Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 29.09.2014г. вторник в 12:25
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел надежда

Искам да се оплача от охраната в магазина на Ломско шосе. Влезнах за промоция на сникърс, попитах на касата. Касиера не бе сигурен, но затова пък охрната се намеси грубо и ми каза, че промото е свършило да се махам. Отговорих му , че промото не е свършило и го помолих да не се меси в разговора. Момчето от касата отиде да провери в офиса за промоцията, а междувременно охраната продължаваше да ме убеждава, че няма промоция. Касиера се върна и ми каза,че промоцията е валидна, но нямат от дадения продукт. Пожелах да се оплача от охраната на управителя. Момчето от касата ме заведе до един ужасен, задимен от цигари, кудето ме посрещна възрастна жена с мазна коса, която говореше много тихо и неразбираемо. Представи се като заместник управител Стафанова. Доколкото разбрах от тихото и говорене, охранителят се казва Димитър и тя не можела да направи нищо. Каза ми, че каквато е веригата такива са и охранителите и че нея не я интересува охраната. Разочарована от тъй наречената заместничка си тръгнах от ужасно тъмния магазин, сигурно пестят от осветление, а на вратата охранителят ме изпрати с думите " да ти го намаам у гъзо..." Ако не е на живот и смърт никога не посещавайте магазин 345 в ж-к Надежда.

написано 29.09.2014г. вторник в 10:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел надежда
в град София

Искам да предупредя всички бъдещи служители на магазин 345 - обект Надежда и обект Кукуш, в никакъв случай не си губете времето и нервите да зпочвате работа там. Работи се много - по  14 часа смени в напрегната и лоша обстановка. Управител на обекта Надежда е Злати Панайотов от село Дивотино, а на обект Кукуш - неговата съпруга. Панайотов е слаб управител,  оставил магазина в ръцете на своята заместничка Ралица Стефанова - неуспяла в брака и живота си тя по цял ден пуши цигари и въобще не влиза в търговска зала. Персонала се върти непрекъснато и не може да се направи сработка между хората. Тъкмо се зароди що годе нормален микроклимат на работа и г-ца Стефанова направи размествания, които не се харесват на никого. Касата в магазин Надежда е прокълната, когато Стефанова е на работа касиерите винаги са на минус. Стефанова говори тихо,неясно и никой не може да я разбере какво има предвид. Управителят Панайотов идва в магазина, колкото да му мине времето, рядко взима адекватни решения за къдровата политика. В магазина обикновено е по-студено отколкото навън. Отоплението не работи, вратата на входа не се затваря добре или се отваря от много далече, така че когато минават хора се задейства. Касите са само на 1,50 м от входа, така че ако ще започвате работа зимата се заредете с аспирин и топли дрехи. Парите са ужасно малко независимо какво ви обещават в централата започвате на 180 лв аванс и 175 лв заплата плюс 60 лв ваучери, които обаче можете да ползвате само във веригата 345, а там е доста скъпичко. В последствие ако спечелите някакси благоразположението на Стефанова аванса ви става 180 лв, а заплатата 200 лв, но за повече не мечтайте. Клиентите на магазина Надежда са предимно цигани, пияници и наркомани, с които ще ви се наложи поне веднъж да влезете в словестен или физически двубой. Парите се дават на ръка, нито по банков път, нито фиш получавате. Не пожелавам на никого да направи грешката да започне работа в 345 - Надежда или Кукуш.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2014г. четвъртък в 12:28
мнение от
отношение клиент
в град София

Мисля, че бъркате фирмите. Магазинъ 345 е верига супермаркети, а 345 ООД е фирма за мебели. 

написано 25.02.2014г. сряда в 10:42
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел bivsh adres:Shipchenski prohod
в град София

Tam predi poveche ot 10 godini mi vzeha porachka i vposledstvie izrabotiha kuhnenski mebeli. Ponastoyashem gi izdirvam za edna chast, koyato mi e nujna. Na koi adres da gi tarsya i vaobshte kam kogo da se obarna?


Издирвам адрес или имейл за връзка по повод изработени от тях кухненски мебели и счупена от мен част, която ми е много нужна!

написано 24.01.2014г. събота в 14:43
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел земен
в град София

магазинат е узасен  почти винаги пазарувам от там и гледам че когато се зарезда с стока   и се в магазина  визма да си на пазарувам и се мотам по 15 20 минути и човека оште седи и чака упралителя да види какво кара

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.11.2013г. неделя в 00:02
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Бихте ли ми дали информация,тези,които са работили във фирмата,какво е заплащането за длъжност заместник-управител?Благодаря предварително!

написано 16.06.2013г. в 15:39
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел LOZENEC
в град София

Много си е читава фирмата има и страшно много паразити които не знаят и те за какво са там но като цяло много коректен работодател .Собствениците са много печени не е зле да се обърне внимание на така наречените УПРАВИТЕЛИ и ЗАМ. УПРАВИТЕЛИ на обекти с малки изключения повечето ходят да убият времето и да изчакат 1во и 15то число от месеца без да си мръднат пръста в търговска зала.Пожелавам успех като цяло на ТВ 345 ООД.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.01.2013г. неделя в 16:42
отношение настоящ служител
към обект/отдел Банишора
в град София

Работя във веригата от месец май 2004 година казано по просто почти 9 години не съм убедена,че някой от ръководството,ще прочете това,но съм длъжна да го кажа..заплащането няма да коментирам всички знаем,че е много ниско,но това е само едната страна на проблема,а за мен е по-важно,че хората тук,който сме дългогодишни и добри работници нямаме никаква переспектива за развитие точно обратното лоялните работници биват мачкани и унижавани непрекъснато всяко несъгласие е наказвано,а изказването на лично мнение е с последствия...е господа собственици затова веригата затъва,защото некадърността и простащината се толерират,а честния и работлив човек си остава на дъното аз например след 8 години работа при вас без никакви наказания,без отсъствия дори без 1 закъснение за награда бях понижена в длъжност и с намалена заплата в момента изпълнявам 4 длъжности взимам 400 лева ии вече съм напълно обезверена,че някога нещата в тази фирма може да се променят към по-добро

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.11.2012г. неделя в 11:58
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел нощна смяна
в град София

Ужасен съм от мнението на колеги. Погледнете какви хора пишат :). Работя доста време в тази фирма. Заплащането хич не е високо наистина. Не можеш да изхранваш семейство. Но пък е редовно и са много точни в изплащането. Работих и в други вериги, но.... там лъжат за размера на заплатата. Обещават едно, получаваш друго. Тука поне не те лъжат. Каквото ти кажат, това получаваш. Няма мнение, че е ниско. Управителите на магазини са меко казано "неграмотни". Провалят имиджа на фирмата. В офиса от Личен състав са изключително любезни и внимателни. Винаги се стремят да помагат на работника. Големи интриги се въртят в колектива, но.... когато човек си гледа работата и не им обръща внимание, няма от какво да се притеснява. Работи се доста. Ама който не му се работи да си стои вкъщи. Аз нямам избор, много е ниско заплащането, ама е сигурно. Смятам да стоя тука докато отшуми кризата, дано да вдигнат малко заплатите! А, и да си сменят управителите на магазини - те ще ги провалят.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 35 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88317 мнения за 7764 фирми!