Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 16.10.2014г. петък в 15:44
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

отдел контрол са много готини и точни хора.Това е най-добрият ондел.Винаги съм и се възхищавала.Имат си шефка на място.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.10.2014г. петък в 15:01
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пазарджик

Какво ще кажете за отдел Контрол?

написано 18.07.2013г. петък в 17:54
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел не
в град София

Мили работодатели на НОВА ТРЕЙД ЕООД .Погледнете по сериозно в склада си в СОФИЯ.ГРАМ НЕ ВЪРВАТ НЕЩАТА ТАМ ПОПИТАИТЕ РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА МЕНИДЖЪР В СОФИЯ.ОБЪРНЕТЕ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ КАК СЕ ОТНАСАТ СЪС РАБОТНИЦИТЕ ВИ. ПОПИТАИТЕ ГИ ЛИЧНО ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОСТ не питаите само МИШО ЦЕЦКА И МЕНИДЖЪРА 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.04.2013г. събота в 22:04
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Бачково
в град Асеновград

Всеки който е напуснал е много смел да пише каквото му скимне. Завода е в началото на дейността си и има време да се види какво ще се случи. Заради моментно огорчение или разочарование не е редно да се раздават такива квалификации, пък макар и в част от тях да има малко истина. Екипът който работи горе не може да се идентифицира с две три имена (някои дори с инициали, които са неясни). Само времето ще покаже... Вярвам, че всичко ще си дойде на мястото много скоро. Работно време и заплати, работна атмосфера и взаимоотношения се отстояват, отвоюват и градят. Само, който чака наготово да ги получи би драскал така отчаяно. Ще видим какво ще стане...

написано 15.04.2013г. вторник в 22:15
отношение бивш служител
в град Асеновград

Не се забивайте да работите в Бачково. Пълен провал. Казват в последния момент че ще си нощна смяна. До последно не знаеш в неделя ще почиваш или ще работиш. Ако изкажеш мнение което не съответства с "партийната" линия те гледат накриво или ти подмята мениджъра Д.С. "ти гъзар ли си или тежкар". Същият Д.С. е един бъзльо, който сам се чуди какво прави във фирмата. Друг хубавец е един комплексиран албански механик (И.П.), който така си е повярвал, че става за началник, че е чак става смешен като започне да прави "компетентни изказвания" по всички въпроси без грам компетентност. Навсичко отгоре е толкова нахален, че идва допитва се до теб за нещо и след това го  изказва като собствена идея. Абсолютно непочтен двуличник.А пък дългия талибанин Пенчо Аргелашки направо се олива да си избива комплексите, като кара хората да вършат безмислици само и само да демонстрира властови позиции. Порнографията е пълна. До края на май ще си тръгнат или Д. Стоев, Иванчо Албанчо или 5-6 от най читавите момчета горе и тогава ще и лъсне дупето на "стара" трейд. Брутални самовлюбени комплексирани параноици, които лъжат Тучев както им падне. Малокултурни полуграмотници. Каквито и усилия да положиш пак ще си виновен, за да са защитени те... корифеите на мениджмънта. Ти си горе още една тухла в стената - забрави за права и уважениея 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.03.2013г. събота в 09:10
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Асеновград

Здравейте искам да питам някой дали знае или дали има някаква информация за Дерби Бачково от октомври месец сме приети като работници в тази фирма и до сега никой не е званял да каже какво ще става... Поради безработицата много се надявам да се почне скоро... Ако някой има информация нека да пише. Благодаря предварително.

написано 12.04.2012г. петък в 16:47
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

"Нова Трейд"  или иначе казано, силната и наложена марка Дерби:Зад тези имена, сигорно няма човек в който да не се поражда асоциация за голяма  компания, стъпила здраво на пазара, наложила името си в търговски обекти, та дори и в домовете и умовете на хората.


Погледнато от този ъгъл, компанията създава в хората (евентуални нейни бъдещи кадри) усещане за сигорност и надежда за професионално развитие. Хубавата и модерна материална база, постоянните капиталовложения, изглеждат толкова апетитно за младите ...


На фона на всичко това е необяснимо, защо компаничта се старае да очерни името си, мачкайки и унижавайки служителите си. Има всички предпоставки да е едно прекрасно място за работа, но не е!  Нима "ДЕРБИ" няма нужда от кадърни кадри? Ако не е така нека промени политиката си: Подобрете условията на труд! (нямам предвид само материални бази) Плащайте редовно заплати, поощрявайте допълнително та дори образовайте ако е необходимо служителите си.  Превърнете "Нова Трейд" в модерна европейска компания с която да се гордеят всички служители.     


За сега в фирмата е пълно с ниско образовани  не особено учтиви колеги които видиш ли са тези които се задържат за дълго време на работа. Причините за това...   -Многобройни:-Връзки, подмазване в следствие на страх и комплекси за малоценност, на които са горди собственици голяма част от служителите.    Всички останали просто идват с големи надежди и очаквания, за кратък период преценят ситуацията, или ги гонят, или сами си отиват.


Мога да пиша още много по-темата, не смятам обаче че има кой-толкова да чете. Искренно се надявам читателите на форума да не са само кандидати за работа, защото тях ще ги разочаровам, а да има и малка читателска част от управлчващи кадри във ф-мата. Може би думите ми ще успеят да им покажат към какъв сигурен провал са повели компанията.И все пак аз съм само човека (Х) писал това. Не означава че думите са ми истина, но пък едва ли жертвах толкова време в писане напразно.Вие решавате!

написано 21.09.2011г. четвъртък в 00:23
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел търговски
в град Алфатар

Какво да ви кажа. Специално за търговците в всеки град и всеки район е различно . Има някои които работят от 7-8 години  явно са си добре и си налягат парцалите, но като цяло по голяма част от колегите са много недоволни. Наистина се работи всики божи ден понякога дори и неделя, парите са мизерни а регионалните мениджъри се държат все едно са хванали господ за шлифера . Савет ако не сте много на зор не започвайте !

написано 07.09.2011г. четвъртък в 12:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел филиал Пазарджик
в град Пазарджик

Мили хора , труденици за песттижа на Нова Трейд гр.Пазарджик .Какви сме такива глупаци , мазохисти , да работим по 250 часа месечно , при позволени 168 по КОДЕКСА на ТРУДА за някякви си 400 лв.Дайте да им испратим проверки от ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТУДА , ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА та да видим каде га има това .Аз вече го направих направете го и Вие та дано някой ни чуе.Ако ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРОДА НЕ МЕ ЧУЕ ЩЕ ПИША И ДО МИНИСТЕРСТВОТО , НО МИ ТРЯБВА И ВАШТА ПОДКРЕПА . ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ.... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 86 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86697 мнения за 7597 фирми!