Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 21.07.2014г. вторник в 09:34
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Варна
в град Варна

Работих в Примекс Варна, дълго време. Фирмата е една от водещите в бранша си но всичко в нея лъха на посредствения Балкански манталитет.


Работи се в събота, работи се с увеличено работно време, особено в сезон, което достига до 12 часа на ден. Това не ти го казват на интервюто, а го разбираш в последствие. Работата, особено в сезон, е много напрегната и сложна. Ръководните кадри са на ниво "питбул" т.е. не решават интелектуално въпросите, а хапят и дърпат докато откъснат живо месо. Има бонус схеми, които са само прах в очите. Те не подлежат на здрава логика и критерии а на субективното мнение на ръководните органи. Осигуровките във фирмата са на половина на реалните пари, и както се досещате който напусне най-често не получава не декларираната част. Ако случайно пък сте в конфликт, може и да ви кажат да давате! Гнусно е защото думата на собственика Георги Крумов, двамата регионални и на мениджърите на обекти не струва пукната пара. Няма лоялност и сугурност от фирмата към служителя. Работата е много натоварваща, познавам няколко човека които са на хапчета за кръвно, заради стреса в който се работи по време на сезоните. Редовен номер е да работиш шест дена в седмицата и за седмия ден да си на обучение - пълно смазване. Този кадрови батак води до мизерии на всички нива. Всеки се спасява както може, крадът едни от други служителите, изнасят се гуми и се мизерства с транспорта. 


Не препоръчвам като работно място, освен ако не си отчаян. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.05.2011г. събота в 21:05
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Монтажна
в град Варна

Фирмата е просперираща в България.Проблеми в отношенията работник-началник , но не са фрапиращи. Заплащането е на отлично за България ниво ( обикновен служител) , но не са справедливи спрямо количеството работа, няма яснота в нещата. Иновации има постоянно, въвеждата се нови правила с цел подобрение на работата , нови машини и т.н. Работното време е приемливо , въпреки липса на обедна почивка и честия овъртайм без това да носи полза на работника. Имаше един месец си тръгвахме 7-8 часа почти всеки ден , а накрая бруто....Преспектива за развитие липсва, веднъж бачкатор , завинаги бачкатор, все едно си "покварен". Като цяло оценката ми е 4 от 5 , но има доста неща да се доизглаждат, не сме за Европа още. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.02.2011г. събота в 00:18
отношение бивш служител
към обект/отдел Търговец корперативни клиенти
в град Шумен

Съжалявам.Работата беше хубава,страхотна.Честно!Стефане-???

написано 06.01.2010г. четвъртък в 20:51
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел централа
в град Шумен

Всичко беше ОК но от ден на ден става все по-зле.Повече работа и нерви а парите по-малко . Дано да е само заради кризата .

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2009г. четвъртък в 23:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Администрация
в град Шумен
Тази фирма страхотно невероятен и справедлив шеф в лицето на г-н Крумов. Дай боже повече такива хора като него да има начело на фирмите в България.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.07.2009г. в 12:50
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел работещ в фирмата
в град Шумен
фирмата е супер също и заплащането.Работя вече почти 3години и съм доволен с колегите.важното е уважението икато работиш има и премия
написано 15.05.2009г. събота в 17:15
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Шумен
в град Шумен
Фирмата е много яка. Аз работя от скоро в Примекс, но за сега съм много доволен. Това което пише crocodile до някъде е истина но има и доста глупости. Всички са много точни когато си вършиш добре работата. Нормално е да не се харесват мениджърите защото именно те карат персонала да работи. Като го няма някой от шефовете всеки започва да се скатава и да не работи. Заплатите за България са много добри а и може да се разчита на подкрепа във всякакъв вид. Дано да съм бил полезен.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2009г. петък в 11:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Примекс Добрич/монтажна
в град Добрич
Заплащане не много добро, а и тези депозити и почваш от дадена заплата и чакаш половин година да те изравнят е пална глупост.
Никакво уважение всеки от шоурума ти се прави на шеф.Мислят си че ти си по долна класа от тях,а в същото време забравят каква им е работата
Има привилегии.Работи се с нови машини и техника,но всяко чудо за 3 дена.След година от ново ще бъдат стари,но за сега привилегии има.
за сигурност няма какво да пиша.То сигурността идва от работниците не от фирмата.
Работа свободно време става зимата е кофти ,ама лятото си е 6 трагваш си по светло още.
Потенциал за развитие долу горе става.Предлагат ти един европеиски стандарт на работа ,за съжаление от доста некомпетентен човек иначе иновациики от време на време.
Местоположението е номер едно.Точно на околовръстния път кадето минават всички камиони и тежкотоварни.
Колегите са номер едно винаги ти помагат,рабират те като си в труден момент и здраво бачкат.В това число влиза и Ани Върбанова,а всичко друго в офиса е пълна измислица и едно голямо недоразумение.
Работната среда бива.Чистичко нова сграда удобства ако прекарат и отопление грешка няма,защото зимата е некав ужас.
Ами това е моят коментар за фирма Примекс всичко е наред,само да се оправи отношението между работодател служител,защото е някакъв отврат дори след като напуснах като клиент пак го забелязвам.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.04.2009г. четвъртък в 17:40
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел монтажник
в град Добрич-селска
За заплащането давам 4 може да се подобрят премийните плащания.
уажение сам посочил 1 !!!! шефа е номер 1/окръжението му са....! /в шоурума нещата сякаш стоят наопаки .МОЛ-а А.В върши 99% от работата 1 % за касиерката все пак парите минават от там, а за другите двама май няма проценти за тях.Специално заради хората без % давам 1 нищо лично (мнения на повечето клиенти)
Привилегии 4 .Добра обстановка работа с нови машини с добри колеги и обслужване на европейско ниво.
За сигурността няма да изказвам мнение.
Работа свободно време е ок. всичко е точно и коректно спрямо работното време
Потенциал за развитие може да има във всяка фирма . Лично за развитието давам 5 иновации ,обучения по европейски стандарт точно и коректно заплащане
Местоположението е на Страхотно място .
Колеги отново 5 КАТО СЕ ВАРНЕМ НА (уважение)малко по нагоре
Работна среда е на европейско ниво и на мене лично ми харесваше много

Мисля че това е достатъчно като цяло Доволен от фирмата
"И все пак земята се варти!"
Г.Галилей
Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87458 мнения за 7673 фирми!