Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.09.2014г. неделя в 12:47
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел офиса на фирмата в София
в град София

Молете се да не ви изчезне багажа!


…защото освен без багаж ще бъдете и бити/пребити от собственика на фирмата Монтана АТ - Захариев.


Това се случи с мен на 11.09.2014 - четвъртък, след като отидох в офиса на фирмата в София на ул. Суходол 15 - до Западния парк, по повод изчезнал багаж. Багажът ми изчезна предишния ден - 10.09.2014 – сряда, когато пътувах по линията Белоградчик-Монтана-Враца_София. Качих се малко след Белоградчик, като чантата си сложих в товарното помещение на рейса, за което получих и стикер от шофьора. Липсата и установих на Централна гара София, когато пристигнах. Шофьора и служителката на гише отказаха да заведат случая под номер или каквото и да било черно на бяло, само тел. ми записаха и казаха че ще ми се обадят ако се намери чантата. Звъннах веднага и в офиса им на Суходол 15, откъдето също ми отказаха.


Затова на следващия ден – 11.09.2014 около 15.30 отидох в офиса им на ул. Суходол 15, където ме посрещна госпожа представяща се за пълномощник на управителя. Понеже не ми каза нищо конкретно какво правим ако не се намери чантата, заявих че ще искам обезщетение.


В този момент влезе и въпросния господин Захариев (името го разбрах в последствие, тъй като няколко пъти не пожела да се представи, каза единствено, че той е всякакъв във фирмата), който чу нашия разговор и ми заяви директно, че няма да получа нищо. Заяви ми, че понеже шофьора бил сам, то не могло да се опази багажа (за какво се лепят стикерите тогава). Започна да ми задава въпроси и в крайна сметка извъртя разговора, така че едва ли не аз лъжа или съм от крадците.


Казах му че щом не иска да се лигитимира е безпредметно да водим разговор и отново настоях за среща с управителя. Беше ми отказано. Посегнах да си взема билетите и стикера, които ми поиска и бяха пред него на бюрото. В този момент той замахна и със удар ми избута ръката, взе ми билететите и каза ''Я изчезвай от тук бе, ти си един от крадците’’…!? При което стана и ми се нахвърли с юмруци и ритници, разтърси ме и ме изблъска, при което продължи да замахва яростно с юмруци и ритници към мен. Едвам беше удържан от лице, което се оказа шофьора му, иначе си представете какво меле щеше да стане!!!? Едвам излязох от офиса.


Веднага се обадих на 112, пристигна и патрулка. Единствено полицаите бяха допуснати до офиса, аз не. Когато излязоха полицате ми казаха, че всичко са отрекли в офиса.


Подадена е жалба за физическо насилие на длъжното лице и собственик Захариев спрямо мен и се надявам органите да си свършат работата за да се прекрати тази практика на въпросния господин да си позволява да бие своите клиенти(пътувам от години с тази компания), и то когато става въпрос за изчезнал багаж от техен автобус!!!?


Така че, молете се да не ви изчезне багажа!


 

написано 01.10.2010г. събота в 06:24
мнение от
отношение клиент
в град Лом

Наложи ми се да пътувам на 01.10.2010 г. от Лом  за София в 5.50  но уви оказа се че водача  на автобуса толкова бързаше ,че тръгна празен в 5.45 а в 5.50 имаше 5 клиента  на  който им се провали пътуването  .


Ако някой   от собствениците случайно чете тези мнения от този сайт да направят инструктаж на своя персонал, да не бързат толкова много когато не трябва, а да спазват разписанието то е важно и за двете страни.

написано 19.02.2010г. събота в 14:34
мнение от
отношение клиент
в град Медковец

нямам нищо против превоза на монтанската фирма и я предпочима пред другите фирми ама има голямо закаснение на афтобусите и не си спазват расписания.днес 4аках афтобуса от Монтана за Лом през Сливовик 1 4ас вмвато да доиде в 13.30 ч както по принцип тои мина 14.10ч мисля 4е тожа не е коректно кам вашите клиенти

написано 01.10.2009г. петък в 21:04
мнение от
отношение настоящ служител
в град Монтана

От половин година съм в Монтана АТ и съм доволен както от коректното отношение на работодателите, така и от колегите във фирмата. За заплата мисля , че може и още да се говори, но имайки в предвид ангажираността, и това засега е достатчно.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.03.2009г. в 22:17
мнение от
отношение клиент
в град Елин Пелин
Значи за заплащането,напоследък парите са покачени значително,защото много шофиори напуснаха.За уважение има доста какво да се изисква,привилегийте са малко-това е факт.Специално за шофиорите (тези които патуват за София) в момента работят 4 на 4 дни,в това съм 100% сигурен защото си имам източник в фирмата.Потенциала на развитие изглежда е най-перспективен от всичко до тук-купуват се чисто нови автобуси директно от BALKAN-STAR-София (за сега 4бр.)и по малки бусове IVECO директно от CEFIN-Bulgaria(София)(3бр.),и непрекъснато се откриват нови и нови автобусни линий.Местоположението наистина не е добро, но какво да искаме от Северозападна България-това е тя.За колеги и работна среда също има над какво да се работи.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.01.2009г. сряда в 18:21
мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
http://www.cpc.bg/public/index.php?id=981 male Petyr Zahariev sega reve i prai smetki kak rabotnicite mu da platat globata a nemskata ovcharka Zaro sigorno cela nosht obikala da vidi dali spat pazachite da gi globi 50 leva i bez tva dr nemoje e da vi e chestito Montana AT EOOD
написано 15.10.2008г. четвъртък в 13:14
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Спедиция
в град София
Няма да коментирам обслужването - не това е целта на този сайт (и не разбирам как може клиент да даде +5 на всички фактори, в това число заплащане, привилегии и т.н. - май някой от фирмата е трябвало да я представи в розова светлина).
Преди 3 години кандидатствах за работа като спедитор.
1. Заплащане - предложиха ми 250 Бруто след бая пазарене. Но Минималната заплата беше по-ниска за момента, затова слагам -4.
2. Уважение - това е нещо, което трябва сам да си завоюваш.
3. Привилегии - няма такова животно. Дори нежелаеха да подпишем трудов д-р (1 месец без д-р предварително). =) -5
4. Фирмена сигурност. При липса на трудов д-р повече от -5 ще е престъпление да сложа.
5. Съотношение работа / свободно време - ами някои колеги оставаха до след 19.00 ч. и работеха и в събота. Затова -2.
6. Потенциал за развитие - останах кратко, нямам дълбоки наблюдения, но май нямаше особени перспективи за развитие. Затова -3
7. Местоположение - За София е между ЖП гара и бул. Сливница. Тук слагам 1.
8. Колеги - имаше ги всякакви. Слагам 0.
9. Работна среда - не беше най-лошата, на която съм попадал - затова слагам -2.
Като цяло некоректна фирма, далеч под средното за България, но може би, не е и най-лошото възможно. Във всеки случай нечакайте достойно заплащане. Особено в София може да намерите далеч по-добри условия.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.09.2008г. неделя в 23:30
анонимен">мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
Ne hodete tam da rabotite pary nema da iskarate
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.08.2008г. неделя в 22:45
мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
v tazi firma njma nikkva rabotna sreda vseki raboti za sebe si. otno6eniemo kam paticite e visokomerno i arogantno. taka ne se pravi
Показани мнения 1 - 10 от общо 14 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!