Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 16.12.2011г. събота в 20:28
мнение от
отношение настоящ служител
в град Русе

Който иска да работи и може да работи-заповядайте! Вси4ко е много добре, не полошо от други фирми,а в много отношения-доста подобре!

написано 07.10.2011г. събота в 11:52
мнение от
отношение клиент

Няма по- стресираща  и нископлатена работа.Но най-ужасното не е това, че се вземат смешно малко пари за работата, която се върши,че почти всяка седмица се работи извънредно съботите, че няма национални празници,защото  на тях се работи с пълен работен ден.Ужасното е в отношението към хората, които работяат там.Такова отношение е НЕДОПУСТИМО,НЕПРИЕМЛИВО И ИЗВРАТЕНО като разбиране и като отношение на РАБОТОДАТЕЛ КЪМ ПОДЧИНЕН.Обидите, ругатните, липсата на нормално, човешко отношение към обикновените хора, които работят там,липсата на доверие и разбиране граничи с престъпното.Такова отношение е НЕМИСЛИМО, ако искаш фирмата ти да е с авторитет и хората да работят с желание.Чудя се как има все още хора, които управляват фирми, без да са подготвени за това-нито като хора, можещи да управляват други хора, нито пък като хора,които разбират естеството на работа.В случая -дамска мода.Въпреки това,всеки си трае-няма работа и хората са притеснени да не загубят и тая.Но цената която плащат е прекалено висока,за това, което получават.Това си е лично мое мнение, но съм сигурна, че много хора го споделят!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.08.2011г. в 19:02
мнение от
отношение настоящ служител
в град Русе

Добър ден! Работя в тази фирма 9 години. Никой не те кара при постъпване да пишеш молба за напускане. факт е, 4е много трудно да напуснеш- срок на предизвестие е 3 месяца. Много добри условия на работни места, оба4е заплащане е много низко. Система е такава, 4е вси4ки -работиш или не-полу4ават  по4ти поравно. Това е.

написано 28.01.2011г. събота в 08:55
отношение -- няма данни --
в град Русе

Здравейте, не работя в Аристон, но познавам работещи там - в администрацията и в производството. При постъпване, работниците подписват молба за напускане, без да я датират. При ползване на болничен, закъснение, отпуска..."шефовете" я датират и си out. Отпуската се решава ръководството - кога и дали ще ползваш. Ходи на море през октомври като ти изнася. Не може "утре ми се налага да отсъствам", "детето  ми е болно", "баба ми почина"....И как при тази несигурност, че могат всеки момент да те "изгонят" датирайки молбата ти, работниците имат мотивация да работят? И каква е тази фирма, чиито "правила" са по велики от трудовите закони в държавата и правата които са гарантирани с тях? Чудят се защо обявата им за юрисконсулт се върти от месец август миналата година и защо вече 3-ма кандидати напускат - кой изкарал 2-3 месеца, кой даже не започнал. Заради негативните слухове дами и господа, слухове, които се базират на истината за наблюдението ви, несигурността на работното място и правата на работещите които не зачитате. А недай Боже някоя женица да тръгне да ражда и да излиза в болнични и в отпуски... Защитата по КТ я заобикалят без проблеми. Самите собственици също работят за фирмата, в това спор няма- че влагат от себе си, че вършат много, но....за останалите това е "АД под небето". Аз лично смятам, че за успеха на една компания, човешкият фактор е основен и важен. Персонала трябва да бъде уважаван и работата ще върви гладко. Не може затрудненията и неуспехите да се изкарват върху работещите. А голямото текучество на персонала не говори никак добре за атмосферата в една компания. Ценете кадрите си-ако искате да Ви има на пазара. Не им поставяйте унизителни условия и  не ги прецаквайте бе причина, с оправданието че работите по "немската система". Доколкото знам за нея -тя е точна и коректна. А Вашата-непочтена.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.01.2011г. вторник в 16:14
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Това е първото интервю на което ми се задава въпроса:Къде работи бащата на приятеля ти?Ако не желаете да отговорите,ще бъдат настоятелни!

написано 07.12.2009г. вторник в 22:31
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел hahah

След като съм част от тази фирма ще кажа-Фирмата е прекалено добра за лошото отношение на работодателите!Те явно не съзнават,че доброто отношение спомага за работата и губят кадърни служители!Всички ние работим за парите си и за парите на преките началници,които ит своя страна се държат грубо и пренебрежително към нас!Ако не бяхме ние-простолюдните индивиди едва ли стефка синабова щеше да е на ниво Милионер!Евала на Федя Георгиев-не видях един път лошо отношение от негова страна(нищо че е невероятно разсеян)!Както и да е-живи и здрави!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.11.2009г. вторник в 22:09
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Ако ви поканят на интервю,отидете,защото веднага ще ви вземат и ще ви направят дори и трудов договор ВЕДНАГА,но ако се разболеете(това не го толелират)знаите,че вече няма да работите там.Просто си търсят работници за малко и после чао.Работничките им са нови и такива ще си останат с това тяхно отношение.Има и много други неща,но на такива хора им се връща.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.10.2009г. в 05:45
мнение от
отношение бивш служител
в град Русе

Ако искате да бъдете тъпкани, унижавани, преследвани и обиждани по десет часа всеки ден за без пари- моля това е вашата месторабота!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.10.2009г. петък в 19:56
мнение от
отношение -- няма данни --

Некандидатствайте в тази фирма несериозни и некомпетентни са, да не говорим ,че на елементарни въпроси които касаят кандидатите за работа са неподготвени да отговорят или откровенно шикалкавят.Поредната несериозна фирма, не се лъжете.

Показани мнения 1 - 10 от общо 39 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88388 мнения за 7768 фирми!