Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.10.2010г. събота в 06:24
мнение от
отношение клиент
в град Лом

Наложи ми се да пътувам на 01.10.2010 г. от Лом  за София в 5.50  но уви оказа се че водача  на автобуса толкова бързаше ,че тръгна празен в 5.45 а в 5.50 имаше 5 клиента  на  който им се провали пътуването  .


Ако някой   от собствениците случайно чете тези мнения от този сайт да направят инструктаж на своя персонал, да не бързат толкова много когато не трябва, а да спазват разписанието то е важно и за двете страни.

написано 19.02.2010г. събота в 14:34
мнение от
отношение клиент
в град Медковец

нямам нищо против превоза на монтанската фирма и я предпочима пред другите фирми ама има голямо закаснение на афтобусите и не си спазват расписания.днес 4аках афтобуса от Монтана за Лом през Сливовик 1 4ас вмвато да доиде в 13.30 ч както по принцип тои мина 14.10ч мисля 4е тожа не е коректно кам вашите клиенти

написано 01.10.2009г. петък в 21:04
мнение от
отношение настоящ служител
в град Монтана

От половин година съм в Монтана АТ и съм доволен както от коректното отношение на работодателите, така и от колегите във фирмата. За заплата мисля , че може и още да се говори, но имайки в предвид ангажираността, и това засега е достатчно.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.03.2009г. в 22:17
мнение от
отношение клиент
в град Елин Пелин
Значи за заплащането,напоследък парите са покачени значително,защото много шофиори напуснаха.За уважение има доста какво да се изисква,привилегийте са малко-това е факт.Специално за шофиорите (тези които патуват за София) в момента работят 4 на 4 дни,в това съм 100% сигурен защото си имам източник в фирмата.Потенциала на развитие изглежда е най-перспективен от всичко до тук-купуват се чисто нови автобуси директно от BALKAN-STAR-София (за сега 4бр.)и по малки бусове IVECO директно от CEFIN-Bulgaria(София)(3бр.),и непрекъснато се откриват нови и нови автобусни линий.Местоположението наистина не е добро, но какво да искаме от Северозападна България-това е тя.За колеги и работна среда също има над какво да се работи.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.01.2009г. сряда в 18:21
мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
http://www.cpc.bg/public/index.php?id=981 male Petyr Zahariev sega reve i prai smetki kak rabotnicite mu da platat globata a nemskata ovcharka Zaro sigorno cela nosht obikala da vidi dali spat pazachite da gi globi 50 leva i bez tva dr nemoje e da vi e chestito Montana AT EOOD
написано 15.10.2008г. четвъртък в 13:14
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Спедиция
в град София
Няма да коментирам обслужването - не това е целта на този сайт (и не разбирам как може клиент да даде +5 на всички фактори, в това число заплащане, привилегии и т.н. - май някой от фирмата е трябвало да я представи в розова светлина).
Преди 3 години кандидатствах за работа като спедитор.
1. Заплащане - предложиха ми 250 Бруто след бая пазарене. Но Минималната заплата беше по-ниска за момента, затова слагам -4.
2. Уважение - това е нещо, което трябва сам да си завоюваш.
3. Привилегии - няма такова животно. Дори нежелаеха да подпишем трудов д-р (1 месец без д-р предварително). =) -5
4. Фирмена сигурност. При липса на трудов д-р повече от -5 ще е престъпление да сложа.
5. Съотношение работа / свободно време - ами някои колеги оставаха до след 19.00 ч. и работеха и в събота. Затова -2.
6. Потенциал за развитие - останах кратко, нямам дълбоки наблюдения, но май нямаше особени перспективи за развитие. Затова -3
7. Местоположение - За София е между ЖП гара и бул. Сливница. Тук слагам 1.
8. Колеги - имаше ги всякакви. Слагам 0.
9. Работна среда - не беше най-лошата, на която съм попадал - затова слагам -2.
Като цяло некоректна фирма, далеч под средното за България, но може би, не е и най-лошото възможно. Във всеки случай нечакайте достойно заплащане. Особено в София може да намерите далеч по-добри условия.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.09.2008г. неделя в 23:30
анонимен">мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
Ne hodete tam da rabotite pary nema da iskarate
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.08.2008г. неделя в 22:45
мнение от
отношение бивш служител
в град Монтана
v tazi firma njma nikkva rabotna sreda vseki raboti za sebe si. otno6eniemo kam paticite e visokomerno i arogantno. taka ne se pravi
написано 21.08.2008г. петък в 10:25
мнение от
отношение бивш служител
в град Лом
всичко им прекрасно
Показани мнения 1 - 10 от общо 13 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86750 мнения за 7607 фирми!