не валидни. При проблем се обърнете към приятел за правна консултация или ИТ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 31 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87370 мнения за 7660 фирми!