Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.12.2014г. вторник в 11:48
мнение от
отношение -- няма данни --

Какво е отношението и заплащането за кол центъра.


 

написано 20.10.2014г. вторник в 19:05
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Централен Офис
в град Варна

Когато започвах работа лично Бисер Варчев ми заяви, че небето тавана на възможностите за развитие в неговата фирма. След няколко месеца лично ме уволни от днес за утре защото след в Съботата, на следващия ден след едно фирмено събитие което продължи цяла нощ се прибрах да си почина у дома вместо да отида в офиса да му принтирам снимките от лични му фотоапарат. Иначе човека е силен и заслужава уважение за това, че без да разбира от финанси, сам се е изучил и развива бизнес в който никой не му помага освен хората на които разчита прекалено много за да е доволен.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.07.2014г. четвъртък в 15:41
отношение -- няма данни --

Хайде, хайде ... за услугите, които предлага Варчев и за работата им с клиентите не може да се каже нищо лошо, НО хората, които работят там много добре знаят за какъв тормоз от страна на собственика става въпрос (Фотева мисля, че и ти си добре запозната). С очите си съм виждала, как някои от кадрите на най-високо ниво им идва просто да отидат до аптеката и да си вземат успокоителни. Представете си какво се случва с тези на по-ниските нива. 


Хубавото е, че след като човек е бил там всяка следваща работа му се струва като полед из облаците. А и човек може да се научи да работа 3 работи в едно хах :D 


Все пак съм го приела като позитивен опит.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.07.2014г. събота в 23:27
отношение настоящ служител
към обект/отдел варчев бюра
в град Варна

До малката русалка:


Русалке,ами няма как да ти хареса при нас явно по цял ден мечтаеш как да си изядеш мазната баничка,докато Варчев предлага най-добрия сервиз в нашия бизнес.Когато имаш поне 1% от нашите клиенти ,които идват заради сервиза на Варчев,може да поговорим и за финанси.На този етап можеш да коментираш как и къде се ядат само баници.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.06.2014г. неделя в 22:54
отношение настоящ служител
към обект/отдел обменно бюро
в град Варна

Най-смешната фирма на света. Уж трябва да са финансова институция, но единствено което се случва е да се въртиш около желанията на някакво странно същество с неясна мисъл, наречено собственик. Шеф ти е някакво друго недоразумение, което се е издигнало като му е ходило по гайдата и няма и елементарна представа от сделки с акции, работа на финансови пазари и т.н. Иначе големи табели, голямо чудо, а се яде в тоалетната закуска - сякаш, ако излезеш за 15 минути ще се свърши света. Ако искаш да се фукаш, че работиш във финансова институция без реално да си наясно какво правиш и ти се отдава да слугуваш и да си личен адютант на шефа - това е твоето място. Ако разбираш от финанси и искаш да се развиваш в тази област - сбъркал си фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.04.2014г. събота в 18:00
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Мол Варна
в град Варна

Здравейте, искам да ви споделя нещо което ми се случи във Варчев финанс съвсем скоро. Отидох да обменя пари в офиса им в мол Варна. Дадох на служителя точна сумата, той я провери и я потвърди, съответно ми върна обменената валута, но "закръглена" в негова полза. Според платежният документ (нещо като касова бележка), излиза че аз съм му дал за обмяна по-малка сума. Така на документи всичко излиза точно, а аз не мога да докажа колко пари съм му дал.  Чаках известно време да ми върне разликата, но уви. Слувителят си прибра парите и си продължи да си скучае, тъй като нямаше какво да прави. Заминах си като помислих че грешката е в мен. Отново сметнах курса , но грешка нямаше. Обадих се на главният дилър, който се сети за кого става дума и изказа един куп предположения от типа- сигурно е имало много хора и той се е объркал, много е внимавал в обслужването и т.н.  В крайна сметка ми препоръча да се върна обратно и да му се помоля да ми върне разликата :) Сумата е малка и прецених че не си струва времето и нервите, да не говорим че е унизително. Лошото е че изгубих най-ценното - доверието си към тях. Сега са за мен като циганско чейндж бюро зад битака.  Иначе на документи всичко е О.К. и Варчев сигурно хабер си няма какво става.За него всичко е наред, а вие си "отваряйте " очите.


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.02.2014г. неделя в 15:19
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Чета и се чудя......Отношението на Варчев било лошо,и аз така съм чувал,но ако позволяваш да те третират като нищожество,нали не очакваш някой да те носи на ръце.Нищо не пречи да защитиш достойнството си дори с цената на работата си,ако не го правиш си си нищожество и си заслужаваш отношението!Аз съм бил при подобни работодатели и нищо не съм търпял.Е,навсякъде съм си заминавал,но с вдигната глава,а не унизен,не си държа езика зад зъбите и се гордея с това,ВИЕ бивши служители с какво се гордеете?!А за платформата и брокерските услуги не мога нищо лошо да кажа,ползвам ги от 4 години,имало е проблеми,но няма как.Като цяло всичко винаги е наред,печалбите се плащат,служителите са учтиви,експедитивни,какво да искам повече?Относно стоповете,ами не ползвайте такива като се съмнявате,но как тогава ще оправдавате грешните си решения и кой ще е виновен.....?

написано 22.05.2011г. в 18:50
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Change
в град Варна

Искам да попитам ако си подам СВ-то на място дали гос.Варчев  ще ми се обади за работа.Имам 3 годишен сезонен  опит като валутен касиер като последния сезон 2010 работих за Краун чейнч наи големия търговец на валута по южното черноморие.


 

написано 10.11.2010г. четвъртък в 11:11
мнение от
отношение клиент
в град Варна
Здравейте !!! Редовно чета форуми и случайно попаднах на този... Клиент съм от години на чейндж бюрата на Варчев и съвсем не съм съгласен с мненията на много от Вас. Относно Мъни Грамите - получавам такъв вид превод веднъж в месеца и честно казано Госпожо предпочитам служителите на Варчев да ме помолят да изчакам отстрани 2-3 минути, отколкото да чакам 30 минути и повече в банковите институции, където служителите там са изключително нелюбезни и ФЛЕГМАТИЧНИ и често те препращат именно в тези обменни бюра. Да, случвало ми се е да чакам и повече, но през това време съм ставал свидетел на интензивната работа на хората там и честно казано съм им се възхищавал на бързината, защото тези хора работят с пари и това не им е от голямо преимущество! Харесвам обслужването на Червения площад и ще продължавам да получавам преводи от там и да вярвам в тяхната коректност.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 72 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88382 мнения за 7768 фирми!