Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 31.12.2014г. четвъртък в 01:14
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Какви ги е вършил и какви ги върши въпросният търговски директор? Знаете ли как се формира възнаграждението на търговските представители? Има ли субективна преценка и предпоставки за създаване на такава? Вашият намек за "крилото" на шефката е свързан с какво?

написано 25.12.2014г. петък в 19:10
мнение от
отношение -- няма данни --

А какво ще кажете за Н.Богоев - набедил се за търг.директор,отговаря за София.Пълен селяк и мошеник,тъп като галош,ама нали му дали да кара служебна кола...пълен майтап е тоя.Ако разберат шефовете какви ги е вършил зад гърба им и преди години и сега когато кака Мина пак го взе под крилото си.Такъв голям шут ще му бият,че ще му се види тясно отвсякъде.

написано 05.11.2014г. четвъртък в 08:32
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел шеф
в град Съединение

БРАТОВЧЕДКАТА НА МИЛКО КАЛАЯ,КАКА МИНКА(ДИДА):)) ЩЕ ОПРАВИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО,КАТО ДОКАРА ФИРМАТА ДО ФАЛИТ.И ТОГАВА ЗА ГЛУПАКА(ЧИЧО ПЕНЮ) :)) ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГОЛЯМОТО ЧУКАНЕ...НО ИМАМ ПРИЯТЕЛИ МОГАТ ДА ГО ВЗЕМАТ ДА СЪБИРА РЕКОЛТАТА ОТ ПОЛЕТО....:D..

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.10.2014г. петък в 15:44
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

отдел контрол са много готини и точни хора.Това е най-добрият ондел.Винаги съм и се възхищавала.Имат си шефка на място.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.10.2014г. петък в 15:01
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пазарджик

Какво ще кажете за отдел Контрол?

написано 18.07.2013г. петък в 17:54
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел не
в град София

Мили работодатели на НОВА ТРЕЙД ЕООД .Погледнете по сериозно в склада си в СОФИЯ.ГРАМ НЕ ВЪРВАТ НЕЩАТА ТАМ ПОПИТАИТЕ РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА МЕНИДЖЪР В СОФИЯ.ОБЪРНЕТЕ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ КАК СЕ ОТНАСАТ СЪС РАБОТНИЦИТЕ ВИ. ПОПИТАИТЕ ГИ ЛИЧНО ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОСТ не питаите само МИШО ЦЕЦКА И МЕНИДЖЪРА 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.04.2013г. събота в 22:04
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Бачково
в град Асеновград

Всеки който е напуснал е много смел да пише каквото му скимне. Завода е в началото на дейността си и има време да се види какво ще се случи. Заради моментно огорчение или разочарование не е редно да се раздават такива квалификации, пък макар и в част от тях да има малко истина. Екипът който работи горе не може да се идентифицира с две три имена (някои дори с инициали, които са неясни). Само времето ще покаже... Вярвам, че всичко ще си дойде на мястото много скоро. Работно време и заплати, работна атмосфера и взаимоотношения се отстояват, отвоюват и градят. Само, който чака наготово да ги получи би драскал така отчаяно. Ще видим какво ще стане...

написано 15.04.2013г. вторник в 22:15
отношение бивш служител
в град Асеновград

Не се забивайте да работите в Бачково. Пълен провал. Казват в последния момент че ще си нощна смяна. До последно не знаеш в неделя ще почиваш или ще работиш. Ако изкажеш мнение което не съответства с "партийната" линия те гледат накриво или ти подмята мениджъра Д.С. "ти гъзар ли си или тежкар". Същият Д.С. е един бъзльо, който сам се чуди какво прави във фирмата. Друг хубавец е един комплексиран албански механик (И.П.), който така си е повярвал, че става за началник, че е чак става смешен като започне да прави "компетентни изказвания" по всички въпроси без грам компетентност. Навсичко отгоре е толкова нахален, че идва допитва се до теб за нещо и след това го  изказва като собствена идея. Абсолютно непочтен двуличник.А пък дългия талибанин Пенчо Аргелашки направо се олива да си избива комплексите, като кара хората да вършат безмислици само и само да демонстрира властови позиции. Порнографията е пълна. До края на май ще си тръгнат или Д. Стоев, Иванчо Албанчо или 5-6 от най читавите момчета горе и тогава ще и лъсне дупето на "стара" трейд. Брутални самовлюбени комплексирани параноици, които лъжат Тучев както им падне. Малокултурни полуграмотници. Каквито и усилия да положиш пак ще си виновен, за да са защитени те... корифеите на мениджмънта. Ти си горе още една тухла в стената - забрави за права и уважениея 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.03.2013г. събота в 09:10
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Асеновград

Здравейте искам да питам някой дали знае или дали има някаква информация за Дерби Бачково от октомври месец сме приети като работници в тази фирма и до сега никой не е званял да каже какво ще става... Поради безработицата много се надявам да се почне скоро... Ако някой има информация нека да пише. Благодаря предварително.

Показани мнения 1 - 10 от общо 89 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87451 мнения за 7672 фирми!