Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 05.05.2012г. неделя в 18:18
отношение бивш служител
към обект/отдел Председател на синдикат"ЕТАП-ГРУП"
в град София

Да, разгледах всичките мнения и създалия се форум. Точно такава е наистина. Всичко написано е абсолютно вярно. Аз случайно попаднах в този форум, но като го разгледах и видях мнението на хората които са писали не се изненадвам от написаното. Искам да  напиша и аз няколко реда:


На 20.10.2011 г. дръзнах да направя Синдикална организация в тази фирма. Моментално последва уволнението ми като си помислиха че с това всичко ще приключи. Но не познаха. На 14 май 2012 г. е първото заседание на Софийси Районен Съд за възстановяването ми на рабода. Задно с това предизвиках проверки от ГИТ, сега ще заведем и жалба до прокурора за преследване на пресъпления от руководителите на фирмите. Създадохме сайт на Синдикалната организация www.sindikat-etap-grup.alle.bg


Посетете сайта за да се запознаете с реалната обстановка в момента.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.11.2011г. четвъртък в 13:36
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Аврен

ХОРА!!! Бягайте далеч от тази компания. Не може да си представите какво ви чака там. Супер некоректни, нагли и лоши отношения. Това не е мястото за работа. Има служители които са се утвърдили и ползват разни блага - всички останали са просто ръжда. Карат ви да лъжете и да мамите клиентите си. Потискат те ужасно за да не забравиш че си никой във фирмата.

написано 13.01.2010г. четвъртък в 19:13
мнение от
отношение -- няма данни --

Опазил Ви Господ, ако сте решили да започнете работа в ЕТАП. Ако уважавате себе си и цените труда си, не правете една от големите грешки в живота си!

написано 14.11.2009г. неделя в 21:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София
в град Аврен

Ако някои реши да започне работа в тази фирма, мога да го посъветвам да бяга далеч и много бързо. Това е абсолютно НЕКОРЕКТНА и ЖАЛКА  фирма. Имах "удоволствието" да работя за турскоговорящите работадатели. Проявата на пренебрежение беше ежедневие. Карат те да се чустваш боклук, въпреки превъзходството си над тях, като образование и професионализам. След като напуснеш те орязват, на кой отпуска, на кой заплата и каквото се сетите.  В момента и финансовото им състояние не е завидно. Ден за заплати - пето число на месеца, а ти плащат на 15-ти? При въпрос ЗАЩО? Отговор - " ами .... нямаме пари" !!!!!!!!!!  За една година се смениха 3-4 директори и около 20 търговски представители. Какво ви говори това? Как пък на собствениците не им паснаха 30 човека, а?  ВЕРОЯТНАТА ПРИЧИНА СА СОБСТВЕНИЦИТЕ. ИСКАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ОБЕЩАВАТ, НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ И ХОРАТА ПРОСТО БЯГАТ!!!  ПОМИСЛЕТЕ СИ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ РАБОТА ТАМ!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.10.2009г. в 16:30
отношение бивш служител
към обект/отдел минерална вода "ком" с.БЪРЗИЯ
в град Берковица

ИМАХ ВЗИМАНЕ - ДАВАНЕ С ТЯХ. НЕ СА КОРЕКТНИ. СЕГА ЧУХ И ЗА НОВА ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА С РАБОТНИЧКА ОТ ВЪРШЕЦ.АМИ КАТО НЯМА КОЙ ДРУГ - РАБОТНИКА ВИНАГИ ГО ОТНАСЯ

администраторът каза:
Прочетете правилата! Ако не разбирате нещо, ползвайте жокер!
написано 10.08.2009г. вторник в 16:36
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София - минерална вода
в град София
Какво става в тази смахната и измислена фирма? Остана ли място където да продавате ? Заплатите пак ли са нищожни и раздавани по симпатий? Още ли ви осигуряват на минимална заплата? Дано вече Инспекция по труда ги провери, за да не изнудват БЪЛГАРИТЕ!!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.06.2009г. неделя в 22:46
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел минерална вода ком
Госпожо, няма значение от къде сте. Хората не се делят на селяни и граждани. Всички имаме достойнство. А честно да Ви кажа работодателите от Ком и да видят какво се пише по разни форуми не им пука особено. Няма да се замислят. Ако имаше такава опция щяха да са в друга секция на този сайт. Поздравления за решението Ви и успех!
написано 20.06.2009г. неделя в 21:27
отношение настоящ служител
към обект/отдел "ЕТАП-АДРЕС"-АД-гр.СОФИЯ
в град Берковица
Радвам се че предизвиках поне някакъв дебат добър или лош.Дано го видят и тия за които е предназначен и се замислят. Аз вече за себе си взех решение и напускам.Може да съм от село но и ние не ядем доматите с колците.
написано 19.06.2009г. събота в 09:29
мнение от
отношение бивш служител
в град София
Ти ми правиш забележка за И и Й, но прочети си писанията, нещо нямат смисъл, защото си поизпуснала някоя и друга дума.
Показани мнения 1 - 10 от общо 34 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88388 мнения за 7768 фирми!