Фирма:
www.yavor-bg.com
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР?
Какво е отношението на ръководството на ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР?
Каква е атмосферата на работа в ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ЯВОР ООД / МЕБЕЛИ ЯВОР?
написано 22.06.2012г. събота в 17:32
мнение от Димитър
към обект/отдел Бургас в град Бургас
Бях одобрен за интервю минах 1 интервю След 2 дена последва второ интервю до тук добре Казаха че щеми се обадят дали съм одобрен мина 1 седмица никои несе обади Реших да се обадя да получа някаква информация бях одрязан Ами щом нети се обаждаме значи неси одобрен Отказах на 2 фирми заради тях Много са зле Заплащане
![]() написано 18.04.2012г. четвъртък в 10:26
мнение от бивш служител
отношение бивш служител
към обект/отдел младост в град София
Радвам се, че вече нямам отношения с тази фирма. Затова се чувствам длъжна да предопредя всички настоящи кандидати. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ. Нищо чудно, че непрекъснато напускат хора и се търсят нови (това е доста показателно). Даже вече търсят през агенции защото никой не им ходи на интервютата. Отначало всичко изглежда доста професионално. Интервютата се провеждат с човек от човешки ресурси, естествено присъства и многоуважаемия "Управител". После се започва... казват ти колко ще взимаш чисто, но всъщност не е толкова (а доста по-малко, четете си договорите), след това ти праскат работно време и така ти го нагласят (естествено се прави месец за месец без твоето мнение), че ти се събират по 1, 2 почивни дни седмично. Естествено не са събота и неделя. Общо взето едно ти говорят на интервюто, друго става всъщност. Но "най-хубавото" е когато начело с трудовия ти договор ти подпъхнат да подпишеш една молбичка за напускана. Ей така да си им в ръчичките... Хора търсете си правата и не се примирявайте, защото докато ние го позволяваме това то ще се случва... Заплащане
![]() написано 29.03.2012г. петък в 08:14
мнение от bra4eda
отношение настоящ служител
към обект/отдел pz в град Пазарджик
Кораба потъва, БАВНО! Да се спасява кой как може! Орязаха заплати, закъсняват с аванси и не им пука, а от нас по-голями мазохисти няма! Правете си извода!!! А парашутистите в офиса: ДРЪЖТЕ СЕ ПО-МЪЖКИ, МОЛЯ!!! Заплащане
![]() написано 17.02.2012г. събота в 08:59
мнение от КИРИЛ КИРЯНСКИ
отношение кандидат за работа
към обект/отдел младост или надежда/склад, псддръжка в град София
Имам много добри лични впечатления от магазините Ви в София, а и отзивите за Вас са много добри. Бих искал да работя в някой от обектите на магазините ЯВОР на територията на гр. София. Аз съм млад пенсионер от МВР /45 г./ и търся работа в добър и синхронизиран колектив, в млада и динамична среда с точно и ясно изградени структури и отговорности. Лично за мен магазините ЯВОР носят този заряд и професионален позитивизъм. Това е една от причините да кандидатствам при Вас. написано 18.01.2012г. четвъртък в 11:41
мнение от x-men
отношение бивш служител
към обект/отдел надежда в град София
Така да кажа и аз нещо на всички бъдещи и настоящи служители на "най-голямата"фирма за мебели в България.Ако искате да се развивате тука ще трябва да се научите да ходите наведени и то много,взимате задните части на шева 'на лизинг' и имате шанс за развивате.заплата ще искарате ама друг път при положение че сте обвързани с оборота а такъв няма-кво праим тогава? За миналата година приходите на фирмата са с 4% повече от 2010-някой да е усетил нещо?работиш и в един момент те уволняват защото задаваш неудобни въпроси на щефа.не си създавайте приятелства защото ще ви уволнят,явно е че шефа не иска екип.Климатици се пускат само когато идва някой началник от ПЗ.за тия кадето се натискат да работят в тая фирма ще им кажа да се подготвят да работят по 12 часа(четете си договорите),прави,на студено и да спазвате правилата на поредия мазник който избива комплекси и да зимате 500-600 лв, в добрите сезони,и да ти обесняват че трябва да си благодарен за тях- това е мястото за вас.единственото хубаво в цяата работа е че там ще работите с колеги(някои от тях)които са невероятни хора и професионалисти.та това е в общи линии. Заплащане
![]() написано 12.01.2012г. петък в 22:20
мнение от Алекс
към обект/отдел Консултант в град Бургас
СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ БЕ ХОРА!!!!!!! В Явор си е супер може само да съжалявате че, не сте тук :)))))))))))
![]() написано 30.11.2011г. четвъртък в 22:30
мнение от Станков
отношение настоящ служител
към обект/отдел бургас в град Бургас
Вижте какво ще ви кажа,на който не му харесва да си дава молбата,пред вратата чакат още много.Да,сега ще кажете много е лесно така в тази безработица,но не е така както си мислите.Аз съм служител в момента в Явор,да не е розово положението,но си казвам,ще дойдат и по-добри времена.Аз работя от 6 месеца и не съм взел заплата под 600 лв.лятото 750,800 лв.Никой работодател не иска да се разделя с добрия и квалифициран персонал,още повече когато си инвистирал в тези хора,но понякога е нужно да се поставяме на мястото на работодателите си.Повечето от вас ,с риск да обидя някой,сигурно нямат и 2 год. трудов стаж,а скачат за заплати по 1000 лв,нв става така колеги,иска се работа.Аз и не очаквам да кажите нещо хубаво,та нали манталитета на българите е такъв,винаги недоволни,пък и доколкото чета във форума само недоволните пишат,така че сте си създали прекрасна групичка.Искам да работите в Айко-ЕВРОПЕЙСКАТА ФИРМА да ви видя със заплати 450 лв. Заплащане
![]() написано 03.11.2011г. петък в 11:16
мнение от гроздан венчев
отношение кандидат за работа
към обект/отдел транспорт в град Пазарджик
здравеите имам голямо желание за работа вав вашата фирма от пазарджик сам на 28 год.имам всички документи за шофиор за малак и голям камион ште се радвам ако сте заинтересовани мога да започна веднага.тел 0898749592.благодаря ви предварително написано 03.10.2011г. вторник в 19:19
мнение от Стефанова
отношение кандидат за работа
към обект/отдел без претенции в град Перник
Нуждая се от работа,но имам три свободни дни в седмицата,защото през останалите водя маика си на хемодиализа.Ще съм Ви много благодарна ако ми предложите някъкъв вариянт.Благодаря за вниманието! Може ли да ми кажете каква е заплатата на консултант в момента? За Перник. Благодаря!