Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.06.2014г. събота в 20:04
отношение кандидат за работа
към обект/отдел младост
в град София

здравейте,искам да попитам нещо променило ли се е в тази фирма,защото доста негативни коментари изчетох,но се притеснявам,тъй като са доста стари  от 2012,2011....и т.н.Поканиха ме на интервю за работа,но да си призная след прочетеното се замислям дали изобщо си заслужава да си губя времето

написано 05.03.2014г. четвъртък в 14:57
отношение кандидат за работа
в град София

Аз също искам да споделя своите впечатления от мебелна къща "Явор".Бил съм на интервюта в магазина в кв. "Надежда", и в кв. "Младост".И на двете места ме излъгаха, че ще ми пишат или обадят за резултат. Налагаше се да звъня и на двете места.Освен това управителите и на двете места показава удивителна некомпетенстност относно артикулите, които предлагат. Оказа се, че знам за мебелите (изработка, вид, сглобяване и т.н.) повече от тях...Настрани оставям това, че относно уговорения час за интеревю ми се налгаше да чакам допълнително по 20 минути докато някой благоволи да ми обърне внимание.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2013г. събота в 23:26
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Sofia
в град София

Здравейте,


бях поканен днес в 12-10 h. на интервю в мебелната Ви къща в София ( жк.Надежда) и съм възмутен от отношението на вашият управител.


Как е възможно, да не се спазва уговореният час за интервюто и да кара хората да го чакат с часове, за да бъдат интервюирани.Това е загуба на времето на хората.


Смятам,че това отношение е недопустимо за голяма компания ,като вашата и уронва престижа и.


ЖАЛКО!:(((


 

написано 10.12.2013г. сряда в 21:00
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел явор
в град Пазарджик

купих кухненско обзавеждене 0т маг. ЯВОР пАЗАРДИК пора4ах  водоустои4иви плотоже  когато полу4их запо4нах да зглобяжам се оказа 4е не е моята пора4ка единия от плотовете не отговаря на поръ4катакоято е 140см а две пар4ета едното120см др.20смнаправих рекламация на 05-102013г от там ми обещахада поправят грешката в4ера10 ноември ми се обаждат 4е трябвало да им изпатя снимки на плитовете ина4е нямало да изпълнят рекламацията плота се намира в магхазюинаЯВОР Пазарджиккакжа жина имам азза това 4е моята поръ4ка е збъркана и изпратена в ГЪРЦИЯДА ДОИДАТ Б ЖИЛИЩЕТО МИ И ДА СИ СНИМАТ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА .ДНЕС СЕ ОБЪРНАХ ДО КЗК ВЕ4Е 2РИ МЕСЕЦ НЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ КУХНЯТА ЗАРАДИ ТЯХНА ГРЕШКА

написано 13.11.2013г. четвъртък в 16:05
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Явор-Младост
в град София

Най-ужасното място, на което съм работила, по отношение на коректност. И за капак бавят ужасно аванси и заплати. Ето, трябваше миналата седмица да имаме преведени аванси - днес отново няма превод и не се знае дали утре ще има, седмица закъснение.


Направо ми се плаче, като знам какви обороти има тая скапана фирма и как при толкова хиляди лв на ден не може да ми изплати едни скапани 300лв аванс.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2013г. четвъртък в 21:29
мнение от
отношение бивш служител
в град Пазарджик

Понижение за всички които са работили и са дали толкова много за ФИРМАТА. Никаква проява на уважение към тези хора само и само шефовете да спестят нчкой лев. На който не му харесва ЧЕСТИТО СЪКРАЩЕНИЕ, а на тези които им допада това (едва ли има много такива) ЧЕСТИТО ПОНИЖЕНИЕ.

написано 23.10.2013г. четвъртък в 19:17
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте горди българи!И останете такива и не започвайте работа в Явор,по никакъв повод.Това е най-долната фирма,в която съм работил.Знаете ли,че собствениците промениха договорите на повечето служители,съответно понижения!Знаете ли,че мениджърите във фирмта вече се на договори на продавач-консултанти,управители-няма,те са мениджъри,началници на склад няма,а само складови работници.Знаете ли, за какво се прави това?Защото собствениците нямат наяждане!Сега плащат по-ниски осигуровки и плащат заплати под масата,я платят ,я неплатят.Заплати се бавят редовно,санкции постоянно!Така ,че когато канидатсвате в тази българска марка-Явор,хубаво си помислете дали си заслужава!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.08.2013г. сряда в 02:17
отношение кандидат за работа

Здравейте мили хорица, нека на свой ред изкажа това, което мисля. Абстрахирам се от предишни публикации на настоящи, бивши и всякакви там, които са имали "огромния шанс" да се докоснат до недрата на прехвалената "ЯВОР"! С две думи, на интервюто те посреща младолик, мазен и същевременно доста "ХЕНТЕЛЕГЕНТЕН" мазник, който ти задава убийствени въпроси нямащи нищо общо с работата като цяло. Целта е доколкото му е възможно на мазника, да прецени психологически - аджеба с какъв кандидат-дзвер си има работа. До него е застанала руса мома, с тъпа физиономия, която се опитва да те преценява с кравешки поглед, без да си отваря устата. Накрая става ясно, че заплатката е доста скромна- 500лв., за т.н. БЪЛГАРСКА МАРКА, или по-скоро МЯРКА. Както се казва - пълен ташак, нооо едно не ми стана ясно, след като се правите на много интересни още на самото интервю, все пак сте съвсем скромна фирма, защо убивате желанието на кандидатите за работа. Господин Управителя за чеп за зеле не става, а разните кифльочи пърхайки около него със сигурност нямат и идея защо са там. Ръководството ще каже-кандидати бол, но същото нещо важи и за фирмите-БОЛ. Все пак един уважаващ се човек, ще намери доста по-добри алтернативи от вашите. Ако пък случайно шефчето на фирмата вземе, че прочете какво се пише по адрес на фирмата му, нека види дали проблема не е в прекалено самоуверения гъзолизец, наричан кратко- УПРАВИТЕЛ!   

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.06.2012г. събота в 17:32
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Бургас
в град Бургас

Бях одобрен за интервю минах 1 интервю След 2 дена последва второ интервю до тук добре Казаха че щеми се обадят  дали съм одобрен мина 1 седмица никои несе обади Реших да се обадя да получа някаква информация бях одрязан Ами щом нети се обаждаме значи неси одобрен  Отказах на 2 фирми заради тях Много са зле

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 144 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85446 мнения за 7458 фирми!