Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.09.2008г. в 18:53
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел -
в град София
Единственото хубаво нещо в този вестник е добрият екип и веселите колеги. Атмосферата, като изключим тях, е лоша, има несигурност, много работа,не повишават заплатите дори на старите колеги, които са там дълго и работят по много. Напускат много хора, не се назначават нови. На останалите им се трупа повече работа за същите пари. Организацията като цяло е лоша- стои се до късно вечерта, в седмицата не се събират два почивни дни. Няма критика от ръководството по същество- то се хваща за всякаки глупости, но не прави нишо и за сериозните пропуски във вестника. В Класа има само 5-6 души, които имат енергия и желание да правят нещо смислено. Съответно те се изцежат до дупка за заплати около 800- 900-1000 лв ( по неофициална информация), другите по-млади репортери работят за около 600-700. Иначе заплатите се изплащат навреме, макар че преди това имаше и проблеми с тях.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.04.2008г. вторник в 23:10
мнение от
отношение -- няма данни --
Съжаляеми Колеги,
наистина искрено съжалявам хората, които се трудят на ракитин 2.
Погледите празни, шефовете викат, но и те не знаят защо. Пълна скръб.
Жалко за младите понеже попиват всеки ден от жлъчната атмосфера и си мислят, че това е светът на медиите. Накрая като отвориш вестник "Каса" се чудиш защо е целия този зор.
С искрени съжаления
Наблюдател

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2008г. четвъртък в 18:43
мнение от
отношение -- няма данни --
Лъсва истината, че никой никога не е имал и най-малкото намерение да развива този вестник като издание, поне проформа. Явно и парите посвършиха, защото половината редакция бе съкратена по най-некомпетентния начин, а още една четвърт си тръгнаха сами. Включително цял отдел вътрешна политика накуп. Сега чорбаджиите решиха да минат тънко, като попълнят местата със стажантчета, разбира се. Само дето не остана кой да ги учи. Естествено липсата на хора се компенсира с размиване на конкретните длъжности, тъй че 1 човек трябва да върши работа за 5-има. На всичкото отгоре да търпи незаслужени критики и обиди. Апропо - заплатите никога не идват навреме, имало е случаи да закъсняват с по 15 дена. А авторските договори отдавна са изтекли, но нови няма. Работодателите много отдавна излъгаха, че ще се подпишат такива до дни, но оттогава изминаха месеци.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.02.2008г. неделя в 23:54
мнение от
отношение -- няма данни --
Вестникът се управлява от екип, който никога не е работил с хора. Никаква фирмена сигурност, постоянни съкращения, некомпетентна главна редакторка, ненормално работно време. Иначе голяма част от колегите са много добри, но един по един ги прилапват по-сериозните издания. В общи линии това е "Кремиковци" на българския печат.
Иначе заплатите са нормални и се изплащат редовно (засега). местоположението също е добро (в сградата на Полиграфията).
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 5 от общо 5

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88395 мнения за 7771 фирми!