Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.11.2014г. неделя в 23:50
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел МК Явор
в град Бургас

Явор.Явор е дърво,символ на здравина и стабилност.МК Явор и символ на простащина,несигурност,безпаричие и шурейбаджинащина.Дано някой ден собствениците да се досетят ,че лайненцето Чавдар докара магазина в Бургас ди фалит.Няма монтажи,продажби,работа изобщо.Евала на Айко ,сериозна фирма,мечта на всеки работник.Скоро ще напускам,само да излезе нещо.А и чакаме съкращения,скоро ще останат 5 човека в магазина,но на тази работа и те са много.Чавдар провали всичко,затова и Управителя и Мениджъра напуснаха,хора които се раздаваха на макс.Не започвайте в Явор,пари няма,бавят ги,отношение няма,само санкции от Чавдар.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2014г. четвъртък в 02:08
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел mladost

никога не прави грешката да работиш в явор,особено в МЛАДОСТ!!! аз работих там,управителят е комплексирано селянче от пирдоп, никога не си получих заплата на време,даже последната не я получих цялата,.На интервюто ти казват как едва ли не ако продадеш нещо ще си трупаш по 20-30 лева бонуси към заплатата,само дето забравят да ти кажат,че тр първо да направиш оборот от над 50-60 хиляди на месец на НЕСЪЩЕСТВУВАЩА  в складовете и забавяща се в поръчките стока  и как ще взимаш по хиляда и нагоре без проблеми.пълен абсурд.за 5 месеца докато работих там около 10 човека напуснаха(от 12-13),вкл и 2мата най-стари и опитни продавач-консултанти с обороти около 2 милиона лева.даже и мениджърката напусна.Управителят е пълен лъжец,лъже хората в очите.Гледа ги и им казва,че стока, която стои в магазина от 2 години е докарана преди 2 месеца за да им продаде мострата. До такава степен управителят е комплексиран селяндур,че през цялата си обедна почивка стои в колата си и не излиза от нея.На няколко пъти работещи в магазина са отказвали да работят заради забавяне на заплати,даже едно момче от склада искаше да го пребие на два пъти. Самият аз като отидох да си взема парите от последната заплата и не ми ги даде и почна да се прави на две и половина,му предложих,да излезе на 30 метра от магазина и поне веднъж да се направи на мъж.Нищо,че аз съм тинейджър,а той е на 25-30 не се съгласи.И не стига,че той е такъв боклук,а когато изкарвате парите от оборота за тази част от заплатата,която ви ги дават на ръка,идва единият от двамта собственици(само за инфо единият е гей,а другият е комаржия) и взима от парите в касата,за да ги опука в казиното.


над управителят в младост е областният управител на име тодор герджиков.Той е някакво подобие между много ама много промит човек,който прекалено много вярва,че мебелите в явор са най-добрите в млечния път и човечето от супер марио,което само обикаля безцелно магазина,заговаря някой клиент,95% от ситуациите не продава нищо,но за сметка на това си обикаля като някъв пълен льольо магазина и тва го прави щастлив.


Единствените свястни хора сред шефовете са мениджърката в младост,сина на единия управител и жената от човешки ресурси в пазарджик.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.06.2014г. събота в 20:04
отношение кандидат за работа
към обект/отдел младост
в град София

здравейте,искам да попитам нещо променило ли се е в тази фирма,защото доста негативни коментари изчетох,но се притеснявам,тъй като са доста стари  от 2012,2011....и т.н.Поканиха ме на интервю за работа,но да си призная след прочетеното се замислям дали изобщо си заслужава да си губя времето

написано 05.03.2014г. четвъртък в 14:57
отношение кандидат за работа
в град София

Аз също искам да споделя своите впечатления от мебелна къща "Явор".Бил съм на интервюта в магазина в кв. "Надежда", и в кв. "Младост".И на двете места ме излъгаха, че ще ми пишат или обадят за резултат. Налагаше се да звъня и на двете места.Освен това управителите и на двете места показава удивителна некомпетенстност относно артикулите, които предлагат. Оказа се, че знам за мебелите (изработка, вид, сглобяване и т.н.) повече от тях...Настрани оставям това, че относно уговорения час за интеревю ми се налгаше да чакам допълнително по 20 минути докато някой благоволи да ми обърне внимание.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2013г. събота в 23:26
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Sofia
в град София

Здравейте,


бях поканен днес в 12-10 h. на интервю в мебелната Ви къща в София ( жк.Надежда) и съм възмутен от отношението на вашият управител.


Как е възможно, да не се спазва уговореният час за интервюто и да кара хората да го чакат с часове, за да бъдат интервюирани.Това е загуба на времето на хората.


Смятам,че това отношение е недопустимо за голяма компания ,като вашата и уронва престижа и.


ЖАЛКО!:(((


 

написано 10.12.2013г. сряда в 21:00
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел явор
в град Пазарджик

купих кухненско обзавеждене 0т маг. ЯВОР пАЗАРДИК пора4ах  водоустои4иви плотоже  когато полу4их запо4нах да зглобяжам се оказа 4е не е моята пора4ка единия от плотовете не отговаря на поръ4катакоято е 140см а две пар4ета едното120см др.20смнаправих рекламация на 05-102013г от там ми обещахада поправят грешката в4ера10 ноември ми се обаждат 4е трябвало да им изпатя снимки на плитовете ина4е нямало да изпълнят рекламацията плота се намира в магхазюинаЯВОР Пазарджиккакжа жина имам азза това 4е моята поръ4ка е збъркана и изпратена в ГЪРЦИЯДА ДОИДАТ Б ЖИЛИЩЕТО МИ И ДА СИ СНИМАТ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА .ДНЕС СЕ ОБЪРНАХ ДО КЗК ВЕ4Е 2РИ МЕСЕЦ НЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ КУХНЯТА ЗАРАДИ ТЯХНА ГРЕШКА

написано 13.11.2013г. четвъртък в 16:05
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Явор-Младост
в град София

Най-ужасното място, на което съм работила, по отношение на коректност. И за капак бавят ужасно аванси и заплати. Ето, трябваше миналата седмица да имаме преведени аванси - днес отново няма превод и не се знае дали утре ще има, седмица закъснение.


Направо ми се плаче, като знам какви обороти има тая скапана фирма и как при толкова хиляди лв на ден не може да ми изплати едни скапани 300лв аванс.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2013г. четвъртък в 21:29
мнение от
отношение бивш служител
в град Пазарджик

Понижение за всички които са работили и са дали толкова много за ФИРМАТА. Никаква проява на уважение към тези хора само и само шефовете да спестят нчкой лев. На който не му харесва ЧЕСТИТО СЪКРАЩЕНИЕ, а на тези които им допада това (едва ли има много такива) ЧЕСТИТО ПОНИЖЕНИЕ.

написано 23.10.2013г. четвъртък в 19:17
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте горди българи!И останете такива и не започвайте работа в Явор,по никакъв повод.Това е най-долната фирма,в която съм работил.Знаете ли,че собствениците промениха договорите на повечето служители,съответно понижения!Знаете ли,че мениджърите във фирмта вече се на договори на продавач-консултанти,управители-няма,те са мениджъри,началници на склад няма,а само складови работници.Знаете ли, за какво се прави това?Защото собствениците нямат наяждане!Сега плащат по-ниски осигуровки и плащат заплати под масата,я платят ,я неплатят.Заплати се бавят редовно,санкции постоянно!Така ,че когато канидатсвате в тази българска марка-Явор,хубаво си помислете дали си заслужава!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 146 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88312 мнения за 7764 фирми!