Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.11.2014г. вторник в 11:59
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

нормално ли е 6 години да работиш в либра и да не ти увеличат дори с 50 лева заплатата илил увеличение получават само определени хора

написано 24.02.2014г. вторник в 00:09
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

Никога не съм се крила зад имена или прякори и няма да го направя и занапред.Винаги съм изразявала ясно мнението си,независимо на кой ще му хареса или не,точно затова не бях удобна.Дали съм уволнена "правилно и заслужено"?Според законодателството и правната система в България,нито е правилно,нито е заслужено,но това може да се случи само в Либра,защото там мерило не е професионализмът ти,а това колко можеш да бъдеш удобен.За писанията по-надолу съм без коментар,това е моето мнение и го казвам ясно и точно.Радвам се че не съм част от тази фирма


 

написано 22.02.2014г. неделя в 18:09
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел склад
в град София

Либра е съсипана !!!    2


   г-н Живанович не виждате ли какви са им плановете ?


 

написано 12.02.2014г. четвъртък в 13:49
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел Велико Търново

Интерисува ме във Велико Търново как е ситуацията? Напишете повече за работно време, отношение с колегите, заплащане. 

написано 15.12.2013г. в 00:11
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Боже,Боже! Не стига, че знаят, че всичко написано от Е...Т.... е истина, ами и неграмотните защитници-подлезурковци изразяват мнение.Визирам "biv6ata". Мила ми госпожо, правописа в българския език се изучава до 4 клас.Вие само в едно изречение сте допуснали 10 правописни грешки!Но ако сте от Средец Ви е простено!

написано 03.12.2013г. сряда в 19:57
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

това което е написано от "   Е....Т  "   на 16.10.2013    енаписано  от Цветана Томова -БИВШАТА гл. дилърка от  Злоба   затова че я изгониха напълно ПРАВИЛНО и ЗАСЛУЖЕНО   за  такива сплетни  и писания   по и-мейлите     и за нейната   Втора Нерегламентирана работа

написано 16.10.2013г. четвъртък в 13:26
мнение от
отношение настоящ служител

Подкрепям мнението на клиент.Аз като служител мога да кажа същото по отношение на Регионалния директор Таня Терзиева,такъв злобен човек може би никой не е срещал,човечност никаква,по никакъв начин не ти влиза в положение,даже гледа да ти вгорчи живота още повече.Tрябва някой да й обясни, че работната среда не е място да избиваш физически и психически комплекси. От януари месец никакви пари не се получават,режи заплатите на хората,ама нейната не.И далаверките си ги върти,окраде склада.Естествено никой няма да изрази мнение за Либра Бургас,в този сайт,защото наистина почти всички са от Средец,няма как да тръгнат срещу нея,страхуват се за работните си места.  Ами то голям позор сега за Таня Терзиева като е понижаха в длъжност и да й отнемат толкова права,тя направо за съжаление.


Началника на склада Христина Ангелова е другата подлизурка,по никакъв начин не си защитава хората,каквото и нареди Таня Терзиева това върши,и сега я направиха директор логистика,боже тя гледа все в една точка,вечно е в депресия,толкова безличен човек просто не сте виждали.Това е човек който няма собствено мнение,ако и кажи да се обеси,ще се обеси,толкова много е зомбирана от нея.Досега като началник склад за нищо не ставаше,все незнае нищо,все не може да застане зад хората си.


Основно некомпетентно ръководство.Неясно защо се държат на работа хора които очевидно не вършат абсолютно никаква работа.Би трябвало да не съществуват старите комунистически порядки,но уви има ги тук. Определено фирмата не отива на добре и това като че ли наистина умишлено се прави от някого по върховете.Пълно е с неразбиращи хора,които не се интересуват от служителят като личност.


 

написано 06.10.2013г. в 21:38
мнение от
отношение клиент

Отношението към служителите и клиентите е под всякакво ниво.Регионалния директор на Бургас Таня Терзиева,толкова злобна и подмолна,мисли си,че света се върти около нея.Назначила половината Средец на работа кой роднина,кой приятел и всички я гледат в очите и се подмазват,случайни хора няма как да започнат работа там,защото може да са по умни от нея.Заобградила се е с глупаци и простаци,естествено хора без необходимото образование.И тук е мястото на бълг.поговорка"С какъвто се събереш,такъв ставаш".Не могат да се намажат и на малкото пръстче на конкуренцията.Досега директорката си служеше с лъжи пред бившите управници,сега да видим пред новите какво ще измисли и как ще се прикрие задълженията си за нейната собствена фирма която управлява-аптеки Кедър.То и затова повечето клиенти от Бургас сме се отдръпнали от Либра.Не са коректни в условията на работа,обещават едно,после друго става,дават кредити-после започват да съдят,ама това не важи за нейните аптеки.Либра отива устремено надолу към дъното,такива кредитни милионери,ще я доведат до фалит.

написано 21.09.2013г. неделя в 17:36
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел служител
в град Пловдив

Фирмата не е лошо, стига да нямате друга алтернатива!Наистина се заплаща редовно,имате нормална заплата и добър пакет от услуги.Всичко е по европейски стандарт,но за съжаление е побългарено, и то от хора с възможно най-селския манталитет.Не може за шефове да се избират толкова тясно скроени хора, притиснати от комплекси.Ако сте непокис и не ви пречи да ви навикват дребни душици,нама да имате проблем да работите във фирмата с години дори.Но ако сте човек с умения,опит,ценноста система и искате да ви уважават,може да подминете тези обяви!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 66 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88395 мнения за 7771 фирми!