Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 22.02.2014г. неделя в 15:19
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Чета и се чудя......Отношението на Варчев било лошо,и аз така съм чувал,но ако позволяваш да те третират като нищожество,нали не очакваш някой да те носи на ръце.Нищо не пречи да защитиш достойнството си дори с цената на работата си,ако не го правиш си си нищожество и си заслужаваш отношението!Аз съм бил при подобни работодатели и нищо не съм търпял.Е,навсякъде съм си заминавал,но с вдигната глава,а не унизен,не си държа езика зад зъбите и се гордея с това,ВИЕ бивши служители с какво се гордеете?!А за платформата и брокерските услуги не мога нищо лошо да кажа,ползвам ги от 4 години,имало е проблеми,но няма как.Като цяло всичко винаги е наред,печалбите се плащат,служителите са учтиви,експедитивни,какво да искам повече?Относно стоповете,ами не ползвайте такива като се съмнявате,но как тогава ще оправдавате грешните си решения и кой ще е виновен.....?

написано 22.05.2011г. в 18:50
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Change
в град Варна

Искам да попитам ако си подам СВ-то на място дали гос.Варчев  ще ми се обади за работа.Имам 3 годишен сезонен  опит като валутен касиер като последния сезон 2010 работих за Краун чейнч наи големия търговец на валута по южното черноморие.


 

написано 10.11.2010г. четвъртък в 11:11
мнение от
отношение клиент
в град Варна
Здравейте !!! Редовно чета форуми и случайно попаднах на този... Клиент съм от години на чейндж бюрата на Варчев и съвсем не съм съгласен с мненията на много от Вас. Относно Мъни Грамите - получавам такъв вид превод веднъж в месеца и честно казано Госпожо предпочитам служителите на Варчев да ме помолят да изчакам отстрани 2-3 минути, отколкото да чакам 30 минути и повече в банковите институции, където служителите там са изключително нелюбезни и ФЛЕГМАТИЧНИ и често те препращат именно в тези обменни бюра. Да, случвало ми се е да чакам и повече, но през това време съм ставал свидетел на интензивната работа на хората там и честно казано съм им се възхищавал на бързината, защото тези хора работят с пари и това не им е от голямо преимущество! Харесвам обслужването на Червения площад и ще продължавам да получавам преводи от там и да вярвам в тяхната коректност.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.11.2010г. четвъртък в 19:25
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Пиша относно последния коментар на г-жа Петрова.Надявам се да бъда разбрана,защото работя на това място,обичам си работата,обичам си и колегите и искам да защитя фирмата,разбира се.Клиентите сами виждат,че при нас е напрегнато,именно защото се опитваме да бъдем максимално бързи и да обслужим всички клиенти без да стават опашки и да има изнервени клиенти.Не може всички да са доволни,но се стараем.Г-жа Петрова,не ни се сърдете,когато ви поканим да изчакате отстрани.Преводите стават по-бавно и докато ви правим Мъни Грам-а,можем да обслужваме другите клиенти,без да стават опашки.А това,в което ни обвинявате,че правим нещо зад гърба ви,грешите!Ние сме посредници на Мъни Грам,каквато сума излезе в системата,когато извършваме превода,такава сума ви изплащаме...и каквато валута прати и заяви изпращача,това получавате и вие.Ако следващия път решите да дойдете при нас да си получите парите(защото доколкото съм запозната в банките не им се занимава и пращат всички клиенти при нас), елате с усмивка и ви обещавам,че и ние ще ви обслужим с усмивка.:))))))

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.10.2010г. сряда в 15:36
мнение от
отношение клиент
в град Варна

ЗДРАВЕЙТЕ.


ВАША КЛИЕНТКА СЪМ И ИСКАМ ДА ИЗКАЖА МНЕНИЕ-ОТНОСНО РАЗЛИЧНОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ОФИСИТЕ ВЪВ ВАРНА.МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО И ОТНОШЕНИЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ В БЮРОТО НА СЛИВНИЦА,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ С ТЕХНИКАТА И МЕ ИЗПРАЩАТ НА ЧЕРВ ПЛОЩАД,КЪДЕТО КОЛЕГИТЕ ИМ СЪВСЕМ НЕ СА ЛЮБЕЗНИ.


ПОЛУЧАВАМ ПАРИ ОТ ДЪЩЕРАЯ МИ И НЕ ВИНАГИ СЪС КОДА МИ ПРАЩА И СУМАТА,КОЯТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧА.СЛЕД КАТО ПОПЪЛНЯ ФОРМУЛЯРА МЕ КАРАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ ПОДПИША, ЧЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ПАРИТЕ??????? И ТРЯБВА ДА СЕ ДРЪПНА НАСТРАНА,/ВИНАГИ НАСТОЯВАТ ЗА ТОВА/  И ПРЕЗ ТОВА АКО ДОЙДЕ ДРУГ КЛИЕНТ, ОБСЛУЖВАТ НЕГО , А АЗ ЧАКАМ БЕЗ ДА МЕ ИЗВИКА НЯКОЙ КОГАТО СА ПРИГОТВИЛИ ПАРИТЕ. В БЮРОТО НА СЛИВНИЦА ТОВА ГО ПРАВЯТ ПРЕД МЕН И АЗ МОГА ДА ВИДЯ СУМАТА КОЯТО МИ Е ПРАТЕНА.


КОГАТО ЗАПИТАХ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДРЪПНА НАСТРАНИ МИ ОТГОВОРИХА,  ЧЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕЛИ ДА ОБСЛУЖВАТ  ДРУГИ КЛИЕНТИ....И ЗАЩО, КАТО НЕ СА СВЪРШИЛИ С МЕН????  ИМА ОХРАНИТЕЛ-КОЙТО Е СКРИТ НЯКЪДЕ ..СТЪКЛАТА СА ОБЕЗОПАСЕНИ И КАКВА ЗАПЛАХА СЪМ АЗ ,ЗА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯ...МОЖЕ БИ ПРАВЯТ НЕЩО КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ВИДИ КЛИЕНТА....НЕ ЗНАМ...


МНОГО Е НЕПРИЯТНО ДА ПОСЕЩАВАМ ТОВА БЮРО ЗАЩОТО СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ СА НАСТРОЕНИ КЪМ КЛИЕНТИТЕ , СЯКАШ СА НЕПОКАНЕНИ ГОСТИ В ДОМА ИМ.


ПРОСТО ЩЕ СМЕНЯ МЯСТОТО ОТ КЪДЕТО ЩЕ ПОЛУЧАВАМ ПАРИТЕ СИ


       В. ПЕТРОВА                  v.5@abv.bg


   26.10.2010


   ВАРНА


 

администраторът каза:
Не пишете коментарите си само с главни букви това се счита за висок тон в интернет и не се приема добре.
написано 14.09.2010г. сряда в 15:38
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Нещата стоят много зле. Просто там всичко е на автопилот. Не може да се вземе едно правилно решение от менажерският екип(чийто възможности попадат в областа на отрицателните числа).

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.07.2010г. петък в 16:44
мнение от
отношение клиент
в град Варна

ВЪПРОС


Искам да продам акции, моля осветлете ме, как става /процедура/ за това. Ако ми обърнете внимание ще ви предоставя и допълнителна информация.

написано 09.04.2010г. събота в 12:53
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Ясно е на всички бивши служители, че работата в тази фирма и тази атмосфера изгражда характера и може да се научи много, стига да имаш желание, търпение и потенциал. Но повечето от вас, на които философията на живота им е само да мрънкат, да се оплакват и да обвиняват някой друг за собствената си некадърност, седят по някакви форумчета и вегетират. ХОРА, спрете да ревете, а направете нещо със себе си. Когато това стане, ще схванете, че работата в тази фирма наистина има своя потенциал. Аз също бях освободена, но човек трябва първо да погледне към себе си и да потърси грешката си. Ако ми предложат отново да работя там захвърлям всичко и се връщам. Всяко нещо зависи от гледната точка, от която се възприема. Факт е също, че във фирмата, заплащането е едно от най-високите на трудовия пазар във Варна. И още нещо - хората, които са се задържали по-дълго вместо да хленчат като вас, са способни и КОМПЕТЕНТНИ! Препоръчвам като месторабота за хора, които умеят да работят в динамична среда в истинския  смисъл на думата, а не просто да си го copy/paste-ват в CV-то.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.04.2010г. в 21:47
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел VARNA
в град Варна

Здравейте ,дайте мнение за работна среда и ЗАПЛАЩАНЕ в кафе -бар "SWАP" на Варчев в МОЛ-ВАРНА

Показани мнения 1 - 10 от общо 66 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81321 мнения за 7077 фирми!